mrhba 2012 temmuz anneleri hamileyken bende yazıyordum hatırlayanlar olabilir beni ama siz bu konuyu açmışsınız benim haberim olmadı eski konudan bakıyodum kimseler doğru düzgün yazmıyo dedim heralde kimse bebeklerden fırsat bulamıyo meğer burayı geçmişsiniz aaaaaaaaaa dedim ben ayakta uyuyorum :) benim oğlumda 4,5 aylık oldu doğum tarihim 19 temmuz teyzeleri geçen hafta 7500 kg geldi boyuda 64cm gayet iyi dedi drumuz o yüzden ek gıdaya geçirmedi anne sütüne devam 3 hafta sonra günde 2 tatlı kaşığı olmak üzere elma veya havuç suyu ile başlamamı önerdi.
Bu arada arkadaşlar ben 3 gün önce adet oldum doğum drum doğumdan 2 ay sonra dikişlerime bakmak için muayeneye çağırmıştı o zmn alttan baktı ve rahmin baya ince uzun süre adet olmassın gibi gözüküyo dedi 6 ay mı dedim 1 yıl bile olmayabilirsin dedi ama yanıldı 4,5 ayda oldum darısı herkesin başına deyim.
Bu arada arkadaşlar ben 3 gün önce adet oldum doğum drum doğumdan 2 ay sonra dikişlerime bakmak için muayeneye çağırmıştı o zmn alttan baktı ve rahmin baya ince uzun süre adet olmassın gibi gözüküyo dedi 6 ay mı dedim 1 yıl bile olmayabilirsin dedi ama yanıldı 4,5 ayda oldum darısı herkesin başına deyim.