Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yarar yarar. hepimize yarar
ben de hala geniş açıyla oturtuyorum kızımı. yani aslında buna oturtmak denmez,
daha doğrusu sırtı dik yatırıyorum

ama başını dik tutuyor, sırtını da dik tutuyor, hatta öne doğru eğim verdiğimde dik durmak için
çabalarken geri düşüyor..

bir iki gündür elimdeki oyuncağı dikkatini çekip takip ettiriyorum, eline alması için uğraşıyorum..
yakında tutacak inş

bu ek besin olayı beni nedense biraz geriyor.
emzirmek ne büyük nimetmiş.. en faydalı, doyurucu, koruyucu, besleyici gıda.. hem de hazır
Rabbim ne büyük.. emzirmek ne büyük nimet..

mrb lar arkadaşlar bende haziran annesiyim oğlum 3,5 aylık ve aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım benim oğlumunda aynı dediğiniz gibi uyur ve uyanırdı şimdi son 15 gündür her saat başı uyanıyor...geçiş dönemi diye nitelendirdi doktorumuz...bu arada rota virüs aşısını yaptırdım oğluma hiçbir yan etkisi olmadı ağızdan yapılan ve tadı şekerli olan bir aşı türüymüş bize bir yan etki yapmadı ...bu arada bebeğimde iştah kaybı var...emmiyor ve mama yemiyor çıldırmak üzereyim...

ahh doktorcum vah doktorcum adamın gözünü o kadar korkutmuşum ki adamcağız içeri girdiğim gibi
Zeynep hanım inş. bu gece rahat uyumuşsunuzdur dedi . sakinseniz muaynemize başlayalım paaşam 64 cm 7000 gram olmus
kaka problemını zeytınyagı ıle 3 gun ıcınde çözemezsek duphalac surup kullanıcazzz
bebişimm benim hoşgeldin bonboncum yan etkisinden çok parası benim herifte yan etki yaptı

arkadaşlar bende en az 5 tane emzik aldım oğluma en sonunda avent in kauçuk emziğini severek aldı ve çok şaşırdım şimdi mutluyuz onunla...bu arada benim oğlumda öçok kusmaya başladı sanırım hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz bizde 3,5 aylık olduk ...

bende şu vitamalttan alsa iyi olucak bizim burdaki eczanelerde yokmuş bulamadım hiçbiyerde intten alıcam artık

canım biraz araştırdm da ishal ateş gibi yan etkileri varmış.Hatta aşıdan sonra bebeği 1 ay boyunca ishali atlatamadığını falan yazmış aşı yaptırdığına pişman olmuş.

Cnm bu aşının öyle bi yan etkisi yok zaten ağızdan veriliyor yan etkisi olursa 1 hafta sonra burun akıntısı şeklinde olabiliyormuş ama bizde olmadı

Ben kombi açmıyorum bütün gün camları da açıyorum sadece kızımın olduğu odayı kapıyorum yarım kollu badi üstüne uzun kollu eşortman giydırıyorum üstüne battaniye den ince pikeden kalın bişey örtüyorum ben

Son düzenleme:
bi konu açmışlar millet işe yazmış kadınn amacı uçağa bindiğini sölemek bence felan diye

benim yazdığımda aynen şu bende uçağa bindim bu ay 22 sindde bincem ocak şubatdada bincem bende sölemek isterim

ve sabah siteye girdim bannn bannnnnnn :111:

neyse arkadaşlar bugun kızımın ön tarafında bezinde kırmızı kan vardı tam kırmızı da değil ne bilim işte renk tarif edemedim bunu yaşayan varmı :44::44:

slm herkese ya sizin bebek arabalarınızın markası ne bizx almamıştık keşke alsaymışız önceden şimdi çoo fırsatım olmuyo araştırmak için sizin tecrübelerinize güvenicem araba alırken yardımcı olursanız sevinirim:44:

as ben baby 2go aldım

Chicco living bizimki de bende memnunum baston şeklinde katlanıyor alırken baston olmasına ve hafif olmasına dikkat et marka falan önemli değil bence bide kuzenim maclaren kullanıyor çok hafif ve 2. Çocuğu oldu hala sağlam çok memnun 6 kilo yok ağırlığıfiyatına bizimkine göre çok ucuz bak derim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…