Cnm nasıl yani iş yerinde 600 ml süt mü sağıyorsun maşallah ben 100 çıksa göbek atacam bütün gece uğraşıyorum yok 200 anca oluyor gerçi pompaylada alakalı ben nuk kullanıyorum bugün pompayı göğse tutuyorum tık yok elimle sağdım yemin olsun delirecem pompa yüzünden resmen
canım ama işyerinde çocuk emmediği için süt doluyor göğüs pompamda iyi valla allah razı olsun yapandanda satandanda çocuğun emme ritminde çektiğim için çok oluyor çocuk emiyormuş gibi süt doluyor her zaman 600 olmasada fırsat buldukça sağıyorum genelde 4 kez sağsam 150 şer çıkıyor ama bazen iş yoğunsa 3 kez sağabiliyorum 450 oluyor 150 de evde ekliyorum oğlum uyurken gece ama evdeysen zaten çocuk emerken diğer yandan süt olmuyor iliğimi kemiğimi emiyor kerata haftasonları hiç yedekleyemiyorum yetmeyecek die korkuyorum hatta
bende ilk bambinomanuel pompa almıştım evdeydim çalışmıyordum o ara ucuz bişiy olsun dedim 3-5 gün sonra zıbıttı sğt dolu çekmiyo bende philips avent aldım çoook memnnunm inşallah nazar değmez 6 ayı bir doldursakta gerisi çok dert değil
ama 100 çok azmış bütün günmü 100 cc çıkıyo acil pompanı değiştir bence sütün azalır gündüz çocuk emmiyorken senin göğsünü boşaltman lazım sütünün azalmaması için