Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayır canikom. Hemen arkadaş oldum :)
:13:
Çok kibar maşallah
Sen keki boşver, muma ve balonlara takıl, çocukluk işte
Doğumgünü yolunda ilk görev tamamlandı

bu kociş geceleri çalışıyor gündüzleri evde off erkeğin evde olması iyi değil
Gündüz evde olan erkek zor, Allah kolaylık versin.

Evet ya emekli olunca da öyle oluyolarmış ya eyvah eyvah :/ :)

:13:

Çok kibar maşallah
Sen keki boşver, muma ve balonlara takıl, çocukluk işte
Doğumgünü yolunda ilk görev tamamlandı

Gündüz evde olan erkek zor, Allah kolaylık versin.

Feyzo dicem kendisine bundan sonra :)

Bugün çok uğraştırıcı bişi daha yaptım. 1,5 saatimi sticker kesmeye ve bardak üstüne yapıştırmaya harcadım!! Çiçek şeklinde olunca dışı çok uğraştırdı :/ ama olsun sonucu beğendim :) yarın da inşallah ponpon yapıcam ve afişlerimi hazırlıcam bi de yapacağım mamaların alışverişini yapıcam niye bu kadar planlıyım Yarabbimmmmm??? :)

Feyzo
Maşallah sana
Bu kadar emek harcıyorsun, inşallah her şey çok güzel olur. Senin Feyzo şanslı çocuk

bizimkide babası evde iken kesinlikle uymuyor.eşime sen git evdende uyusun diyorum.

benim çocuklar acayip babacı olyorlar adam canından bezdi.babasına yapışıyor resmen

bizimkide babası evde iken kesinlikle uymuyor.eşime sen git evdende uyusun diyorum.

benim çocuklar acayip babacı olyorlar adam canından bezdi.babasına yapışıyor resmen

seninkiler bi kız bi erkek demi erkek anneci olurdu ama

ya benim kız 24 saat benle babasına çok düşkündü şimdi uyurken bile eli saçımda off bazen bnalıyorum

E süper:) bırak babacı kalsınlar. Nasıl bir nimet olduğunu bizim gibi anacı çocuk sahipleri anlar

seninkiler bi kız bi erkek demi erkek anneci olurdu ama

ya benim kız 24 saat benle babasına çok düşkündü şimdi uyurken bile eli saçımda off bazen bnalıyorum

Erkek anneci olur da kızlar sanırım ilk yıllarda anneye, sonradan babaya düşüyorlar. Bir de kim çok ilgileniyorsa ona düşer tezi var

Doğum gününüz kutlu olsun.Nice sağlıklı yaşlara...:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Annesi ne güzel kibar çocuk işte...

Aden hanım bugüm mesaisine saat beşte başladı.Bir buçuk saat eşim baktı, biraz önce de nöbeti ben devraldım.Şu an itibari ile dincim ama ilerleyen saatlerde çökebilirim.

Feyzo
Maşallah sana
Bu kadar emek harcıyorsun, inşallah her şey çok güzel olur. Senin Feyzo şanslı çocuk

İnşallah canım :) bilmiyorum artık şanslı mı değil mi?? İlerde sorarız kendisine :))

Babasına yapışmasını ben de tercih ederdim

Akşam için biber kavurmuştum, içlerinden acı olanlar varmış. Acısı elime sinmiş. Sızlıyor yas:)

Anammmmm o acılıkta biberleri bi de yiyecek misiniz?!?!? Ben hayatta acı bişi yemem de sevmem de :/

Annesi ne güzel kibar çocuk işte...

Evet çok şükr :) ama bu pasta işinde coşaydı iyiydi :)

Aden hanım bugüm mesaisine saat beşte başladı.Bir buçuk saat eşim baktı, biraz önce de nöbeti ben devraldım.Şu an itibari ile dincim ama ilerleyen saatlerde çökebilirim.

Bak yine diyorum öp eşni başına koy :) çökmezsin annesiiiiiiiii. Bazen bu kadar az uyku ile nasıl bu kadar enerjik olduğumu anlayamıyorum valla :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Bugün neneden dönen nfk bolca yazar gezenti busmaiden de güzel bir performans bekliyoruz :)))

Güzel bir gün olsunnnnnn :)

Bugün neneden dönen nfk bolca yazar
Onlar moral depolayıp gelmişlerdir.

günaydın canlar.. yine aranızdayım..:119:

ayşecik sabahın kör vaktinde uyanmıştı, az önce tekrar uyudu da biraz başımı dinliyorum :76:
buz gibi sulu dadluu kavunumu da aldım yanıma, oooh bakalım neler yazmışsınız ben yokken..

bu arada dün regl oldum :100:
yengem tampon kullanabilirsiniz dedi.
aranızda kullanan var mı? nette biraz baktım ama :44:

dilanaz, zaman ne çabuk geçiyor yahuuu..
mahmudumun doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı mutlu yıllara..:119:
Rabbim mutlulğunuzu huzurunuzu daim etsin..

''adi erkek milleti''
ne doğru bi nitelendirme. bu konuda aynı fikirdeyiz.
benim eşim de kilo alır. bir hafta tatlı yemez, ekmeği azaltır, 2 kg verir, beni dellendirir:86:

tarifi de kopyaladım, bir dahakine bööööörtlenli yapıcam inş

hayırlısı canım yaa, ama bu korunma mevzuu hep bizimle.
sıkıntısı, stresi, sorumluluğu her türlü sanki bi tek bizim mevzuumuz.
kadın olunca işte böyle oluyor..

Pembiş tarif mi verdi.Ben niye kaçırdım.Ben de istiyorummmmmm.Islak kekten sonra bir bomba daha mı?
tarifi vermiş pembiş.
kakaolu kek, çok pratik ve basit.
cheesecake ona göre biraz daha ayrıntılı ama sonuç miiikemmeeeel

Bu arada cok onemlı bır seyı unuttum.
Sevgılı kızım 11 aylık ancak dsını cıkarabıldı. Ustten 2 dıs aynı anda geldı...
ne mutlu öğretmenlere, diğer çalışanlara göre daha uzun tatil yapıyorsunuz.
kadınlar için en uygun meslek sanırım öğretmenlik..
hadi bakalım tatil başlasıııın!

gözünüz aydın canım, duru durdu durdu üstten iki tane patlattı demek

Kelepçeli kalıbım yok, olsaydı denemek istiyordum:)
amaaan, işte bak pembişin de yokmuş..
ben de borcama yaptım, kesmek falan yok valla, zaten alt kısmı biraz sert olduğu için eşimle üstünden çatallayıp yiyoz :125:

kaynanadan beter anne

bence sen hiiç uğraşma, madem beğenmiyor temizliğini.
anne ben beceremiyorum, biliyorsun, şu işleri bi hallediver de öyle git memlekete dersin..
bayram temizliği de çıkar aradan

ben yazıyom ben okuyommm
yaa, şimdi anladın mı benii:111:

rabbim ne kapısına düşürsün nede bana düşsün.
amiiiin!
işte bu kadar, şu duayı kalpten edelim de, başka bi şey istemez..

ünlü türk kadın düşünür ayşeciğin nenesi derkiiii:
'bir kadına beddua edeceksen, de ki kocan emekli olsun'':90:

kızlar merhaba herkese sevgiler, selamlar

uzun süredir giremiyorum.
belki hatırlayanlar vardır babam rahatsızdı.
geçtiğimiz ay vefat etti, ruhuna birer fatiha gönderebilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…