Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

mrhba 2012 temmuz anneleri hamileyken bende yazıyordum hatırlayanlar olabilir beni ama siz bu konuyu açmışsınız benim haberim olmadı eski konudan bakıyodum kimseler doğru düzgün yazmıyo dedim heralde kimse bebeklerden fırsat bulamıyo meğer burayı geçmişsiniz aaaaaaaaaa dedim ben ayakta uyuyorum :) benim oğlumda 4,5 aylık oldu doğum tarihim 19 temmuz teyzeleri geçen hafta 7500 kg geldi boyuda 64cm gayet iyi dedi drumuz o yüzden ek gıdaya geçirmedi anne sütüne devam 3 hafta sonra günde 2 tatlı kaşığı olmak üzere elma veya havuç suyu ile başlamamı önerdi.
Bu arada arkadaşlar ben 3 gün önce adet oldum doğum drum doğumdan 2 ay sonra dikişlerime bakmak için muayeneye çağırmıştı o zmn alttan baktı ve rahmin baya ince uzun süre adet olmassın gibi gözüküyo dedi 6 ay mı dedim 1 yıl bile olmayabilirsin dedi ama yanıldı 4,5 ayda oldum darısı herkesin başına deyim.

nerdesiniiiiiiiiiiiiiz?! :59:

kimse yok, ben de gidiyom, hıhh!! :63:

Benim kızım da aynen hafif hafif kayıyor ama birkaç cm ancak.Dönünce ayakları ile çırpınıyor benim kızınkini ona bağlıyorum.

daha yarım dönüyoruz biz :9:

cenacım çok komik oluyor ama kucakta ney durmuyro artık sürkeli itiyor sırt üstü olsada gidiyor ama en çok yüz üstü koyuyorum nasıl beceriyrosa yok olduğu yerde :12::9::9:

bende şampiyon olmuş gibi sevindim :17::1::1:

aynıı bizdee . arasıra eşimin akrabalrına gidiyoruzz kucaklıyolar böylee yalap şapp öpüyolarr basıyoo yaygarayıı bende içimden mutluu oluyorum.:52: birdee bir yerde f yüksek ses duydumu çokk aglıyoo yolda çocukk geçsinn bagırsınn hemen aglıyoo kuzum:44:
Benim pıtırcık da yüksek sesten hiç hoşlanmıyor hatta korkuyor.Bağıra bağıra konuşanları hiç sevmem zaten.:19:Kızım kesinlikle sakinlikten hoşlanıyor.Aslında haftada bir gezmeye gidiyoruzz amayine de sakinliği seviyor ve istiyor.

daha yarım dönüyoruz biz :9:

cenacım çok komik oluyor ama kucakta ney durmuyro artık sürkeli itiyor sırt üstü olsada gidiyor ama en çok yüz üstü koyuyorum nasıl beceriyrosa yok olduğu yerde :12::9::9:

bende şampiyon olmuş gibi sevindim :17::1::1:
Dönme anlık bir şey zaten.Bir bakıyorsun dönmeye başlamış.Biz 1 aralıkta sabah kalktık hoppp diye döndü.Önce de çabalıyordu, kıpkırmızı oluyordu yavrum ama dönemiyordu.Hatırladığım kadarıyla siz bizden küçüksünüz.

Benim kız dönmüyor dönme gibi bı çabasında yok zaten:( yatağa atıyorum yan yatırıyorum yok tek cabası elini emmek benim kızımın emsinde ne olursa olsun. Gecen bı yazıda her cocuğun farklı konulara eğilim gösterdiği yazıyordu. Benim ki doğduğundan beri emmeye feci düşkün.0-1 yaş Oral donemi tam manasiyla yaşıyor benim kiz. Emziğide daha hastanede aldı zaten. Birinin kucağına gitti mı yüzüne saldırıoı emmek icin bazılarıda çenelerini emzirmeye calismiyo mu sınır oluyorum hemen alıyorum ellerinden. Hele ac bu cocuk diyenlere ifrit oluyorum.

Benim kız dönmüyor dönme gibi bı çabasında yok zaten:( yatağa atıyorum yan yatırıyorum yok tek cabası elini emmek benim kızımın emsinde ne olursa olsun. Gecen bı yazıda her cocuğun farklı konulara eğilim gösterdiği yazıyordu. Benim ki doğduğundan beri emmeye feci düşkün.0-1 yaş Oral donemi tam manasiyla yaşıyor benim kiz. Emziğide daha hastanede aldı zaten. Birinin kucağına gitti mı yüzüne saldırıoı emmek icin bazılarıda çenelerini emzirmeye calismiyo mu sınır oluyorum hemen alıyorum ellerinden. Hele ac bu cocuk diyenlere ifrit oluyorum.
Aynen benim kızımda da emme merakı var.Emziği de i.k verdiğimizde havada kapmıştı, hala da öyle.:1:Babası öpmek için eğildiğinde burnunu emmeye çalışıyor.El, parmak, dil, dudak,oyuncak ne bulursa emmeye çalışıyor.Hatta dönünce yeri bile emmeye çalışıyor.:27:Çılgınlar gibi ne bulursa emmeye çalışıyor.:9:Bir beni o kadar istekli emmiyor.:43::43:Uyurken emziriyorum.

Bir de her çocuk gerçekten farklı oluyor.Kardeşimin kızı 5,5 aylıkken döndü.Arkadaşımın kızı da aynen 5,5 aylıkken.Ama 7 aylıkken emeklemiş.Şimdi 11 aylık neredeyse yürüyor.Yani erken dönünce herkesten eken falan yürümüyorlar sanırım.Yararı çok iyi gaz çıkarıyorlar.:1::1::1:

töbe yarabbim saçlara bakkkk tü tü tü maşallah

bu da benim kel oğlum:) dikkatle babasının elindeki kağıdı inceliyo

Eki Görüntüle 565972

busmai maşaallah oğluşuna..:16: Pek beğendim oğlunu dünür mü olsak senle ? :9::9:

çıtır anne ve oğluu maaaşşlh canım :16:

b oğlanlar hep saçsız :27::9:

benim kızımında saçları çok az . Maşaallah senin kızının saçları çok gür...

Borntobemother; çok geçmiş olsun canım.. Allah şifalar versin İnşaallah.. zor intihanlardan geçiyorsun.. önce sen sonra bebeğin.. Allah kolaylık versin..

Cenacım bizde dün çarşıdaydık keşke seni tanıyor olsaydım..:31: ama bir erken çıktık.. Öğleni çarşı camisinde kıldık.. sen geç çıkmışsın çarşıya herhalde.. nereleri gezdin..?

Benim kızım yüz üstü yatmayı sevmiyor.. sinirleniyor hemen.. kızım böyle böyle emekliceksin diyorum yokk dudakları büzük hemen mızırdanıyor napcaz bilmiyorum

yarınn 4 ay aşımızıı olacagızz hayırlısıylaa.inşalllahh i geçerr. benn bütünn aşılaraa yalnızz gidiyomm özellikllee

kızlarr nasılsınızzz neler yapıyosunuz bugun oğluşuma ılkdefa elma suyu verdım cam rendede rendeleyıp tülbentten suyunu çıkardım silikon kaşıkla verdım çokta sevdı(ilk defa farklı bısey verdımde ) yarındaa muzla karıştırıp elmayı verıcem o sevdıkce bende mutlu oldum

Son düzenleme:
ah canım ya..
ben uzun palto giyiyorum, normalde de pardesülüyüm..
o yüzden seçenekler sınırlı..:25:
aslında eminönünden gidip bakmak gerekirdi, orada pazarlık da oluyor..
ama zaman bakımından tercih etmedim. bugün 4 saatte gittim koştur koştur aldım geldim.
pendikdeki mağazalar da hep cix, o yüzden çok pahalı..
[/QUOTE]

aslında sezon sonu olsa çok iniyo fiyatları ama şu anda ihtiyacın varsa veriyosun mecburen parayı. bende pardüse giyiyorum fiyatlar son zamanlarda uçtu gerçekten bende sezon sonu alıyorum artık geçende arminenin 300 liralık pardüsesini 110 liraya aldım. kaban içinde şubatı bekliyorum.

Aynen benim kızımda da emme merakı var.Emziği de i.k verdiğimizde havada kapmıştı, hala da öyle.:1:Babası öpmek için eğildiğinde burnunu emmeye çalışıyor.El, parmak, dil, dudak,oyuncak ne bulursa emmeye çalışıyor.Hatta dönünce yeri bile emmeye çalışıyor.:27:Çılgınlar gibi ne bulursa emmeye çalışıyor.:9:Bir beni o kadar istekli emmiyor.:43::43:Uyurken emziriyorum.

benim oğlum da emme delisi illa bişey emecek içi rahat etmiyo onun içinde sürekli ağzı akıyo. :):34:

bu arada kalça çıkığı testi yapıldı mı bebeklerinize??

kızlarr nasılsınızzz neler yapıyosunuz bugun oğluşuma ılkdefa elma suyu verdım cam rendede rendeleyıp tülbentten suyunu çıkardım silikon kaşıkla verdım çokta sevdı(ilk defa farklı bısey verdımde ) yarındaa muzla karıştırıp elmayı verıcem o sevdıkce bende mutlu oldum

bugün bende verdim elma suyunu silikon kaşıkla benim oğlumda çook sevdi. ben havuçla karıştırıp vermeyi düşünüyorum bir kaç gün sonra
:1:

Back
X