zeynepcim kafana takma bunları.önceden bi benmi böyleyim diordum ama topiğimizde dertleştikçe bakıyorum genelimiz aynı.erkekler bencil istiyorlarki biz makine olalım.3,5 yıllık evliyim evliliğimin ilk yılı kabus gibiydi hatırlamak bile istemiyorum esimin ailesinden o kadar cektimki en basitinden gece 11:00 de bir insan rahatsız edilirmi.benim ailemden aldığım terbiye akşam 8:00 den sonra telefonla bir yerler aranıp insanlar rahatsız edilmez.çünkü akşam çalan telefon hayır getirmez derler bizim burda.gece telefon calar uykudan kalkarız benim kalbim küt küt atar birimi öldü noldu diye.bi bakarımki sevgili esimin ailesi aramıs evlerinin bahçesinde keyif yapıyorlarmıs neymiş eltimin kızı kelimeler söylüyormusda onu dinleteceklermiş amcasına

sıç...amcasına.hatırladıkca bile cinneniyorum.neyse velhasıl kelam o ilk bir yıl kavga dövüş gecti.sonra hersey yoluna girdi dış gebelik gecirdim sonra bu hamileliğim doğumum doğumdan sonraki 2 ay muhtesem muhtesemdi.dünya benim etrafımda dönüyordu.bi insanın istediği herseymi olur oluyordu.ne varki bebeğimiz ağlayıp uykusuz geceler,atıstırmalık yiyecekler ve eve hapis haftasonları gecirtene kadar.ben şikayetci değilim uykusuzum 6 aydır,doğru düzgün yemek yiyemiyorum,çarsı pazar hayal oldu arabamızıda sattığımız için tamamen evdeyim.eskiden restorantdaymıs gibi sofra hazırlıyordum,hafta sonları öğlene kadar uyuyordu esim,istediği gibi gezip tozuyordu şimdi bunlar kısıtlandı.ne kadar ağladım oğlum 3-4 aylıkken.hasta oldum bir keresinde inan çiğ çiğ yiyecekti beni niye hasta oldun cocuğa kim bakacak diye.en son lafıda sanki bi sen cocuk doğurdun oldu.tamam dedim orda kal bidaha cocuğa dokunma dedim ondan sonra düzeldi ama ben kırıldım.yeni doğum yapmısım psikolojim bozuk en ufak bişeyde bana laf sokuluyor.lavobaya girerim düştünmü nerdesin?bütün gün benimi bekledin gibi cümleler....ama artık takmıyorum esim öyle söyleyince düştümde belediye ekiplerinin gelmesini bekliyordum ondan geciktim hayatım diorum

esinin ailesinide kafana takma.oğulları bekarken ne yerler nerde yatıp kalkarlar haberleri olmaz.evlenince değerlenirler.b..kları bal olur.sen iyi psikolojide olki ömürede faydan olsun.onuda üzme kocana sinirlenip...