Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın hatunlar..

eşim işten döneceği vakit çıkıyorum. arkamadn toplanıp başlıyorsunuz muhabbete, siz az değilsiniz heeea:76:

cheesecake tecrübesi güzel sonuçlandı, üstündeki jölesi özellikle peynirli yoğurtlu o sos kısmı çok güzel olmuş.
limonun aroması, yoğurdun burukluğu, peynirin tadı, şekeri de tam kıvamında. ama pembişim sana sorayım.
iki paket burçak bisküvi kullanmıştım, yaklaşık 150 gr da tereyağı.
tereyağı az mı geldi çok mu geldi, o bisküvi tabakası piştikten sonra kaskatı oldu, çatalla zor ayrılıyor:44:
daha yumuşak, hamur gibi olması için ne yapmak gerekir, lütfen bencağıza bunu anlatınız

ama gerçekten hoş bi tatlı oldu, yarısını yedik bile, eşim sen bunu sık yapma diyo:111:

neyse sabahın bu kör vakti yazmamdaki sebep, bugün neneye gidiyor olmamız, haber vereyim dedim.
daha kahvaltı hazırlayıp, ayşeciğin çantasını falan düzenleyeceğim, ne giyeceğimi bilmiyorum.
evden 40 dk sonra çıkacağız, ben kaçanziiiii

ben yokken güzel güzel oynayın, yayamazlık yapmayın :76:
bol bol yazın.. fırsat bulursam girerim.

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile..

söylemeyi unuttum.

dün eşim tatlıyı tattı, güzel olmuş, tam cheesecake, eline sağlık falan dedi.
sonra sordu, bunu nereden öğrendin diye.
netten arkadaşın özel tarifi, adı pembiş. çok meraklı maharetli böyle şeylere dedim.
bana şöyle dedi. muhtemelen kilolulur.

nerden çıkardın dedim,
böyle güzel şeyler yapıyorsa sonra da yiyordur.
eşi de kendi de bu yüzden kilo alıyorlardır dedi.

cvp vermedim

pembişim, eşimin kusuruna bakma, anlattım ama..
tarif için tekrar teşekkürler

Canikom tereyağını az koyarsan da tutmuyo bu sefer. Dediğin gibi katı oluyo alt kısmı ama dışarda biraz dursun hemen rahat kesilir bir hale geliyor. Sen bu tarifi bir dahakine dediğim gibi böğürtlenle dene lezzetinden bayılacaksınız böğürtleni çözdürüp suyunu süzeceksin, fırına atmadan önce peynirli karışımın içine güzel bir simetri ile yerleştireceksin. Ben doğum gününe küçük muffin kalıplarında yapacağım inşallah :)

Nenede iyi eğlencelerrrr :)

E adam mantığı kurmuş :) işin kötü tarafı eşim kilolu değil; adi erkek milleti yese de yakıyor!! Ben eskiden bunları yapar yemezdim ama şu emzirme işi beni yoldan çıkardı ki eyvah eyvah :)))

Nfk ile sabah muhabbetine dalıp bi günaydın bile diyemedimmmmm :)

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR :)

Sabahın köründe sınavım var :/ sonra da eve gelip oğluma kek parçalatmalıyım :))) herkese güzel bir sabah diler öperim :) görüşürüzzzz.

dr en son cok sikintili bi durum olursa bağlarim yoksa baglamam demisti epidural olunca ameliyat sirasinda cok sikinti yok baglamiyorum dedi bende tamam dedim ama kesinlikle bir daha hamile kalmamam gerekiyor Allah'a dua ediyorum olmayanlara v er diye..

canım hayırlı olsun sağlıkla buyusun kuzucugun. ee artık korunursuznuz canım iyice :)

günaydınnn. maşallah nfk yaptın birde yediniz yarı ettik diyosunn afiyett olsunnn.

elifnaz hayırlı olsun . allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.

bu arada günaydınnnn.... bugün evfe biraz çeki düzen verilecek, valizler kısmen toparlanıp kv evine taşınılacak. inşallah güzel bir tatil olur yaaa...

BORN cum çok geçmiş olsun canım. yazık kuzuya ya. biz zor dayanıyoruz onlar neler çekiyor kimbilir. umarım toparlar kısa zamanda. bu arada eve temizlikçi çağırma konusunda aynı şeyleri düşünüyoruz canım. paramla rezil oluyorum. bende burada tam birini bulabilmiş değilim. yinede sıkışınca çağırdığım biri var fakat, bizim gb yapmıyorlar elbette. bunu bilerek çağırmak zorunda kalıyorum, peşinden birde ben dolanıyorum. yıl başından beri diyorum ki her gün bi, odayı yapsam hem yorulmam hemde evim temiz olur. ama gel gör kiiii becerebilmiş değilim

günaydın kızlar,
elifnazcığım gözün aydın. allah sağlıkla, mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın.

bugun okulda son gunum ...artık tatıl başlıyor. 21 ağustosa kadar tatılım. artık daha cok yazabılırım.
cok yoruldum bu sene. bol bıl dınlenecegım...

opuyorum hepınızı.

Bu arada cok onemlı bır seyı unuttum.
Sevgılı kızım 11 aylık ancak dsını cıkarabıldı. Ustten 2 dıs aynı anda geldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…