Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

yazını okudugumda aklıma gecen sene geldı hamıleyken esımle restoranta gıtmıstık. orda bır kac kadın turist yan masada oturuyordu ve sohbet edıyorlardı oyle sok olmusyum kı o konusmaları duyunca . sohbet soyleydı. o kadının oğlumun paralarını yemek ıcın evlendı ahh bır saygısız kı sorma buarda o kadın gelını olutyor ! diğeri ayyy bıde oğlumdan cocuk yaptı nasıl ayırıtıcambılemıyorum ahh gul gıbı oğlum kara kurunun elıne kaldı. diğeri oğlu bosanmak uzereymıs cook sukur kurtuluyoruz malları da benım ustume mı alsak bırsey alamasın o dıyorrr ayyy yıkıldım esım tutu valla laf soylıycektım bıde bırının oğlu aradı ayy oğlum nasılsın ay bırıcık gelınım nasıl dıye sordu yuhh dedım bırtanesı duydu donup baktı bende yuzune karsı bır yuh daha cekmıstım.

en fenası da o işte, allah yüzümüze gülüp arkamızdan iş çevirenlerden korusun bizi, ben hep derim düşmanım varsa düşmanlığını belli etsin anca öyle başa çıkarım rabbimin izniyle, yok kendini gizleyecekse rabbime havale :47:

Konu kv. Ve koca olunca herkes dertli galiba..Zeynepcim tek degilsin bizde esimle dün biraz tartıştık.sabah ise giderken öptü barisalim dedi..sizin tartismalarinizi bilmiom ama bizde başlatan hep ben oluom bu ara.çünkü yorgun uykusuz hicbi ise yetisemeyenv asosyal bi kadın oldum cok sıkılıyorumbu psikolojiylede herşey batiyo bana.tartışma kacinilmaz oluyo..

$600121_471690056175268_1037445497_nnn.webp

topiğin havası değişsin biraz:52::52::52:

KOZMATİK hoşgeldin canım uzun zamandır yoktun. Özlettin kendini.

kızlar valla konu bu kaynanalar olunca herhalde kelimeler yetmiyor hepimizin anlatacakları cok cünkü.oğlumun bütün gece neden ağladığını soracaktım size güya:9::9::9:
:9:hayır bide neden evlat ayrımı yapılıyor anlamıyorum.kaynanam damadına bir davranır anlatamam 1 saatlik yerden giderler hazırlıklar gün öncesinden baslar.ben 1000 km öteden giderim hoşgeldin bile denilmez sanki komsu gitmiş muamelesi görürüm.kızına yeni bişey alınsa mutlu olur,kocası ona iyi davranınca kabarır,onun kocası cok iyidir der bir yerde anlatırken neymiş kzıını gönderirmiş hep kaynanama 1-2 ay kalması için...efendime söyliyim
kızının huzuru bozulurmus onun evinde kalamazmıs ,rahatını bozamazmış,masrafa sokamazmıs asla... o elin oğlu bizde elin kızıyız.. bizim evimiz bizim olmaz asla 'oğlumun evidir'olur.geline gelince oğlunun parasını yiyen el kızı .damat oluncada bal baklava olurlar.bizlerde evlat sahibiyiz rabbim içimizdeki merhameti almasın bizi kötü kaynana yapmasın inanın tek isteğim bu

dtk bittim laflarına harikasın:9:

sen bilmiyo musun bir kadın arkadaşına anlatıyormuş:
-ah komşum, kızım var ya öyle bir adamla evlendi ki ,elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz,evde bütün işleri nerdeyse o yapar,kızıma hediyeler alır varını yoğunu önüne serer,tatillere götürür,çocuklara bakar,kızıma tek laf etmez harika bir damat..
-ya oğlun?
-ah ah onu sorma,öyle bir geline rastladı ki evde bütün işleri oğluma yaptırıyor,oğlum ona hediyeler alıyor paralarını çar çur ediyor,tatillerde yiyor,çocuklarına bakmıyor oğluma baktırıyor, kıza tek laf edemiyor, yedi oğlumu yediii, berbat bir gelin!

Kızı da gelini de aynı tip ama işte bakış açısına bak, beklentilere bak

herkese günaydıınn..
zeynepcim takma kafana gerçekten sinirle söylemiştir.
ama erkekler genelde aynı... benim kv eşimin üvey annesi olmasına ve çok da
iyi bir insan olmamasına karşınn bişey söyleyince hiç olumlu tepki almıyorum.
busmainin söyledikleri çok doğru bencede...

bende öyle sanıyodum ama iznim bitiyo bugün
dönem sonu notlar sınavlar falan olduğu için başlatmıyolar beni bu hafta
ama sanırım haftaya gidicem
ama şu tırnak batması olayından dolayı belki dr rapor verir
ağrı çekeceksin ayakta çok durmamamın gerektiğini söylemişti...:50:

canım sende tırnak batması mı var
hemen batan yerin altına küçük bir pamuk yerleştir,yerleştirmek biraz zor ve ağrılı oluyor ama hemen faydasını görürsün.tırnağı biraz battığı yerden havaya kaldıracaksın. mantık bu.
ayrıca ayak tırnaklarını mutlaka düz kes, oval kesme.

tamam kızlar, dertleştik ettik, bittiii...gaza gelmeyelim:9:
Peygamberimizin bir hadisi:
"Erkek hanımına sevgi ve şefkatle bakar, hanımı da ona sevgi ve şefkatle bakarsa; Yüce Allah onlara rahmetiyle bakar..
Erkek, hanımın ellerini avucuna alınca, o da erkeğinin ellerini tutarsa parmaklarının arasından günahları dökülür."

:38:

Geçmiş olsun cnm. Mama sandalyenizide güle güle kullanın

Hayırlı olsun cnm. Biz iyiyiz sen nasılsınn?? Oğlun kimbilir seni görünce neler yapıyodur:))
ağlıyo canım benı gorunce ben yokken aglamıyomus ama benı gordugu an aglamaya baslıyo.

Hoşgeldinizzzz:)) diş belirtisi olabilir cnm söylediklerin.
Biz oğluşumla iyiyiz, biraz hastaydı ama daha iyi gbi şimdilik:nazar:

hayırlı olsun, kolay gelsin diyeyim..
oğluşun nasıl?

geçmiş olsun..
tırnak batması önemli bi şey aslında.. geciktirmeseydin keşke..
inş ilaçla tedavi olur da, operasyona gerek kalmaz.. :26:
mama sandalyeniz de hayırlı olsun.. güzel günlerde kullanın :34:

boooorn!!! çok özledim kıııız!
bi gittiniz, pir gittiniz.. tatil yaramış, maşallah.. keyifler yerindee:8:
Allah bozmasın keyfinizi..
(bu arada baba oğul aynı eşofmanı giymişler,, çok güzel olmuşlar..:29: )

Offf benim de başlamama 1 aydan az kaldı artık.:43:

barbarino işe başlamak nasıl bi duygu :26:
ahh ahh kızlar çalışan anne olmakta zor çalışan annenın yavrusu olmakta zor.çalışan annelerı hep burdan takıp ettım ama yaşamadann bılınmıyor
kızlar sormussunuz oğlan benı gorunce aglamaya baslıyo ben yokken aglamıyomus ama yavrum benı gorunce aglıyo bende ağlıyorum :(((
ama bılınkı bebısler anlamıyor daha cok uzulen bızlerız.onlar sütlerını ıcıp rahatca uykularına devam edeılıyolar ama bızım aklımızdan cıkmıyolar
çook zorr kolay degıl ama alısıcaz çalışmadanda olmuyor çalışmak kızlar kafa dagıtıyo yavrunuzla özleşince daha kalıtelı vakıt gecırıyosunuz
tek derdımız bıberon bıberon almıyor herobaby sutlu ppırınclıyı suyla degılde anne sutuyle yapıyo annem kaşıkla yıyor
8 saat çalşıyorum yarısında uyuyor zaten.
4 saat falan ayrı kalmıs oluyoruz yanı.bıberon sorunumuzda bana yardımcı olacak varmı :(((

Şöyle bir geçmişe baktım da canım kaynanam dedimmm valla:9: sizdekiler kaynanatör maşallah:47:

kozmatik gelmiş hoşgelmiş :34: doğumdan önce hergün yazıyordun sora biranda kayboldun

cena, libyana nerelerdesiniz bugün

Bizde bugün gezmedeydik pek giremedim ama geçmişe baktım şöööle bir

Çok şükür hastalığımızı atlattık gibi, Rabbim tüm bebişlerimizi korusun:nazar::nazar:

:3::3:herkese merhaba yogun bir günün ardından sizinleyimmm .
bütün evi temizledim sildim süpürdüm nevresım yorgan yastık hazırladım .. işlerim bitti rahatladım ..
haberlere bakıyorum paşam uyuyor . totom koltukla temas edince garibime gıdıyor :9: alıskın değilim dee
kozmatik seni gördüğüme çok sevindimmm .. hosgeldinnnn

ahh ahh kızlar çalışan anne olmakta zor çalışan annenın yavrusu olmakta zor.çalışan annelerı hep burdan takıp ettım ama yaşamadann bılınmıyor
kızlar sormussunuz oğlan benı gorunce aglamaya baslıyo ben yokken aglamıyomus ama yavrum benı gorunce aglıyo bende ağlıyorum :(((
ama bılınkı bebısler anlamıyor daha cok uzulen bızlerız.onlar sütlerını ıcıp rahatca uykularına devam edeılıyolar ama bızım aklımızdan cıkmıyolar
çook zorr kolay degıl ama alısıcaz çalışmadanda olmuyor çalışmak kızlar kafa dagıtıyo yavrunuzla özleşince daha kalıtelı vakıt gecırıyosunuz
tek derdımız bıberon bıberon almıyor herobaby sutlu ppırınclıyı suyla degılde anne sutuyle yapıyo annem kaşıkla yıyor
8 saat çalşıyorum yarısında uyuyor zaten.
4 saat falan ayrı kalmıs oluyoruz yanı.bıberon sorunumuzda bana yardımcı olacak varmı :(((

Ah kuzum kiyamam sana.bakalım bizi ne maceralar beklio 2. Döneme...
Bizimkide biberon almio canim ama ben 5 saat olmiycaim icin bi kahvaltı corba yada pure yer sonra ben gelirim diyorum.Allah büyüktür.ama aklima alistirma bardagi geldi.bizimki ondan cokkudu cokkudu su içiyor.sut denemedim ama altarnatif olabilir sana

:3::3:herkese merhaba yogun bir günün ardından sizinleyimmm .
bütün evi temizledim sildim süpürdüm nevresım yorgan yastık hazırladım .. işlerim bitti rahatladım ..
haberlere bakıyorum paşam uyuyor . totom koltukla temas edince garibime gıdıyor :9: alıskın değilim dee
kozmatik seni gördüğüme çok sevindimmm .. hosgeldinnnn

Ellerine sağlık canim hem kafan dagilmistir.peki ömür napio sen bu isleri yaparken ben gündüz hic bi is yapamiomda

Şöyle bir geçmişe baktım da canım kaynanam dedimmm valla:9: sizdekiler kaynanatör maşallah:47:

kozmatik gelmiş hoşgelmiş :34: doğumdan önce hergün yazıyordun sora biranda kayboldun

cena, libyana nerelerdesiniz bugün

Bizde bugün gezmedeydik pek giremedim ama geçmişe baktım şöööle bir

Çok şükür hastalığımızı atlattık gibi, Rabbim tüm bebişlerimizi korusun:nazar::nazar:

Çok şükür çok sevindim.bende kendi hastalığımi atlattim ama pasam dişleriyle göğsümü bile isirir oldu ona rağmen hala mutsuz eskisi gb gulmuo

Evet bizde cumartesi öyle yapioz onlar babalı ogullu oynasio bende temizlik yemek..nasıl baristinizmi esinle.ortaya bi laf atmisin olay kv ye varmis herkes sayende icini doktu;)
ne güzel benım sayemde herkes stres attı hayır barısmadık canım yarın babasının yanında nasıl davranacagımı heyecanla beklıyor :9: korku hat safhada

Back
X