- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.686
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 597605
biz henüz ek gıdaya geçmedik ama kızım bizle masaya oturuyur mama sandalyesiyle:)
istanbuldaki arkadaşlar.. ben maltepedeyim.. burda ne kar ne bişee
sizin oralarda havalar nasııııl?![]()
aaayyyy:118:
bence de yazılmayı düşün, hatta git konuş merkezle..:81:
hatta gel beraber gidek kııııı:13:
ben hala yarısını yaptığım deneme çalışmasının vücudumdaki etkilerini yaşıyorum:86:
bugün oruçluyum, kv de döndü belki akşam ona bırakıp gidebilirim..
eşim iş dönüşü beni alır diye düşünüyorum, bakalımmm
sen kime bırakıcan kızı?
link atabilirmisin canım modeli anlamak için sırt kısmıda ayarlanabiliomu tatlım..Massimo Ricco canım.
Eki Görüntüle 597605
biz henüz ek gıdaya geçmedik ama kızım bizle masaya oturuyur mama sandalyesiyle:)
Eki Görüntüle 597605
Anladım canım değişikliğin tadını çıkarın o zaman kuzunla.Elhamddulillah iyiyiz canım.Hayır daha eve gelmedim.. K.validemlerdeyiz şuan..
Cuma sabahı döneceğiz nasipse..
![]()
Oyyy yerim ben o fıstıgııEki Görüntüle 597605
günaydın canım.. bebişine maşallah..
aşılar için de geçmiş olsun diyeyim.. bakalım bizimki nasıl geçecek, şimdiden başladı tırsmalar :18:
canım bizimki salonda duruyor genelde..
mutfak biraz soğuk olduğu için arada bir yiyoruz, çoğunlukla salonda..
ama benim de mutfağım küçük, bizimle masada olunca tabi yer dar olduğu için yer kaplıyor ama..
yemek bitince kapatıp, salona getiriyoruz..
Eki Görüntüle 597631 Eki Görüntüle 597632
link atabilirmisin canım modeli anlamak için sırt kısmıda ayarlanabiliomu tatlım..
ayyy yesinler çok şekeriz yaa maşalah sizin sandalyeniz ne marka canm varsa sende link atarmısın modeli incelemek için istıorm ..![]()
Iki tane mama sandalyesi buldum kızlar bir bakar misinizEki Görüntüle 597656 Eki Görüntüle 597657
Pembe olan sunny baby 156.90 tl
Mavi olan babyhope 165 tl
Özellikleri hemen hemen aynı
canım oooo sen 7.ayındaymışssın aramızda uçurum var bız daha 5.5 aylık bıle olmadık :)günaydın temmuz anneleri.
dün dışarı çıkmıştık fotoğrafçıya gittik.
kzımla oğlumun resimlerini çektirdik.
biizimki şaşkın,şaskın bi bakındı etrafa.
evde sürekli çekiyoruz birde stüdyoda olsun dedik.
kızım 7 yaşında oğlumda 7.ayında
stüdyo biraz serindi oğlum öksürmeye başladı bende ıhlamur verdim.
mama sandalyesi konusunda bende kararsızım.
ana kucağına oğlum doğru dürüst yatmadı.
onu severmi bilemiyorum.birde mama sandalyeleri çok yer kaplıyor .
şöyle daha kibar daha az yer tutanları olsa
sonra bunları koyacak yer kalmıyor evde:44:
sunny baby daha ıyı canımIki tane mama sandalyesi buldum kızlar bir bakar misinizEki Görüntüle 597656 Eki Görüntüle 597657
neler yapmayı planlıyosun canım bızede önerı olsunYarına diş buğdayı yapacaktım ama havadan dolayı ertelemek zorunda kaldımmmm, hazırlık falan yapılcak birde gelemeseydi misafirler üzülürdüm çooook![]()
Canım biz graco aldık. Kullananlar cok memnun
Graco Contempo Mama Sandalyesi Fruit Salat | Graco
Iki tane mama sandalyesi buldum kızlar bir bakar misinizEki Görüntüle 597656 Eki Görüntüle 597657
güzelmiş canım bizimkilere gore az yer kaplıyor sanırım güle güle kullanın