- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
allahallahöğlen patates havuç püresi yedirdim kızıma.
yerken hiç zorlanmadı.. yine de hepsini vermedim..
1,5 saat sonra uyudu.. ben de yanındaydım öğürerek uyandı..
fışkırarak kustu, bütün püreyi..
kustu rahatladı dedim..
emzirdim, giydirdim, yatırdım..
dalmadan tekrar..
sonra yine..
mide özsuyunu bile kustu yavrum..
dün banyo yaptırdım, üşüttüm mü acaba?..
uzun zamandır böyle öğürerek kusmamıştı.. üç posta çamaşır banyonun önünde..
4 battaniyesine, yatağına.. benim yatağıma heryere kustu.. artık kendi yatak çarşaflarıma sardım..
hiç feri yok, öylece yatıyor yorganın içinde.. karnı aç ve yorgun.. hala da ara ara öğürüyor
banyoyu ne zaman yaptırdın canım akşamdan yaptırınca soğuk oluyor hep gündüz yaptırıyorum ben.inşallah sürmez

pürenin dokunduğunu sanmıyorum midesi boş mu şu anda ? su içirmeye çalış en azından.
vücuttan hastalığı atmanın en iyi yolu su içirmektir
Canım bu ay doktor kontrolümüzde sormayı unuttum yurutec kaçıncı ayda kullanılıyor kullanalimmi diye:18:
Bu yüzden alıp almamakta kararsızım seninkinin markası ne canım?
yürüteç 8.aydan önce kullanılmamalıdır ortopedi prof.uyla konuştum..ben burda çok yazdım. parmağımda tüy bitti

Hu Huuuu ben geldim....
Cumamız mübarek olsun...
geçmişi hiç okumakla uğraşmayayım..İyisinizdir İnşaallah.. Biz evimize geldik çok şükür..
![]()
anlatsana nasıl geçti:) hoşgeldin
tatlım bizde yaptırdık sünnet 1 ayı gecti ve iyikide yaptırmısım.adı üstünde Peygamber Efendimizin sünneti..doktorumuz 40ı cıkınca yaptırın pipisi biraz dar demişti ama kısmet olmayınca olmuyor ancak yaptırabilmiştik.bütün arkadaslarım 1 aylıkken yaptırdı 1 haftalıkken bile yaptıran var.erkek bebeklerinde erken sünnet iyi oluyor cünkü kız bebekler gibi olmuyorlar.idrar deliği içeride kaldığı için zor temizleniyor ve enfeksiyon riski yüksek oluyormus.bide çiş yaparken zorlanıyorsa sünnet sart.hemencecik iyileşti 1 haftada.dikişleride düştü şimdi mis gibi en azından ileride psikolojisi bozulmucak.yok kesildiydi yok olduydu diye.en güzeli anlamadan kestirmek yinede siz bilirsiniz iyi bir cerrah bulduktan sonra kafaya takılacak bişey yok.ben kayseride yasıyorum esim girdi ameliyathanede yanına.önce muayenede bir krem sürüp jelatinliyorlar yarım saat beklior deri uyustuktan sonra ameliyathaneye aldılar iğne yapmıslar uyusturmuslar kesmişler dikmişler.eşimde basında durdu ben dayanmazdım.oğlum cok hareketli ben korkuyordum ama bacaklarından bağlıyorlarmıs masaya, adamın biride oyuncaklarla ilgisini cekmeye calısıomus.
of ya ben de aklı ermeden yaptırmak istiyorum ama eşim erteliyor

Hoşbuldum canımm nasılsın?
Allah şifa versin kuzuma..Üşütmüş olabilirmi cenacım.. Evimiz çok ısınmıyor dediğini hatırlıyorum sanki..:26: Bende banyo yaptırmaya korkuyorum kızımı hasta olacak diye..:18:
ben de haftada 1 yaptırıyorum korkudan
ama haftada 2 kere yaptırmak gerekirmiş sağlık için vücuttan mikropların uzaklaşması için önemliymiş