- 8 Ağustos 2011
- 11.748
- 8.992
- 448
günaydın hatunlar..
eşim işten döneceği vakit çıkıyorum. arkamadn toplanıp başlıyorsunuz muhabbete, siz az değilsiniz heeea:76:
cheesecake tecrübesi güzel sonuçlandı, üstündeki jölesi özellikle peynirli yoğurtlu o sos kısmı çok güzel olmuş.
limonun aroması, yoğurdun burukluğu, peynirin tadı, şekeri de tam kıvamında. ama pembişim sana sorayım.
iki paket burçak bisküvi kullanmıştım, yaklaşık 150 gr da tereyağı.
tereyağı az mı geldi çok mu geldi, o bisküvi tabakası piştikten sonra kaskatı oldu, çatalla zor ayrılıyor:44:
daha yumuşak, hamur gibi olması için ne yapmak gerekir, lütfen bencağıza bunu anlatınız
ama gerçekten hoş bi tatlı oldu, yarısını yedik bile, eşim sen bunu sık yapma diyo:111:
neyse sabahın bu kör vakti yazmamdaki sebep, bugün neneye gidiyor olmamız, haber vereyim dedim.
daha kahvaltı hazırlayıp, ayşeciğin çantasını falan düzenleyeceğim, ne giyeceğimi bilmiyorum.
evden 40 dk sonra çıkacağız, ben kaçanziiiii
ben yokken güzel güzel oynayın, yayamazlık yapmayın :76:
bol bol yazın.. fırsat bulursam girerim.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..
söylemeyi unuttum.
dün eşim tatlıyı tattı, güzel olmuş, tam cheesecake, eline sağlık falan dedi.
sonra sordu, bunu nereden öğrendin diye.
netten arkadaşın özel tarifi, adı pembiş. çok meraklı maharetli böyle şeylere dedim.
bana şöyle dedi. muhtemelen kilolulur.
nerden çıkardın dedim,
böyle güzel şeyler yapıyorsa sonra da yiyordur.
eşi de kendi de bu yüzden kilo alıyorlardır dedi.
cvp vermedim
pembişim, eşimin kusuruna bakma, anlattım ama..
tarif için tekrar teşekkürler
herkese günaydınnnnnnnn
canım sen hangi şehirdeydin :44:
İstanbul çekmeköy canım
Elifnaz sana maşallah ve helal olsunnn gelmeyenler utansın
Tüplerini bağladı mı doktor, kaç gündür aklımda da :)
Kv deydik bu akşam..
Kızlar bakıyorum gene trend topic kayınvalideler
Ben anne derim ,eşim de aynı şekilde.
Bizim de ufak tefek sürtüşmelerimiz oldu ama asla bilerek olan şeyler değil..
Eşim de ailesine çok düşkün, ben de. Farklı şekilde hitap etmeyi ya da ortaya konuşmayı düşünemem bile. Eğer biz bir aile olduysak; ki dinen de o yabancı adam yani bizim kayınpederimiz "babamız" hükmünde oluyor. Normalde örtülü bi bayan, kp yanında açık durabilir; misal. Hatta eşimizden boşansak bile bu böyle kalıyor. Demek ki gerçekten o şekilde hitap etmek abartı değil. Ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Başkasının yanında kv kp diye bahsediyorum, yoksa karışıklık oluyor.
Onlar da bu şekilde hitap etmezsem üzülür zaten; ben de eşim benimkilere anne- baba diye hitap etmese üzülürdüm.
Allah bozmasın biz böyle iyiyiz..
dr en son cok sikintili bi durum olursa bağlarim yoksa baglamam demisti epidural olunca ameliyat sirasinda cok sikinti yok baglamiyorum dedi bende tamam dedim ama kesinlikle bir daha hamile kalmamam gerekiyor Allah'a dua ediyorum olmayanlara v er diye..
hoşgeldin canımm... banada yabancı gelmedi ismin
ben olsam fakülteye daha çok güvenirdim. daha ayrıntılı inceleyip ekonomik kygılar olmadan daha doğru kararlar veriyorlar diye düşünüyorum. bence özeller ekonomik kaygıdan sıyrılamıyorlar. ve çok ayrıntılı bir inceleme yapmadan teşhis koyuyorlar. ben ne zaman önemli bir hastalıktan şüphelensem fakülteye gidiyorum. hiç pişman olmadım.
haaa!!! bu arada yanımda bi öğretmen arkadaş var, amcası göz doktoruymuşyoğunburçta geriatri merkezindeymiş. ismi a. kerim durukan mış. baya yardımcı olur dedi. iyi bir dr muş haberin olsun canım. gitmek istersen yardımcı olurum:)))
Teşekkür ederim ama biz ani bir kararla Kayseri'ye gittik.Topiği okuyamadım.Kayserigöz'e gittik, çok memnun kaldım.Tekrar teşekkürler
özlemcr canım gecmiş olsun.bilemedim doktoru ne için aradığını ama ben basıma geleni söyliyim.oğlum 30 günlük falandı.sağ gözü bi çapaklanmaya basladı.anlatamam.resmen sapsarı su yapıstırıyodu gözünü.acamıyodu bile..tam 25 gün.yalovadaki doktoruna götürdük yenidoğanlarda olur dediler..etraftakiler nazar dediler,mikrop kapmış dediler,anne sütü damlat gecer dediler..neyse
kayseriye geldik kayserideki cocuk doktorumuz göz pınarları tıkalı olur cocukların masaj yapacan ded,damla verdii.bürsürü bişey...25 gündür gecmeyince kıllandım maya gözde soyadı kurt ama adı aklıma gelmiyo.Aliydi galiba.ona gösterdik bebek olduğu için öyle bi müdahale falan etmedi ısıkla baktı..teshisi koydu.enfeksiyon kapmıs damla verdi kullan dedi.diğerleri hep bi göze demişti.bu doktor 2 gözede damlat.enfeksiyon sıcrar dedi.damlaları kullandım.temiz pamukla ılık suyla o çapakları temizledim.3 güne gecti cok sükür..cocuk doktorları herseyi bilemiyor.bölüm doktorları daha mantıklı bence.eğer gecmeyen bişey varsa..uzun yazdım canım ama belki faydası olur diye..gecmiş olsun
Ziya Kurt olabilir, gittiğiniz doktor.Biz de onu düşünmüştük.Anlattığın sorunlar biz de doğduğundan beri var canım.Sürekli damla kullanıyorum, masaj yapıyorum ve ılık su ile temizliyorum.Dün biz de Kaysergöz'e gittik, çok memnun kaldık.Oradan memnun
klamsaydık Maya'ya gidecektik zaten.Bakalım 2 ay sonra tekrar gelin dedi.2 ay etkin masaj yapacağız.İnşallah açılır.
[]
busmai; sende ameliyat sonrasi bel ağrısı oldu mu? bende oglusta da olmustu ama ne zaman gecti hatırlamıyorum:44:
Pembiş tarif mi verdi.Ben niye kaçırdım.Ben de istiyorummmmmm.Islak kekten sonra bir bomba daha mı?Nfk nın cheesecakei nasıl oldu acabaaaaaaaaa????????????
günaydın hatunlar..
eşim işten döneceği vakit çıkıyorum. arkamadn toplanıp başlıyorsunuz muhabbete, siz az değilsiniz heeea:76:
cheesecake tecrübesi güzel sonuçlandı, üstündeki jölesi özellikle peynirli yoğurtlu o sos kısmı çok güzel olmuş.
limonun aroması, yoğurdun burukluğu, peynirin tadı, şekeri de tam kıvamında. ama pembişim sana sorayım.
iki paket burçak bisküvi kullanmıştım, yaklaşık 150 gr da tereyağı.
tereyağı az mı geldi çok mu geldi, o bisküvi tabakası piştikten sonra kaskatı oldu, çatalla zor ayrılıyor:44:
daha yumuşak, hamur gibi olması için ne yapmak gerekir, lütfen bencağıza bunu anlatınız
ama gerçekten hoş bi tatlı oldu, yarısını yedik bile, eşim sen bunu sık yapma diyo:111:
neyse sabahın bu kör vakti yazmamdaki sebep, bugün neneye gidiyor olmamız, haber vereyim dedim.
daha kahvaltı hazırlayıp, ayşeciğin çantasını falan düzenleyeceğim, ne giyeceğimi bilmiyorum.
evden 40 dk sonra çıkacağız, ben kaçanziiiii
ben yokken güzel güzel oynayın, yayamazlık yapmayın :76:
bol bol yazın.. fırsat bulursam girerim.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..
dr en son cok sikintili bi durum olursa bağlarim yoksa baglamam demisti epidural olunca ameliyat sirasinda cok sikinti yok baglamiyorum dedi bende tamam dedim ama kesinlikle bir daha hamile kalmamam gerekiyor Allah'a dua ediyorum olmayanlara v er diye..
Aaa, Elifnaz.Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini.
hoşgeldin canımm... banada yabancı gelmedi ismin
ben olsam fakülteye daha çok güvenirdim. daha ayrıntılı inceleyip ekonomik kygılar olmadan daha doğru kararlar veriyorlar diye düşünüyorum. bence özeller ekonomik kaygıdan sıyrılamıyorlar. ve çok ayrıntılı bir inceleme yapmadan teşhis koyuyorlar. ben ne zaman önemli bir hastalıktan şüphelensem fakülteye gidiyorum. hiç pişman olmadım.
haaa!!! bu arada yanımda bi öğretmen arkadaş var, amcası göz doktoruymuşyoğunburçta geriatri merkezindeymiş. ismi a. kerim durukan mış. baya yardımcı olur dedi. iyi bir dr muş haberin olsun canım. gitmek istersen yardımcı olurum:)))
Teşekkür ederim ama biz ani bir kararla Kayseri'ye gittik.Topiği okuyamadım.Kayserigöz'e gittik, çok memnun kaldım.Tekrar teşekkürler
aaaa ben bugün gideceksiniz sanıyodum. neyse canım halletmişsiniz. inşallah açılırda gerek kalmaz hiçbirşeye.özlemcr canım gecmiş olsun.bilemedim doktoru ne için aradığını ama ben basıma geleni söyliyim.oğlum 30 günlük falandı.sağ gözü bi çapaklanmaya basladı.anlatamam.resmen sapsarı su yapıstırıyodu gözünü.acamıyodu bile..tam 25 gün.yalovadaki doktoruna götürdük yenidoğanlarda olur dediler..etraftakiler nazar dediler,mikrop kapmış dediler,anne sütü damlat gecer dediler..neyse
kayseriye geldik kayserideki cocuk doktorumuz göz pınarları tıkalı olur cocukların masaj yapacan ded,damla verdii.bürsürü bişey...25 gündür gecmeyince kıllandım maya gözde soyadı kurt ama adı aklıma gelmiyo.Aliydi galiba.ona gösterdik bebek olduğu için öyle bi müdahale falan etmedi ısıkla baktı..teshisi koydu.enfeksiyon kapmıs damla verdi kullan dedi.diğerleri hep bi göze demişti.bu doktor 2 gözede damlat.enfeksiyon sıcrar dedi.damlaları kullandım.temiz pamukla ılık suyla o çapakları temizledim.3 güne gecti cok sükür..cocuk doktorları herseyi bilemiyor.bölüm doktorları daha mantıklı bence.eğer gecmeyen bişey varsa..uzun yazdım canım ama belki faydası olur diye..gecmiş olsun
Ziya Kurt olabilir, gittiğiniz doktor.Biz de onu düşünmüştük.Anlattığın sorunlar biz de doğduğundan beri var canım.Sürekli damla kullanıyorum, masaj yapıyorum ve ılık su ile temizliyorum.Dün biz de Kaysergöz'e gittik, çok memnun kaldık.Oradan memnun
klamsaydık Maya'ya gidecektik zaten.Bakalım 2 ay sonra tekrar gelin dedi.2 ay etkin masaj yapacağız.İnşallah açılır.
[]
Bu arada cok onemlı bır seyı unuttum.
Sevgılı kızım 11 aylık ancak dsını cıkarabıldı. Ustten 2 dıs aynı anda geldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?