Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Âmin canım, ben abartı olduğu için değil, bana mantıklı gelmediği için anne demiyorum. Anne denmesi dini bir şey değil zaten, oldukça geleneksel bir yaklaşım.
İyi gezmeler

Size iyi eğlenceler nenede, biz de evi toplamaya çalışıyoruz:)
Tarifi tekrar paylaşır mısın canım? Böyle üzerinde çok konuşunca kanımıza giriyor
Hadi bakalım, detayları bekliyoruz. Kolay gelsin.
Bu arada cok onemlı bır seyı unuttum.
Sevgılı kızım 11 aylık ancak dsını cıkarabıldı. Ustten 2 dıs aynı anda geldı...
Hayırlı olsun.

sagol canim amin inşallah.. sizinde disiniz hayirli olsun

Amin canım. Ama Allah korusun hamile kalsan bile 10-12 kere rahim kesilebiliyormuş yani dünyanın sonu değil.

Kelepçeli kalıbım yok, olsaydı denemek istiyordum:)

birde daha geçen ay kayseriden geldik nerdeyse her ay kayserideyim kociş annem gile yalvardı nolur bize gelin diye

annemlerde bi hafta ankaraya uğrayıp haftaya 15 gün bize geliyorlar

annem kaynanadan beterdirrrrrrrrrrrrrrrr sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

o geşene kadar heryeri 3 4 kez temizleriz temizlik hastası

ama beğenmezzzzzzzzz

eliffff gerçek adıın neydi kız gözün aydın rabbim sağlıcakla büyütsün gazsız felan

ben epidural normal yaptım 3ay sonra geçti ağrım

seninkide yürüyor canım demi benimki bacağımın ortasından kafayı geçiriyro öyle temizlik yapıyoruz olmadı bacağımdan tutuyor
benle süpürmek istiyor deli oluyorummm

önceden bırak yürüyecem derdi ee şimdi yürüyorsun bırak gtsene yok illa yapışcak babasınada gitmiyor bana yapışıyor

ben 2 ytıllık evliyim ve bu gittiğimde kaynanamla birbirimize girdik eşimde vardı 2 yıldır olması gerekiyrodu ve oldu .
düğünüm çok kötü geçti 1 kez videolarımı izlemedim ve daha neler yapmışlar akrabalarıma !

neyse ben kin duyan biriktiren bir insan değilimdir ama sabrım taştı artık aramıyorum sormuyorum o aradı 2 kere e bişi diyormusun dedim konuştu konuştu kapattım nefret ediyorum artık

ne olursa olsun hep anne felan dedim ki son zamanlarda demeye başlamıştım elin annesine anne demem diye kendinede dedim !

çünki o beni evlat olarak görmüyro arkamdan neler konuşmuş nelerrrr rezil insannnn !

bana kalkıp kavgadan sonra demesinmi benleuğraşanlar yine benden medet umuyor hııı dedim

rabbim ne kapısına düşürsün nede bana düşsün.

merhabaaaa

arada bir ses vereyim dedim takipteyim yani

pembiş arkadaşlık isteği gönderdim beni eklermisin

nfk neneye gitmiş ohhh nene bayram etmiştir ayşecik geldi

karakız niye yasakladı eşin interneti:44:

born hoşgeldin ve geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer :26:

busmai bluz almışsın beğenerek ama olmamış ayy bende çok sinir oluyorum denemeden aldığım seylerde bendede oluyro bazen

aryam
biri temizlikçimi dedi ayy banada öylebiri lazım ama şimdiye kadar hiç almadım ama ev berbat yaaa nerden başlıycan nasıl başa çıkcam bilmiyorum

canderincanım gözünüzaydın durununda dişleri çıkmış

Gülcan canım :) sagol canim amin..sen normal mi yaptın valla tebrik ediyorum

sağol canım epidural oldu ama neyse oda normal sayılır :) sprial takdırmıştım hemen 45 .gün ağrım epiduralden sanmıştım ama sprialdenmş.

merhabaaaa

karakız niye yasakladı eşin interneti:44:

merhaba canım hoşgeldin bende okuyamıyorum geçmişi yazıp çıkıyorum

benle ilgilen diyor netle kendini kıyaslıyor

yarın yaşgünümüz var

1 şeklindeki pastadan vazgeçtik.eşimle,kızım pek beğenmediler.

kızımda "kardeşimin pastasını ben seçeyim" dedi.

bizde ona bıraktık kararı.yedi cüceler var üzerinde.onu istedi.

oğluşumunda kostümünü aldık.dayısının düğünüde var .o zamanda giyer.

heyecanlıyım.geçen yıl bugünde çok heyecanlıydım.ne zaman geçti,ne çabuk geçti ???

Son düzenleme:
Benim de yok :) borcama yaptım ben
Borcama olur diyorsun yani tamam o zaman, akşam labneyi alırsam bu iş olur :)
kocam net yasakladı gündüzleri evde

Hahah desene annen zor kadın:)
Allah kolaylık versin canım, yine de ailenle güzel geçer vakit.
Âmin.
Ya işte geçmişte biriken şeyler muhakkak patlıyor. Kin duymuyorsun ama eskisi gibi de olmuyor.

Hayırlı olsun canım.
Bizim de doğumgünümüz haftaya

kocam net yasakladı gündüzleri evde

Bence 15+15 izin al hergün

Kolay gelsin valla :/

Ses ver tabikiiiii :)

Telden girince göstermiyo istekleri. Ben sana teklif gönderince "kabul ediyo msun" dedi. Bu işe bi çözüm bulsalardı iyiydi :/

Ayyy ne güzel hadi bakalım. Daha nice yaş günlerine :)

Yap yap yap yap :)

Smashcakei oğlum layıpıyla yapmadı valla. Ben iyice vıcık vıcık yapsın istiyordum ama bir yandan da biliyordum öyle bir durum olmayacağını :) gayet nazik bir şekilde mıncıkladı. Arkasına astığım balonlar daha çok ilgisini çekti. Sade kek üzerine labne+pudra şekeri+süt+ kremşantiden krema yaptım. Pastanın üzerindeki 1 şeklinde mumu yemek istediği için hemen ortadan yok ettik :) yapacak olanların veletlerinin daha vahşi olması dileğimle :)))

bu kociş geceleri çalışıyor gündüzleri evde off erkeğin evde olması iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…