Bu saatte görev yerim pompa başından sizlere bildiriyorum kızlarrrrr
borntobemother gmiş olsn cnm, bizdede öksürük vardı sürekli uyanıyordu onun yüzünden. Ihlamur içirdim, doktorumuz balgam sökücü prospan diye bir şurup verdi bitkisel aynı pekmeze benziyor. Serum fizyolojik sıkıp aspiratörlede temizledim burnunu. Bunların bE yararı oldu belki sanada olur cnm.
çok saol canım bize de verdi birşeyler ama dediğim gibi gitgide daha kötü oldu yavrucak...
maşallah ve de hoşgeldin canım...
canım bende yaşadım geçen hafta aynısını gripten mahvolmuştu gözleri akıyordu yemiyor içmiyor uyumuyor ne çektik eşimle anlatamam onu öyle gördükçe bizde bişiy yiyemedik günlerce ama şaşırtıcı bir şekilde hızla toparladı ik kez antibiyotik kullandık iyi geldi şükür geçti hastalığı salgın var şu sıra bütün çocuklar hasta doktor bizi muayeneye almadı aradım hiç getirme evde ilaçlara devam et burası hasta dolu daha çok mikrop kapar dedi düşün üzülme sende bikaç güne toparlar inşallah sen elinden geldiğince iyi bak terlemeside iyi benimki terle attı öksürüğü terledikçe üstünü değiştim öyle öyle toparladı bikaç gün sabret geçer inş bol bol emzir bide doktor bana sarımsak ye dedi çocuğa antibiyotik etkisi yapar sütünüde arttırır dedi bi araştır istersen faydası oldumu bilmem ben demedim sütümde boldu şükür bu arada johnson baby kullanıyorum şampuan doktora falan sormadım doğduğundan beri aynı şampuan memnunuz
canım geçmiş olsun sizede üzülme çabuk atlatıyorlar bir an evvel toparlar inş
bende bekliyorum numune bakalım daha gelen giden yok
çok saol canım ya bak sarımsak hiç aklıma gelmemişti gerçekten şimdi hemen yiyeceğim yeter ki o iyi olsun sürekli üstünü değiştiriyorum ama ilaç vermekten başka da elden birşey gelmiyor hiç de sevmiyorum şu ilaçları zaten johnson kullanan baya kişi var memnunlar da ben de ondan alayım çok saolasın canım...
dişiniz hayırlı olsun öncelikle...sünnet konusu benim de kafamı çok kurcalıyor ama hala hemofili testi netleşmediği için beklemedeyiz sünnet olduktan sonra tecrübelerini paylaşabilirsen çok iyi olur...şimdiden hayırlı olsun inşallah çok rahat atlatırsınız...
sağol canım.hemofili testi mi:44: acaba doktor kan tahlilinde ona mı bakacaktı? valla kafam karıştı şimdi.kan tahlilinin sonucunda olumsuz bişey olursa ararız dediler. aramadılar şimdiye kadar. neler yaşadığımızı ayrıntılı anlatırım.
cena bahsetmiş zaten biz de genetik bir hastalık bu ama doktor yok büyük ihtimalle diyor da ben yine de emin olmak istiyorum bu hastalığı olanlar sünnet de Allah korusun kötü sonuçlar doğurabiliyor ama senle alakalı bir durum değil sen içini ferah tut çok iyi bi şekilde geçecek gidecek inşallah...
dr sordu kan ilacını kullanıyorsunuz, di mi diye..
ben de hayır dedim. 4. ay kontrolünde verilecekti, hemşire unutmuş..
ben de özellikle sormamıştım
reçeteye yazdı.. günde 7 damla kullan. 9. ayda kan sayımı yapılacak,
eğer uygun düzeyde olmazsa miktarı 20ye kadar artırılır dedi..
kuzen bebeğine vermiyormuş kan ilacını..
çünkü sürekli kusuyormuş çocuk.. :26:
kabız da yaptığını duymuştum. öyle bi yan etkisi olursa..
hiiiiç kusura bakmasınlar, ben de vermem
yaaa sorma bacım o ilaç beni mahvetti yazmıştım hatta o kadar kabız yaptı ki ferromixin diye bişeye başladık o da rezene ile veriliyor ama çocuk hala kabız benim oğlum doğduğundan beri bir haftadan önce hiç büyük absestini yapamıyor zaten 1 yada 2 kez 5 günde yapmıştı halini siz düşünün su anda hem diş hem kabızlık hem hastalık çocuk iyice mahvoldu Allah'ım sen yardım et...
kızlar içinizde şu cem yılmaz ın yeni sinema filmine giden varmı yani stand up
herkes çok metediyor ama yer yok sinemalarda birde ceren ile celal mi ne bir de o varmış
gerçi şahan gökbakarı sevmem ama ezgi molayı severim :44:
ben gittim canım memlekete gittiğimde çocuğu uyutum anneme bıraktım evet bir kaç yerinde baya gülüyosun ama çok fazla belaltı espriler var bence yani ben eşim ablam ve onun eşi gittik inan biçok yerde o kadar utandım ki anlatamam çok gereksiz belaltı esprileri var ve uzatmış da uzatmış bi konuyu ama tabi bazı yerlerde çok çok komik...celal ile ceren e ben de gidecem inşallah...
hoşgeldiiiinnn