Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cnm cnm yoksa o canım köftelerdenı yemege gıttın bakım
eveeet :78:
6 ay sonra çocugum emzik aldı hayret! Gündüz emzikle sallamadan kendi kendine uyudu hayret! Akşam da biraz zor aldı emziği ama aldı ve yine kendi uyudu buna da hayrett!! Alışır mı acep bu yaştan sonra emziğe? Bi gün bile olsa ne rahatlıkmış yaaaa. Süperdi valla :)
ohh.. ne güzel..
bi günün beyliği beyliktir, demişler:1:
keyfini çıkart:34:

alya cım ondan sonra çocuk emziğe alışır bırakmaz bizimkiler ters :52::52:

dışardaydık, şimdi geldik, hemen topiğe koştum :10:

bacım, yazdım buraya da 162 boy:30:
68 kg hatta bugün 69 gördüm tartıda:25:
adet de oldum, biraz sinmişti göbeğim ama eski haline döndü:105:
vücudumdan ayrılıp resmen bağımsızlığını ilan edecek yaa:9:

yok bacım.. yaş yeni 28 oldu, daha gencim yani..
böyle dombili şekilsiz dolaşmak zoruma gidiyor..
eşim de memnun değil bu durumdan..
resmen eksenim kaymış durumda..
yürüyeyim dedim, iki gün gitsem ücüncü gün bi aksilik çıkar..
spor salonuna yazılırsam, benim dışımda bir kontrol otoritesi olur, mecbur olurum..
bi beş kilo versem var yaaa.. :52:asfalt ağlatırım beeen:130:

saçlarımı da kurban bayramı arefesinde boyatmıştım..
yıkana yıkana mahvoldu, ben de doğal rengime yakın olan çikolata kahve boya aldım, koleston..
yarım saate boyadım, cillop oldum.. :12:

açık konuşayım, biz hamilelik öncesi performansa geri döndük :17:

ben sana bişey diyim mi boyum 1.63 58 kiloyum
göbek duruyoo ve bence fazladan 4 kilo var

$th_IMG_1568.webpbu dil de kızımdan size gelsin:52::52::52::52:

ben topiğimi çok özledim nekadar çok zaman geçmiş hepinize musmutlu güzel sağlıklıhuzurlu bir yıl diliyorum güzel bebişlerinizle ve eşlerinizle.):16:

ben sana bişey diyim mi boyum 1.63 58 kiloyum
göbek duruyoo ve bence fazladan 4 kilo var
senin mi 4 kilo fazlan var?:44:
67yle hamile kaldım ben.. ama hamilelik öncesi de fazla kilom vardı..
bu benim için iki kez dezavantaj demek

bi şeyler yapmam lazım:5:

Son düzenleme:
alya cım ondan sonra çocuk emziğe alışır bırakmaz bizimkiler ters :52::52:

bende diyorum bu iişte bi terslik var amaaaa:41::41::41:

bu arada rüyamda seni gördüm ilginçti gercekten. senle hamama gitmişiz:9::9::9::9: çocuklar falan da var masanın birinde oturuyoduk. sende baya zayıfmışsın ben utanıyorum bu kalan göbekle:17::17:

bu arada rüyamda seni gördüm ilginçti gercekten. senle hamama gitmişiz:9::9::9::9: çocuklar falan da var masanın birinde oturuyoduk. sende baya zayıfmışsın ben utanıyorum bu kalan göbekle:17::17:
hamama mıı?:9:

artık ne kadar etkileniyorsak birbirimizden, rüyalarda bile birlikteyiz baksanızaa:1::16:

artık ne kadar etkileniyorsak birbirimizden, rüyalarda bile birlikteyiz baksanızaa:1::16:

Eşimle konuşmuştuk gecen ( kızım suyu çok sevdiği için) bizede değişiklik olsun diye yarıyıl tatilinde kaplıcaya gidelim diye. Tabi bu eşimle aram bozulmadan önceydi:) onla papaz olunca ilknurla gideyim bari mi dedim artık neyse:p

Eşimle konuşmuştuk gecen ( kızım suyu çok sevdiği için) bizede değişiklik olsun diye yarıyıl tatilinde kaplıcaya gidelim diye. Tabi bu eşimle aram bozulmadan önceydi:) onla papaz olunca ilknurla gideyim bari mi dedim artık neyse:p
aahh, bizim de var bi kızılcahamam hülyamıızzz:31:
ama gidersek eşim ayşeciki kesinlikle havuza sokmaz..
artık odadaki küvette musluktan akan suyla bıcı bıcı yaparız kızımlaa:16:

bu arada benim kv, memlekete gitti..:124:
kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz:1:
o döndügünde gitsek bile, bizimle gelme ihtimali azaldı.. hatta yok oldu:66:
ay ben çok kötüyüm yaaaa:27:

Cnm bizim çocuk doktorumuz esentepe hastanesinde özlem köroğlu var benim doğumumada o girmişti benim kadın doğum doktorumda bana özlem hanımı tavsiye etti hatta kendisi bile çocuğunu özlem hanım götürüyor çok bilgili ve ilgili doktor tavsiye ederim
Bizimkide ramazan harmanci umi plazada cok ilgili bi doktor bendetavsiye ederim

Cena bende 67 ile hamile kaldim 1.68 boyum var hamilelik oncesi bi 5 kilo fazlam vardi ustune hamile kaldim 85 le doguma gittim simdi 75 kiloyum sadece 10 kilocuk gitti vee okdr fazla kiloyu nasil vericem kara kara dusunuyorum 63 e insem super olur ama ben daha 70 i goremedim :26:

kilo meselesini hiç sormayın ilk 52 kilo ile hamile kalmıştım.

doğumdan sonra 58 -60 arası gidip geldim.

60 ile ikinciye hamile kaldım.şu an 68 im benimde

eski kıyafetlerimin çoğu olmuyor.eşimde fazla kilodan

hazetmez ama beni teselli ediyor:43:

sonuçta doğum yaptın zamanla verirsin diyor.kendisi yiyipte kilo almayanlardan

çok fazla iştahlıda değilimdir.ama nedense bu doğum kilolarından hemen kurtulamıyorum.

birde ikinci bebekte sanki daha zor gidiyor kilolar.işten güçten spor yapacak zamanda kalmıyor.

kızım bu senen okula başladı kardeşi olalıda pek bi nazlı sürekli ilgi istiyor.hangi ara spor yapılacak:25:

Son düzenleme:
kızlarr bugün pazardan oğluşla eşime aynı eşofman takımı aldım bir tatlı oldular ki maşallah bayıldımm kızım olsa neler yapardım düşünemiyorum bilee :8:

Cena bende 67 ile hamile kaldim 1.68 boyum var hamilelik oncesi bi 5 kilo fazlam vardi ustune hamile kaldim 85 le doguma gittim simdi 75 kiloyum sadece 10 kilocuk gitti vee okdr fazla kiloyu nasil vericem kara kara dusunuyorum 63 e insem super olur ama ben daha 70 i goremedim :26:
canımcım, sen benden 5-6 cm daha uzunsun..
benden daha iyi göründüğünü düşünüyorum..
ama işte diyorum ya,, henüz ilk bebek kendimi bırakmak istemiyorum:25:

kilo meselesini hiç sormayın ilk 52 kilo ile hamile kalmıştım.
doğumdan sonra 58 -60 arası gidip geldim.
60 ile ikinciye hamile kaldım.şu an 68 im benimde
eski kıyafetlerimin çoğu olmuyor.eşimde fazla kilodan
hazetmez ama beni teselli ediyor:43:
sonuçta doğum yaptın zamanla verirsin diyor.kendisi yiyipte kilo almayanlardan
çok fazla iştahlıda değilimdir.ama nedense bu doğum kilolarından hemen kurtulamıyorum.
birde ikinci bebekte sanki daha zor gidiyor kilolar.işten güçten spor yapacak zamanda kalmıyor.
kızım bu senen okula başladı kardeşi olalıda pek bi nazlı sürekli ilgi istiyor.hangi ara spor yapılacak:25:
seninki daha başka dilanaz..
iki çocuk var, ev var, eş var, çocuk okula başladı diyosun.. var da var yani..
yemeye uyumaya vaktin olmaz, bi de spor çok güçç:50:

ama eşini takdir ettim, anlayışlı bi beymiş..:42:
bizimkisi 6 ay doluyor ya, başladı bıdı bıdıya..
(beni teşvik için beraber kilo verelim diyo, beraber diyet yapıp, beraber gidecekmişiz spor salonuna)
o da haklı.. evleneli üç sene oldu, hadi doğumdan kalan 2 kiloyu saymayalım, 8 kilo aldım sebepsiz:50:
insanın kendi canına da zarar.. düşünsenize ben fazladan 2 tane 5 litrelik su şişesi taşıyorum üzerimde:59:

fazla mı takılıyorum bilmiyorum ama bildiğim, henüz tazeyken birkaç kilo vermem gerek..
üzerinden zaman geçtikçe zorlaşacak bu iş..:96:

Son düzenleme:
uleyyyyn star tv!!!
nerde benim dizim?:95:

inş yılbaşı diye yayınlanmamıştır..
yok, benim dizimin yerine geldiyse bu 20 dk, yakarım:47:

zati çamaşırları yine kazara uzun programa koymuşum,
iki saattir bitmesini bekliyorum,, adamın asabını bozmayın haa!!!:88:

canımcım, sen benden 5-6 cm daha uzunsun..
benden daha iyi göründüğünü düşünüyorum..
ama işte diyorum ya,, henüz ilk bebek kendimi bırakmak istemiyorum:25:

seninki daha başka dilanaz..
iki çocuk var, ev var, eş var, çocuk okula başladı diyosun.. var da var yani..
yemeye uyumaya vaktin olmaz, bi de spor çok güçç:50:

ama eşini takdir ettim, anlayışlı bi beymiş..:42:
bizimkisi 6 ay doluyor ya, başladı bıdı bıdıya..
(beni teşvik için beraber kilo verelim diyo, beraber diyet yapıp, beraber gidecekmişiz spor salonuna)
o da haklı.. evleneli üç sene oldu, hadi doğumdan kalan 2 kiloyu saymayalım, 8 kilo aldım sebepsiz:50:
insanın kendi canına da zarar.. düşünsenize ben fazladan 2 tane 5 litrelik su şişesi taşıyorum üzerimde:59:

fazla mı takılıyorum bilmiyorum ama bildiğim, henüz tazeyken birkaç kilo vermem gerek..

Fazl
üzerinden zaman geçtikçe zorlaşacak bu iş..:96:

yok canim yok ilk bebekte bu kadar salmamaliyiz kendimizi ben senden beterim sen gene giyiniosu. kusaniyosun benim onu yapicak motivasyonum bile yok yakistiramiyorum bisey ustume. Giysi alasim bile yok ama bu kadar olmamali 5ayi devirdim kendime ceki duzen vermem lazim :20:

Ben spora yazilsam onada gidemem bir iki giderim sonra bi aksilik cikar birakirim yuzme gibi olur sabahtsn aksama kadar evde bu kilolar gitmez onuda biliyorum ah ah ben bolemiydim esimle eski nisanlilik resimlerimize bakiyoduk gecen oo sende cok citirmissin dedi :1: nee nasi yani simdi neyim dedim evirdi cevirdi ben seni bu halinlede begeniyorum dedi ama aldim ben mesaji :41:

pöfff yaaaa bende kilodan dertliyim:(zaten çıtır bir hatun kişi olamadım hiçbir zaman 1.65 boyum vr 63 kg la hamile kaldım,77-78 le doğuma gittim,neyse 2 ayın sonunda 66 -65 i gördüm.Ya şimdi ? 6 ay olcak 9 gün sonra ben 70 kg görüyorum yuuhhhhh banaaa yuhhhhh Allah ne verdiyse yiyorum,tatlılar,cipslerrr,üff nasıl vercem yaaa bir de zor veriyorummm:((moralim bozuluyor valla

uleyyyyn star tv!!!
nerde benim dizim?:95:

inş yılbaşı diye yayınlanmamıştır..
yok, benim dizimin yerine geldiyse bu 20 dk, yakarım:47:

zati çamaşırları yine kazara uzun programa koymuşum,
iki saattir bitmesini bekliyorum,, adamın asabını bozmayın haa!!!:88:

işler güçler mi
büşra pekin girdi gireli dizinin tadı kaçtı sevemedim şu kadını ama diziden de vazgeçemiyorum

bende diyorum bu iişte bi terslik var amaaaa:41::41::41:

başka yere gitsek iyiydi ya hamamda napıyoruz :9: aynı boydayız ama beni gören kürdan senden kalın diyor off çok hareketli çocuk bir 8400 oluyor bi 8200 düşün çocuk yerinde dururken bile ayaklarını sürtüyor herşeye uzanıyor bayılcam artık :5::5:

Back
X