Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tam tersi bana oldu doğumdan sonra 5 günlükken falan göbek gitti hiç yoktu herkes nasıl doğum yaptın göbek yok falan dedi ama nazar değdi galiba şu anda çok fazla olmasa da var. sezaryen ameliyatından sonra göbek gitmiyo dedikleri için gitmez sanıyodum ama sarmayı deneyeceğim işe yarar inşallah
Seninki biraz ilginç olmuş.Yoooo canım benim kardeşimde de hiç göbek kalmadı.Eltim de biraz fazlası vardı.Sıkı diyet yaptı,çok zayıfladı.Göbeği yok şimdi.Bir de iki çocuğu var.Bence sar.Çünkü eltim de sardı.Üstelik küçük kïzı 8 yaşında.Geçen yıl sardı ve diyet yaptı.

kızım yüz üstü geri geri gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :45::45::16::16::16:

maşallah benim kızımda yatırdıgım zaman kendi ekseni etrafında dönüyo mesela kafasını televizyondan tarafa koydugum zaman 45 derece açıyla dönmüş oluyo bazen de 90 derece açıyla yer degiştirmiş oluyo bi arada beşige koydugum zamna kendini geri geri iterek yorganın altından çıkıyodu ama onu artık yapmıyo:1:

hadi bakalım, inş sıkıntısız atlatırsınız siz de..
gelecek kimse mi yok cesur anne

evtt aşımızı oldukk çook şükür iyiyiz. var canım kayınvalde 2 sokak üste oturuyo.ama yanımda biiri oldu mu beni şaşrıtıyolar .o yüzden kendim gitmeyi özellikle istiyoruım:1:

aşı ateş falan yapmadı çok şükür. bu ay sadece 500g almış.boy 68cm.kızlaarr yaa kızım geceleri aglayarak uyanmaya başladı.daha önce böyle yapmıyodu. gece sık uyanmaya başladı bii türlü anlamıyom.ssizin bebekler gece 10-11 den sonra kaç defa uyanıyo?

Cok geçmiş olsun canim

çok geçmiş olsun ...

canım, çok geçmiş olsun.. şimdi nasıl bebişin?

Sagolun kızlar. Şimdi ateşi yok çok şükür ki cenacm, keyfide yerinde. Sütünü içti mışıl mışıl uyuyor kuzummmm:nazar:

Kilolardan konuşulmuş, bende 15 kg almıştım hepsini verdim. Ama hamilelikten önce aldığım 5 kg vardı şimdi pilatese başlayıp onuda vericem inşallah.
Bebişi pusete koyup gezmek de çok rahat oluyor, biz alışveriş merkezine gidiyoruz genelde. Kuzum biraz uyuyor biraz etrafa bakınıyor çok rahat geziyoruz:)

Forumun en talihsiz annesi seçiyorum kendimi. Ya benim kızım hiç büyümüyor. İnatla anne sütü veriyordum ama dün doktor mamaya basla dedi. Hem devam sütü hem kaşık maması ver dedi. Bizim 5. Ayımız bu hafta doluyor. Ama henüz 6350 gr ve 65 cm yiz. Zaten minik dogduk ama o kadar üzülüyorum ki kızımın bu haline. Sağlığında sıkıntı yok çok şükür. Sırf anne sütü alsın diye mama vermek istemedim her ay 700 gr alıyordu dr mama verme diyordu. Bu ay 350 gr almış heman mama dedi şimdi dr. Birde etraftakilere laf anlatmak var. Allahım sanki ben bilerek aç bırakıyorum çocugu. Çok sinirleniyorum. Acil kilo aldırmam lazım önerisi olan var mı kızlar?

Canim benim ya acaba bu ay çalışıyordun diyemi düştü kilo alimi.bence bi listeyle düzenli basla ek gidaya.

aşı ateş falan yapmadı çok şükür. bu ay sadece 500g almış.boy 68cm.kızlaarr yaa kızım geceleri aglayarak uyanmaya başladı.daha önce böyle yapmıyodu. gece sık uyanmaya başladı bii türlü anlamıyom.ssizin bebekler gece 10-11 den sonra kaç defa uyanıyo?

Benimkide öyle canim bigun deliksiz uyuyo bigun saat basi

evet kimse yok maalesef öğretmenim erzurumdayım yani türkiyenin bir ucunda keşke öyle bırakabilme imkanım olsaydı:(
benim torpağımm :16:

geçmiş olsun..
ayşecik genel teamüllerin dışında bi bebe:1:
saat 11de uyur, 11.30da uyanır.
sonra 12.30.01.00 gibi gece uykusuna yatar:1:.
3-4 kez uyanır, emer uyur. bazen altını da değiştiririm..
ama neden ağlayarak uyanıyor seninki bilemedim:44:

Kilolardan konuşulmuş, bende 15 kg almıştım hepsini verdim. Ama hamilelikten önce aldığım 5 kg vardı şimdi pilatese başlayıp onuda vericem inşallah.
ben izmitte otururken, tv 8de ebru şallının sabah programı vardı..
her sabah onunla pilates yapıyordum amatör ve acemice..:27:
özellikle bacak hareketleri çok faydalıydı.. bütün bacak kaslarımı hissediyordum.
netten video bulup acaba tekrar başlasam mı?

Merhaba kızlar. ben de 17 hazirana kadar hamiştim ama artık anneyim. :16: temmuz annişi değilim ama beni de aranıza alırmsınız acaba?

Son düzenleme:
haziran annesisin yani, tebrikleeer:46:

evet canım. temmuz annelerinde olduğumu sonradan farkettim. :9: teşekkür ederimm, sizde de tebrikler. Allah bağışlasın bebişlerinizi. Nasıl gidiyo annelik?

hoşgeldin canım bebeişin nasıl

Hoşbulduk canım, sağol. bebişim iyi şükür.damak kaşıntısı var. diş falan yok ama daha. kendisi de her zamanki gibi kuduruk. :9:

LaMe
elbebekgülbebek
herşeyimbebeğim
eskist
mehmetsym
avukatnur
fame
hayalimbenim
neyneyse
melocan52
Rukiyefatih
loneliness
Kozmatik
Candas
Sadiyeyuce
İlosdemir
parpalım
Şekerportakalımmm
tuyax
bengu38
demir58
medusaaa
asilla
...
...
ve diğerleri, nerdesiniz?

SESİMİ DUYAN PARNAK KALDIRSIN BAKİMMM?:1:

Son düzenleme:
Arkadaslar benim kızım kan ilacını verince hapur hupur iciyo ama sonrasında butun gün kusuyo anlatamam şelale gibi bide renkli kusunca lekesinde çıkmıyor . Öğünden beri vermiyorum napicagimi şaşırdım. Vermeye devam mı etsem. Midesini bulandırıyor belli ki :(

ben izmitte otururken, tv 8de ebru şallının sabah programı vardı..
her sabah onunla pilates yapıyordum amatör ve acemice..:27:
özellikle bacak hareketleri çok faydalıydı.. bütün bacak kaslarımı hissediyordum.
netten video bulup acaba tekrar başlasam mı?

Gene var cnm ebru sallinin programi pilates yapiyor. Bizim yan apartmanda bir hoca ders veriyor oraya gitcem bnde insallah

Forumun en talihsiz annesi seçiyorum kendimi. Ya benim kızım hiç büyümüyor. İnatla anne sütü veriyordum ama dün doktor mamaya basla dedi. Hem devam sütü hem kaşık maması ver dedi. Bizim 5. Ayımız bu hafta doluyor. Ama henüz 6350 gr ve 65 cm yiz. Zaten minik dogduk ama o kadar üzülüyorum ki kızımın bu haline. Sağlığında sıkıntı yok çok şükür. Sırf anne sütü alsın diye mama vermek istemedim her ay 700 gr alıyordu dr mama verme diyordu. Bu ay 350 gr almış heman mama dedi şimdi dr. Birde etraftakilere laf anlatmak var. Allahım sanki ben bilerek aç bırakıyorum çocugu. Çok sinirleniyorum. Acil kilo aldırmam lazım önerisi olan var mı kızlar?

Benim bebek de sadece 400 gr falan aldı bu ay. Gayet normal değil mi? Artık büyüdüler. İlk 6 ay haftada 250 gr alırken bebekler, ikinci 6 ay sadece 125 gr alıyorlar. Biz de ikinci 6. aya yaklaştık. Baya hareketlendiler artık. Kiloya takılma derim. 1 ay daha beklemeni öneririm. Kilosunu, başka bebeklerle değil, eski kilosuyla mukayese et bence. 8-9 kilo olan bebeklere bakma.

erzurumlu musun neresinden sanırım sende benim torpağımdasın :):3:
aslen erzurum ispir, şahsen istanbulluyum tabi:1:

Arkadaslar benim kızım kan ilacını verince hapur hupur iciyo ama sonrasında butun gün kusuyo anlatamam şelale gibi bide renkli kusunca lekesinde çıkmıyor . Öğünden beri vermiyorum napicagimi şaşırdım. Vermeye devam mı etsem. Midesini bulandırıyor belli ki :(
canım, verme o zaman kan ilacını..
bi arkadaşın bebeğininin de aynı bu şekilde midesini bulandırıyormuş kan ilacı..
dr değiştirip multivitamin gibi başka bi ilaç vermiş..
sen de sakın zorlama bebeğini.. kan ilacı mı daha önemli karnının doyması-büyümesi mi?
biz henüz kullanmıyoruz mesela kan ilacını..
bi dahaki kontrolünde dr başka bi ilaç verir.. ona devam edersin nasılsa..

Back
X