Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cnm nasıl yani iş yerinde 600 ml süt mü sağıyorsun maşallah ben 100 çıksa göbek atacam bütün gece uğraşıyorum yok 200 anca oluyor gerçi pompaylada alakalı ben nuk kullanıyorum bugün pompayı göğse tutuyorum tık yok elimle sağdım yemin olsun delirecem pompa yüzünden resmen

canım ama işyerinde çocuk emmediği için süt doluyor göğüs pompamda iyi valla allah razı olsun yapandanda satandanda çocuğun emme ritminde çektiğim için çok oluyor çocuk emiyormuş gibi süt doluyor her zaman 600 olmasada fırsat buldukça sağıyorum genelde 4 kez sağsam 150 şer çıkıyor ama bazen iş yoğunsa 3 kez sağabiliyorum 450 oluyor 150 de evde ekliyorum oğlum uyurken gece ama evdeysen zaten çocuk emerken diğer yandan süt olmuyor iliğimi kemiğimi emiyor kerata haftasonları hiç yedekleyemiyorum yetmeyecek die korkuyorum hatta

bende ilk bambinomanuel pompa almıştım evdeydim çalışmıyordum o ara ucuz bişiy olsun dedim 3-5 gün sonra zıbıttı sğt dolu çekmiyo bende philips avent aldım çoook memnnunm inşallah nazar değmez 6 ayı bir doldursakta gerisi çok dert değil

ama 100 çok azmış bütün günmü 100 cc çıkıyo acil pompanı değiştir bence sütün azalır gündüz çocuk emmiyorken senin göğsünü boşaltman lazım sütünün azalmaması için

Ahhh canım şimdi yaramı deştin.:9:Hamile kalmadan önce hep bir kızım olursa adını kesinlikle Elif koyacağım diyordum.Hamile kalıp cinsiyet belli olunca tamam artık dedim ismi belli.Eşim Elif ismini pek beğenmiyordu.Başladı isim aramaya.15. haftaydı sanırım Aden olsun dedi.Ben kesinlikle Aden koymammmmmm dedim.:19:Ben içinde kalın sesler olan kız isimlerini sevmiyorum.Eşim Aden ismi hakkında makale yazacak kadar bilgiyle karşıma çıktı.:18:Ne yapsam diye çoooook düşündüm.Ailem de eşime çoook güvenir ve desteklerler.İsmi de beğendiler.Ben de eşimi kırmamak için razı oldum.Ama 2.kızım olursa ismi kesin Elif olacak.:52:
Bende tam tersine Elif isminden pek hoşlanmıyorum.. :100: sırf eşim istiyor diye koydum.. Ben hep Ayşe Ebrar olsun istemiştim.. O da Ebrar'ı istemedi.. dedim anlaşma yapalım hem Elif olsun hemde Ebrar.. tamam dedi.. İsmi Elif Ebrar oldu..:16:

Ama ben ikinizi de yiriiiiimmmm..:52::52: Maşaallah Ömür beye.. Çok tatlı gülmüş Allah nazardan saklasın..:16::16:

Bu arada benden büyük olan annişlere ablamı desem acaba..?
:37: DilaNaz hanımcım ne dersin..?:9:

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)

:32::32::32:

sanırım eşin polisti burada çok rahatmış polisler.
uzundere çok olaylı bi yer değil. ayrıca erzuruma göre daha sıcak tavsiye eder ve beklerimm .
tabii ama önce ecoşuu benim oğlum kandırır onuu:4::9::4:

libyana seni hiç görmedim ama sanki 20den fazlaymışsın gibi gelmişti...
ama böyle görnce çok mutlu oluyorum:21: burada(uzunderede) genelde
hep ben en küçüğüm ortamlarda ben de mi gariplik var diyodum hem küçük hem evlii:53:
erzuruma geliyomusunuzz benim de pendik te akrabalarım ve arkadaşlarım varr
ben de istanbul doğumluyum da
Canım genelde insanlar çok olgun olduğumu söylerler.. zor şeyler yaşadığım için imtihanlar insanı olgunlaştırıyor..:31: Yaşın küçük bile olsa ruhun olgun oluyor.. ama her neyse işte.:1:. Hayır canım Erzuruma 6 yaşındayken gitmiştim bir daha hiç gitmedim..

tanıştığımıza çoook memnun oldum şekerler :54:

hayırlı cumalar herkese.
oğluşumun dişi çıktı:46:
hiç anlamadım sabah baktım nasıl sevindm.
kızımın dişi çıkarken sabahlara kadar uyumazdık:53:
benim oğlan yürüteçe koyunca evin altını üstüne getiriyor:41:
çiçekleri koparmış.yerine tekrar monte ettim yine kopardı:43::9:
evde kalırılacklar listesine başlamak lazım.bebekler yürümeye başlarken büro gibi
olacak ev en iyisi.süs eşyaları itina ile kırılır,dökülür taraflarından.
bizimki mutfkta masa örtüsününe çekmeye başladı.birde biz yemek yiyorsak
illa maada oda olacak kıyameti koparıyor:19::19:
eneeem, hayırlı olsunn..!!:52:
seninki büyümüş,büyümüşki.. başlamış evi dağıtmaya..

yazın buluşcaz inşallah istanbulda oturanlar buluşalım demi :38::123::124::125:
ayy, çok güzel oluuuuuuuuur:52:

bahar............. :)
ismin çok güzell:31:

onu yere yatırıp bende karşısında dönüyorum dönsn diye :52::32:
dün akşam, eşim biraz moralsizdi..
ayşecik de ayaklarını tutmuş top gibi bi sağa bi sola yatıyordu..:8:
eşim neşelensin dedim,, döndüm ayşeciğe..
kıııız, bi tek sen mi yapabiliyorsun onu? ben de yaparım baaaaak dedim..
yattım yere, ayaklarıma uzandım.
anam uzanamıyorum,, ıkın ıkın kıpkırmızı oldummm:27:
rezil oldum iyi mi?
ama adamı da güldürdüm haniii:9:
istemediğim şekilde oldu, ama güldüü:17::1:

aşkınız daim olsun.. size nazar değiyor canım.. kesin nazar:nazar:

he bu arada 1,70 boyunda 60 kiloyum :8::8::8::8:
58 le hamile kalıp 80 le doğuma girdim
ben 67yle hamile kaldım, 85,5 la gittim doğuma..

senden 8 cm kısayım, boyum 1,62
kilom da senden 8 fazla, 68 :43:

benim ismim Rabia :17:
ayşecike isim düşünürken rabia da vardı aklımızda..
büyük hanım evliya.. rabia'tül adeviyeden :31:

Son düzenleme:
benim ismim Rabia :17:

iyi demiş eşin aferin ona..:46: bu ne yaa yol geçen hanı sanki..:19: onlar çağırsın azıcık ta sen keyif yap.. söyle millet yapsın ben yiyeyim yorulursa yorulsun diyen tiplere uyuz olurum... :41: Bu arada eşlerimiz adaş çıktı...:1:
:3:sevilmek evime gelinmesi güzel şeyy ... ama abarttılar artık bacımmm .. bulasık yıkamaktan cocugum u yediremıyorum ev supurmekten kambur oldumm

slm temmuz anneleri fazla yorum yapmasamda bir önceki topiği takip ediyordum yeni topiğiniz hayırlı olsun bende aranıza yeni katıldım bizde kızımla 5 buçuk aylık olduk 17 temmuz doğumlu meleğim bundan sonra sık sık burda olcam inşallah:emir_bebek::16:
:46::46:hosgeldın canımmm . maşallah bebısıne inş sık sık olursun burda

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 3 ziyaretçi)

:32::32::32:

Canım genelde insanlar çok olgun olduğumu söylerler.. zor şeyler yaşadığım için imtihanlar insanı olgunlaştırıyor..:31: Yaşın küçük bile olsa ruhun olgun oluyor.. ama her neyse işte.:1:. Hayır canım Erzuruma 6 yaşındayken gitmiştim bir daha hiç gitmedim..
:nazar::nazar:maşallah topıgımzeeeeeeeeeeee nazar almasınnnn:34:

yemeği yaptım, bi pişirmesi kaldı..:6:
ayşecik yattığı yerde mızıldıyor..:24:
fındıklar yerde kırılmayı bekliyor..:27:
daha kurabiye yapilcik:52:

tanıştığımıza çoook memnun oldum şekerler :54:

eneeem, hayırlı olsunn..!!:52:
seninki büyümüş,büyümüşki.. başlamış evi dağıtmaya..

ayy, çok güzel oluuuuuuuuur:52:

ismin çok güzell:31:

dün akşam, eşim biraz moralsizdi..
ayşecik de ayaklarını tutmuş top gibi bi sağa bi sola yatıyordu..:8:
eşim neşelensin dedim,, döndüm ayşeciğe..
kıııız, bi tek sen mi yapabiliyorsun onu? ben de yaparım baaaaak dedim..
yattım yere, ayaklarıma uzandım.
anam uzanamıyorum,, ıkın ıkın kıpkırmızı oldummm:27:
rezil oldum iyi mi?
ama adamı da güldürdüm haniii:9:
istemediğim şekilde oldu, ama güldüü:17::1:

aşkınız daim olsun.. size nazar değiyor canım.. kesin nazar:nazar:

ben 67yle hamile kaldım, 85,5 la gittim doğuma..

senden 8 cm kısayım, boyum 1,62
kilom da senden 8 fazla, 68 :43:

ayşecike isim düşünürken rabia da vardı aklımızda..
büyük hanım evliya.. rabia'tül adeviyeden :31:
cenaaaaaaaa destan yapmışsın bacımmmm :9::9: bende nazar degdıgını dusunuyorum zaten Aşllah kahretmesin cokkk güzelizzz:9::52:

Hanımlar bana müsade..:10: Kocişim gelmek üzere gideyim çay suyu koyayım.. Süsleneyim..:12::12: Sizde çok kaynatmayın oku oku canım çıkıyor..:9::9:

yemeği yaptım, bi pişirmesi kaldı..:6:
ayşecik yattığı yerde mızıldıyor..:24:
fındıklar yerde kırılmayı bekliyor..:27:
daha kurabiye yapilcik:52:
Bende cevizli portakallı kurabiye yaptım..:21: Birazdan da mantar sote yapacağım İnşaallah.. Bu arada cenacım hero baby'ye mesaj attım..:9: "Numune gönderecektiniz göndermediniz..Ne zaman gönderirsiniz?" dedim.. onlarda cevap atmışlar.. "paketiniz kargoya verilmiştir en geç 1 hafa içerisinde elinizde olur" demişler..:9:hadi hayırlısı...
:21::21::21: hade git bakammm :))
özletme kendini pc açık benimmmm haberın olsunnnn....
Kocişten pek fırsat bulup yazamam ama tamam sen burdaysan sorun yok..:54:

Bu arada kızlar mama sandalyesi alanlar, almayı düşünenler ne aldınız? Haftasonu bi bakacağım da sizler ne tavsiye edersiniz?

Bize arkadaş almış bugün ıkeadan nasıl olduğunu bilmiyorum internetten baktım ama hoşuma gitmedi eşim akşama getirecek görücem bakalım napalım sağlık olsun düşünmüş almış

Hanımlar bana müsade..:10: Kocişim gelmek üzere gideyim çay suyu koyayım.. Süsleneyim..:12::12: Sizde çok kaynatmayın oku oku canım çıkıyor..:9::9:
aynen yaa!!
ben çıkıyorum, gelince bakıyorum ki,, sayfa sayfa..
millet kaynatmış arkamdan :1:

Bende cevizli portakallı kurabiye yaptım..:21: Birazdan da mantar sote yapacağım İnşaallah.. Bu arada cenacım hero baby'ye mesaj attım..:9: "Numune gönderecektiniz göndermediniz..Ne zaman gönderirsiniz?" dedim.. onlarda cevap atmışlar.. "paketiniz kargoya verilmiştir en geç 1 hafa içerisinde elinizde olur" demişler..:9:hadi hayırlısı...
ooh, miss kokulu kurabiyeeee:52:
gelsin artık şu kargo.. getirecekleri de iki tek kullanımlık paket yanii:37:

in cin top oynuo kimse kalmamş forumda...anaa bi zeynep bide ben :9: nereye gittnz millet:51:
ben de çıkıyorum.
ayşeciki emzirip uyutucam, sonra şu kurabiyeyi yapalım da
akşam çayla yiyek..
öpüldünüz şekerleerr.. :54:

canım bende kızıma elif ismini koymayı istedim eşimde ekin ismini koyalım dedi ikimizde ziraat mühendisiyiz kızımız ekinimiz olsun dedi benimde çok hoşuma gitti ekin koyduk.
bu arada canım senin kızında sadece uykuda emiyordu naaptın düzelme varmı ek gıdaya başladınmı
Ekin ismi çoook hoş.:32:Emme problemimiz boyut değistirdi.Şimdi de uykusu gelince emiyor.Dr kilosu iyi ek gıdaya 6. Ayda geçersiniz dedi.Ben de başlamadım.Sen ne yaptın canım, sizinki düzeldi mi?1 yaşına kadar emseler bari.

Son düzenleme:
Ekin ismi çoook hoş.:32:Emme problemimiz boyut değistirdi.Şimdi de uykusu gelince emiyor.Dr kilosu iyi ek gıdaya 6. Ayda geçersiniz dedi.Ben de başlamadım.Sen ne yaptın canım, sizinki düzeldi mi?1 yaşına kadar emseler bari.

allah biliyo ne istiyorum biraz büyüyüp biberon alır gibi göğsüme yapışsın ama benimki şimdilik uykuda emiyo, uyanıkken yay gibi geriyo sırtını yaklaşmıyo, az çok anne sütü aldı şimdiye kadar ama işin yakınlaşma tarafı dünyalara bedel :43: nolur bırakmasınlar memeyi yaaaa

canım ama işyerinde çocuk emmediği için süt doluyor göğüs pompamda iyi valla allah razı olsun yapandanda satandanda çocuğun emme ritminde çektiğim için çok oluyor çocuk emiyormuş gibi süt doluyor her zaman 600 olmasada fırsat buldukça sağıyorum genelde 4 kez sağsam 150 şer çıkıyor ama bazen iş yoğunsa 3 kez sağabiliyorum 450 oluyor 150 de evde ekliyorum oğlum uyurken gece ama evdeysen zaten çocuk emerken diğer yandan süt olmuyor iliğimi kemiğimi emiyor kerata haftasonları hiç yedekleyemiyorum yetmeyecek die korkuyorum hatta

bende ilk bambinomanuel pompa almıştım evdeydim çalışmıyordum o ara ucuz bişiy olsun dedim 3-5 gün sonra zıbıttı sğt dolu çekmiyo bende philips avent aldım çoook memnnunm inşallah nazar değmez 6 ayı bir doldursakta gerisi çok dert değil

ama 100 çok azmış bütün günmü 100 cc çıkıyo acil pompanı değiştir bence sütün azalır gündüz çocuk emmiyorken senin göğsünü boşaltman lazım sütünün azalmaması için

Cnm pompanın modelini tam olarak söyleyebilir misin

ah canım ben hala çekiyorum uykuda yada uykuluyken emiyor artık eskisi gibide sık uyumuyor uyutuyorum yada yarı uykulu dayıyorum memeyi okadar acıkmış oluyorki nerdeyse koparcak memeyi her iki memeyide emiyor 10-20 dak arası. Çok acıkınca ve uykusu gelince emiyor ama 3-5 dak falan anca yani ona yetmez. Ek gıda meyve suyu ve yoğurt verin dedi doktor 10 gündür meyve suyu veriyorum onun tadını sevdi 7 günde yoğurt verdim ama yoğurdu sevmedi zaten çok az verdim 20-30 cc kadar oda zorla dudaklarını büzüyor kaşığı zorluyorum nafile ağzına sokamıyorum. Naapcam ben bu kızla bilmem bazen sinir krizleri geçiriyorum çok yoruldum bazı gün akşama kadar kızı beslemek için uğraşıyorum uyutuyorum tam emzirmeye gidiyorum bakıyorum uyanmış memeyi almıyor sağıp veriyorum yemesi için internette video izletiyorum öyle çaktırmadan akıtıyorum sütü bıraksan aç susuz duruyor saatlerce. 5,5 aylıkken gittik 67,5 cm 6800 kg çıktı buna şükür rabbim zorla yediriyorum

Back
X