hoşgeldin canımm... banada yabancı gelmedi ismin
ben olsam fakülteye daha çok güvenirdim. daha ayrıntılı inceleyip ekonomik kygılar olmadan daha doğru kararlar veriyorlar diye düşünüyorum. bence özeller ekonomik kaygıdan sıyrılamıyorlar. ve çok ayrıntılı bir inceleme yapmadan teşhis koyuyorlar. ben ne zaman önemli bir hastalıktan şüphelensem fakülteye gidiyorum. hiç pişman olmadım.
haaa!!! bu arada yanımda bi öğretmen arkadaş var, amcası göz doktoruymuş
yoğunburçta geriatri merkezindeymiş. ismi a. kerim durukan mış. baya yardımcı olur dedi. iyi bir dr muş haberin olsun canım. gitmek istersen yardımcı olurum:)))
Teşekkür ederim ama biz ani bir kararla Kayseri'ye gittik.Topiği okuyamadım.Kayserigöz'e gittik, çok memnun kaldım.Tekrar teşekkürler
özlemcr canım gecmiş olsun.bilemedim doktoru ne için aradığını ama ben basıma geleni söyliyim.oğlum 30 günlük falandı.sağ gözü bi çapaklanmaya basladı.anlatamam.resmen sapsarı su yapıstırıyodu gözünü.acamıyodu bile..tam 25 gün.yalovadaki doktoruna götürdük yenidoğanlarda olur dediler..etraftakiler nazar dediler,mikrop kapmış dediler,anne sütü damlat gecer dediler..neyse
kayseriye geldik kayserideki cocuk doktorumuz göz pınarları tıkalı olur cocukların masaj yapacan ded,damla verdii.bürsürü bişey...25 gündür gecmeyince kıllandım maya gözde soyadı kurt ama adı aklıma gelmiyo.Aliydi galiba.ona gösterdik bebek olduğu için öyle bi müdahale falan etmedi ısıkla baktı..teshisi koydu.enfeksiyon kapmıs damla verdi kullan dedi.diğerleri hep bi göze demişti.bu doktor 2 gözede damlat.enfeksiyon sıcrar dedi.damlaları kullandım.temiz pamukla ılık suyla o çapakları temizledim.3 güne gecti cok sükür..cocuk doktorları herseyi bilemiyor.bölüm doktorları daha mantıklı bence.eğer gecmeyen bişey varsa..uzun yazdım canım ama belki faydası olur diye..gecmiş olsun
Ziya Kurt olabilir, gittiğiniz doktor.Biz de onu düşünmüştük.Anlattığın sorunlar biz de doğduğundan beri var canım.Sürekli damla kullanıyorum, masaj yapıyorum ve ılık su ile temizliyorum.Dün biz de Kaysergöz'e gittik, çok memnun kaldık.Oradan memnun
klamsaydık Maya'ya gidecektik zaten.Bakalım 2 ay sonra tekrar gelin dedi.2 ay etkin masaj yapacağız.İnşallah açılır.
[]
İnşallah iki ay sonra gittiğinizde açılır ve atlatmış olursunuz canım :)
Pembiş tarif mi verdi.Ben niye kaçırdım.Ben de istiyorummmmmm.Islak kekten sonra bir bomba daha mı?
Bombaki ne bomba; kalori bombası :) vercem az sonra link
bu arada günaydınnnn.... bugün evfe biraz çeki düzen verilecek, valizler kısmen toparlanıp kv evine taşınılacak. inşallah güzel bir tatil olur yaaa...
İnşallah düper bir tatil olur :)
günaydın kızlar,
elifnazcığım gözün aydın. allah sağlıkla, mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın.
bugun okulda son gunum ...artık tatıl başlıyor. 21 ağustosa kadar tatılım. artık daha cok yazabılırım.
cok yoruldum bu sene. bol bıl dınlenecegım...
opuyorum hepınızı.
Yaşasın tatillll :) iyi dinlenmelerrrrr.
Bu arada cok onemlı bır seyı unuttum.
Sevgılı kızım 11 aylık ancak dsını cıkarabıldı. Ustten 2 dıs aynı anda geldı...
Hayırlı olsun dişleriniz :)
Âmin canım, ben abartı olduğu için değil, bana mantıklı gelmediği için anne demiyorum. Anne denmesi dini bir şey değil zaten, oldukça geleneksel bir yaklaşım.
İyi gezmeler
Size iyi eğlenceler nenede, biz de evi toplamaya çalışıyoruz:)
Tarifi tekrar paylaşır mısın canım? Böyle üzerinde çok konuşunca kanımıza giriyor
Hadi bakalım, detayları bekliyoruz. Kolay gelsin.
Hayırlı olsun.
Albüme ekledim 3 tane foto. Buraya ekleyemem çünkü herkes görür
Evet cheesecakein linkini veriyorum. Ve yine belirtiyorum içine böğürtlrn koyarak denemeniz şiddetle tavsiye olunur
Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi