Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ne hocası, pöööf
sen bana bakma, siz bana bakmayın yani..

ama baştan böyle kötü başlayınca, yani 'gelin-kv' gbi, daha sonra da 'anne-kız' olunmuyor, yada çok zor,
anladınız siz onu..

Canım söylemeyi unuttum sana yarım saatte kesinlikle pişmiyor. Sen zaten bakıp halletmişin olayı :) eminim güzel olacaktır. Ellerine sağlık şimdiden.
beni ilk kez görmeye geleceklerinde, yani görücü olarak..
16 yaşında falandım işte.. (annemin evlendirme çabaları erken yaşta başlamıştı)
bana keki sen yap dedi, misafire kek yapmak bi de görücüler yani.. stres oldum.
yok yoook dedim, ben yapamam, kabarmaz kötü olur falan. sen yap.
annem 'keki sen yap, iyi olursa sen yaptın, kötü olursa ben yaptım deriz' demişti..
ben yaptım güzel oldu

şimdi ne alaka diyeceksiniz de bu geldi aklıma.
cheesecake i yaptım, iyi olursaaa eşime 'pembişin special cheesecake tarifi' diyicem,
kötü olursa amaaan bi internet sitesinden aldım yaptım, beceremedim iştee.

Hahahahha süpersin. Cheesecake seviyosa eşin bunu da sever ama kimisi sevmiyor ozaman hangi tarifi yaparsak yapalım beğenmiyorlar (öyle bi arkadaşım var da :/)

elifnaz, nasılsın bacım? ipek beyza hanımefendiler nasıl?

seni tebrik ediyorum,
ikisi bebek 3 çocuğa rağmen, doğum yapalı birkaç gün olmasına rağmen yine topiğe giriyorsun.. helal bacımm

kayinvalideye bende anne demem artık bundan sonrada değişmez bizde de basta sorunlar oldu simdi iyi olsakta bi sogukluk girdi sonucta araya..

kayinvalideye bende anne demem artık bundan sonrada değişmez bizde de basta sorunlar oldu simdi iyi olsakta bi sogukluk girdi sonucta araya..

anne demiyorsan, ne diyorsun?

ben yüzüne anne diyorum da, arkasından konuşurken .... anne diyorum.
Allahtan eşim darılmıyor. mevzuları bildiği için bana muhabbetini yapmıyor
ama içten içe üzülüyor, belki de 'annem' demediğim için kırılıyordur.. :26:

elifnaz, nasılsın bacım? ipek beyza hanımefendiler nasıl?

seni tebrik ediyorum,
ikisi bebek 3 çocuğa rağmen, doğum yapalı birkaç gün olmasına rağmen yine topiğe giriyorsun.. helal bacımm

annemle esim sağolsun sonra halim ne olur bilmem
fistigim iyi şükür gündüz iyide geceleri biraz sik uyanıyor

ayni sehirde degiliz zaten biraz mesafeli oluyor konuşmalar esim yonunden sıkıntı yok şükür cunku yapılanlar oyle basit seyler değil gecti gitti ama izler duruyor

ayni sehirde degiliz zaten biraz mesafeli oluyor konuşmalar esim yonunden sıkıntı yok şükür cunku yapılanlar oyle basit seyler değil gecti gitti ama izler duruyor
anlıyorum, herkeste var böyle kötü yaşanmışlıklar.. sağlık olsun..

Sonunda pcyi acmayı başarabildim...
gecen hafta malumunuz umre yolcularımız vardı onları uğurlarken çok hüzünlendim daha önce birçok kez yakınlarım gitti ama gençler gidince ben ne zaman çağıralacağım diye düşünmeden edemedim..Allah ben ve benim gibi isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah bu arada tam onları yolcu ederken fonda çalan bu videoyu hiç değilse başını dinlemenizi tavsiye ederimm
[video=youtube;NpJH0Ede35M]http://www.youtube.com/watch?v=NpJH0Ede35M[/video]

Şimdik gelelim bana bu hafta hep sınav görevim var sabah koştur koştur sınava gittim pembiş gibi bugün bizde de temizlik vardı hayatımda ilk kez tanımadıgım birini eve cağırmak zorunda kaldım ama bin pişman oldum şu anda ev talan durumda ama herşeyi bırakıp artık buraya girmeliyim dedim kk krizim tuttu
Unutmadan söyliyim Elifnazcım ismine bayıldımmmmmmmm anladın sen onuuuu Rabbim tüm evlatlarına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin sizleri birbirinize bağışlasın inş...
Temizlik konusuna geri dönecek olursak çocuk sonrası tek başıma yetişemez oldum yaz temizliği için evi kaldırdım kaç zamandır eski haline çeviremedim...Siz bu temizlik işini nasıl hallediyosunuz düzenli bi yardımcımı alıyosunuz bi başınıza yapıyosanız nasıl yapıyosunuz
Yasir'i de doktora götürdük doktor aft bulaşıcıdır dedi aman dikkatli olun siz de neredeyse hiçbir şey yemiyor sadece anne sütü durum böyle olunca da açlık başına vuruyo ve inanılmaz sinirli oluyo sürekli bağırıyo hem de hiç durmadannn bugün ağlarken baktım boğazında hala kırmızı beyaz uçlu lekeler var bi ilaç verdi ama kendi kendine geçicek dedi işte böyle bizden haberler...

Son düzenleme:
Neyneyse ben de 30 yaşındayım ama sen erken anne olmuşsun.Maşallah.
Yok canım, bizden erken olanlar da var. Ama ortalamayı tutturmuşuzdur:)
Katılıyorum, en. Rahatı kendi evin.

Feyzanın boğazında balgam var ama daha iyi çok şükür canım.

Beklentilerin ve yaşananlar uyuşmamış. Bir anne olarak bizler zaten artık yan gelip yatarak tatil yapamayacağımızı biliyoruz. Bizim için tatil çocukla biraz ilgilenilmesi ve bizim başka işlerimizi çocuğu düşünmeden yapabilmemiz demek. Bu sizde mümkün olmamış

ayşecik öksürüyor..

dün serin karpuz yemişti, ondan olabilir mi?
napıcam?
hasta oluyorsa, ona mı yanayııım, tatile mii?
Geçti mi öksürüğü canım?
Kızlar çok şükür eve geldik dün. . bebisimizin adı İpek Beyza oldu hafif sariligimiz var onun dışında iyiyiz şükür
İsmiyle yaşasın, maşallah

Gunaydin kizlar bin kere yazdm yollayamadim cok ozledk sizi pc acicm uzun uzun yazicm ins telden yasir izin vermuyo cok ateslendi bogazinda aft denilen yaralar varmis doktora gidiyoruz donunce ayrintilari verip gecmisi daha iyi okucam ins
Çok geçmiş olsun canım.
balkonda şişme havuz sezonu açılmıştıııır

Eki Görüntüle 742075 Eki Görüntüle 742076
Baya büyükmüş havuz yaw, ayşecik de çok tatlı maşallah

Uğrayamadım canım, dışarıda yetişmesi gereken işler vardı. Okudum, şimdi de yazıyorum:)

Hoşgeldin

kv şimdi yapmış, sebzeli mücver, kek ve (en sevdiğim) soslu biber kızartması getirdi..

beni yumuşak karnımdan vurdu:111::111::111:
Ooo

Ben de anne demiyorum. Eşim de anne demez benim anneme, benden de beklemedi. Ya bir şekilde geçiştiriyorum. Anne demeden de oluyor

Ben de ilk temizlikçi çağırdığımda çok kötü bir deneyim oldu. Çok güvenilmez ve uyanık 2 kadın geldi, bir nane yapmadan gittiler. Canım denemeye devam edeceksin ve iyi birini bulunca bırakmayacaksın. Bir de eşe dosta sor, tavsiye edilen kişileri çağır.

Allah gitmek isteyen herkese nasip etsin canım..
Isim benimde çok içime sindi.. neyi anladım kız anlamadım valla :))
Temizlikciye gelince ben ayda iki kere alıyorum bazen musait olmuyor kendimiz yapıyoruz ama bizim yaptığımızda muhakkak eksik bir yer kalıyor

Doğru temizlikçiyi buluncaya kadar kaç tane değiştirdim bilmiyorum valla. Ama çok şükür şu anki ile 3 yılı devirdik. Haftada bir geliyor bir yıldır. Evimi emanet edip çıkıyorum çok şükür. Ayrıca evi de tanıdığı için temizliği de güzel. Ama tabi hiçbir zaman kendimiz gibi olmasını beklemicez

Umreye inşallah en güzel ve hayırlı zamanda gidersin canım. Oraları gördükten sonraki duygusallık ise daha başka... Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Farkediliyo ama yokluğun tabiki işlerimizi de halletmeliyiz :/ feyzacığımın daha iyi olmasına sevindim. Bebekler hasta olmasınnnnn :)

Anne demeden nasıl geçiştiriyosunuz yahu?!?! Yaşanılanları bilmediğim için tabi bişi diyemiyorum pek ama hani bi ömür de kvye anne demeden geçmez be :)) ben önceleri karışmasın diye x anne y baba diyodum ama istemediler. Sadece anne baba diyorum. Sen de diyorum ayrıca :) ama kendi aramızda eşimle konuşurken yada birine anlatırken "benim annem" var bi de "eşîmin annesi" var :) eşim de böyle konuştuğu için sorun yok. Ama tabi duyanlar kınayabiliyolar bazen :))

Şu hatun 1 çocuk, 1 bebek ve 1 yenidoğan ile buralara gelip yazabiliyorken gelemeyenler utansınnnnnnnnnn :)))

Şaka bi yana seni tebrik ve takdir ediyorum canım :)

Nfk nın cheesecakei nasıl oldu acabaaaaaaaaa????????????
Teşekkür ederim canım, yokluğu farkedilmek güzel bir şey
Ya şimdi normalde kendisine sen diyorum. Birine bahsederken de aile içinde kullanılan bir lakabı var , onu söylüyorum. Eşim benden hiç anne dememi istemedi, kendi de öyle talep etmedi. Biz çok kötü bir şey yaşamadık. Ben mesafeliyim zaten, bir de farklı şehirlerdeyiz. Senede birkaç kez gelir, bazen biz gideriz. Uzak olan tatlı olur. Fazla kalınca bayıyor zaten.

Elifnaz sana maşallah ve helal olsunnn gelmeyenler utansın
Tüplerini bağladı mı doktor, kaç gündür aklımda da :)
Kv deydik bu akşam..
Kızlar bakıyorum gene trend topic kayınvalideler
Ben anne derim ,eşim de aynı şekilde.
Bizim de ufak tefek sürtüşmelerimiz oldu ama asla bilerek olan şeyler değil..
Eşim de ailesine çok düşkün, ben de. Farklı şekilde hitap etmeyi ya da ortaya konuşmayı düşünemem bile. Eğer biz bir aile olduysak; ki dinen de o yabancı adam yani bizim kayınpederimiz "babamız" hükmünde oluyor. Normalde örtülü bi bayan, kp yanında açık durabilir; misal. Hatta eşimizden boşansak bile bu böyle kalıyor. Demek ki gerçekten o şekilde hitap etmek abartı değil. Ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Başkasının yanında kv kp diye bahsediyorum, yoksa karışıklık oluyor.
Onlar da bu şekilde hitap etmezsem üzülür zaten; ben de eşim benimkilere anne- baba diye hitap etmese üzülürdüm.
Allah bozmasın biz böyle iyiyiz..

Born Allah şifa versin Yasire,
Ben artık bu ev iflah olmaz deyince temizlikçi çağırıyorum :))

Yarın sabah üni arkadaşımla kahvaltıya gidicez sonra da bi arkadaşa ev görmeye. Full firardayız keremle yani, öptüüüük

Elifnaz sana maşallah ve helal olsunnn gelmeyenler utansın
Tüplerini bağladı mı doktor, kaç gündür aklımda da :)
:

Evet ya noldu o iş?????

Ohhh sefanız olsun :) akşama görüşürüz ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…