Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın herkese gerçi öğlen oluyor ama :34:

mama sandalyesi alanalar markasını ve modelini yazabilirlermi acaba?

bazı beğendiğim modellerde yorumlarını okuduğum zaman

oturak kısmının dar olduğunu yazıyorlar mesela bu modele o konuda çok yorum yazılmış

Eki Görüntüle 614828

benim ki sunny baby canım oturma yeri normal bence
biz memnunuz :1::ssz:

kızlar bizim paşayı kahvaltıya başlatmayı düşünüorum kahvaltıda normal yedigimiz yumurtalardanmı haşlayıp versem bıldırcın yumurtasınımı haşlasam bilemedim bıldırcın yumurtası herşeye çok faydalı diye biliorm siz bıldırcın yumurtsı kullandınızmı hiçç bebişlerinze yada kullanmayı düşünüormusunuz???
kahvaltı ögünlerinizde neler var???

canım ben normal yumurta veriyorum ama sen
söyleyince hatırladım yengem bıldrıcın yumurtası veriyodu
ama sanırım yiğenim biraz daha büyüktü
ve çiğ mi veriyodu acaba tam hatırlayamadım sormam lazım:1:

oğlumunnn dişi cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı uykusuz gecelerimizin sürekli aglamalarımızın ve huysuzlugumuzun meyvesi pirincimiz damagımızın üstüne cıkmayı basarmıs tam olarak diş görünümü nü alması ne kadar sürer bilmem ama artık o büyük sıkıntıyı atlattık sanırım yada ben öyle umuyorum :)
hayırlı olsuun dişinizz :8:
temmuz bebişlerinin çoğunun dişi çıktı galiba
5-6 tane mi kaldık bizde diş yok halaa:19:

Ben ilçedeyim normalde. Buradan köy yumurtası alıyorum ama kv lere götürsem bayatlar bende gidince ne yapsam diye düşünüyordum. Bu çözüm olabilir. Bilenler varsa cevaplasın lütfen.

Ayy gözün aydın canım maşallah oğluşuna.. Darısı bize inşallah
bende ilçedeyim canım organik yumurta alayım dedim
zira sütü öyle alıyorum ama burada (uzundere/erzurum) hava soğukken tavuklar
çok yumurtlamazmış:19:. onun için şu anda satan yok maalesef:25::25:
havalar ısınana kadar mecbur market yumurtası

ben normal yumurta veriyorum canım menü de de reçel cici bebe az ekmek içi katıcam biraz daha alışsın tuzsuz peynir ve ıhlamur var

darısı başımıza inşallah hayırlı olsun :34:

SEBZE ÇORBALARINIZA ZEYTİNYAĞI KATMAYA BAŞLADINIZ MI NETTE 7. AY OLARAK YAZIYO AMA TUZ DA KOYMUYORUM DA ZEYTİNYAĞINDA KARARSIZ KALDIM :44:
canım ben çorbalara başladığım
ilk günden beri koyuyorum zyağı bi kaç damla
ama has değil sanırım markettekilerden
ev yapımı varsa daha iyi olur..
5-6 tane de tuz çok tatsız oluyo sevmiyo tuzsuz

slm kızlar nasılsınız? kızımın dişi çıktı bitanecik.yumurta konusuna değinmişsiniz. bildiğim kadarıyla bıldırcın yumurtasının normal yumurtadan hiç bir farkı yok sadece fiyatı pahalı. bu nedenle normal yumurta verebilirsiniz.

oooh bi diş daha hayırlı olsun dişiniz :8:

merhabalar kızlarr
bugün sabahtan beri temizlik yaptım
öğlen arası arkadaşlar geldi
poğaça patates salatası kek yaptım :17::17:
geçen günden kurabiyede kalmıştı ve çayy:46:
onlar gitti ben çamaşır işine girdim yıka as
kuruyanları katla ütü yapp :27::27:
gitmeden evin her işini yapayım istiyorum
döndüğümde iş kalmasın
malum okula başlıyoruz :37::37:
ayrıca saat 6 da arkadaşlarla 1. dönemin son buluşmasını yapıcaz:7::7:
oğlumu babasına bırakıp gidicem bi kaç saatliğine :10::10:
gitmeden biraz da bavul düzenlemem gerekiyo
yarın karneden sonra yolculuk bizi bekler:51::52::52:
eee öğretmen arkadaşlar ve sömestrda gezecek
arkadaşlar nereye gidiyosunuz bakalım:10::10:

Son düzenleme:
Ben katıyorum sebze çorbalarına bazen kabiz bı bebe kasığı ağzına bile veriyorum ama taş değirmeniyle öğütülmus hakiki sızma zeytinyağı. Faydalı doğal sağlıklı daha ne olsun sen de ver valla

Cnm aynı bizi anlatmışsın oğlumla, benimkide sık uyanıyo, ve emmek istiyo, ama zaten sütüm az, bide sık uyanınca birikmiyo, kafayı yemek üzereyim, sağınca 30-40cc anca çıkıyo, öyle görüncede çok bunalıyorum, çok uğraştım artsın diye ama olmuyo, yeter artık çok yıprandım, keseyim memeden diyorum ama yok yapamıyorum, kıyamıyorum, alıyorum yine sağma makinesini elime başlıyorum sağmaya azalmasın diye, sabah emiyo, çalıştığım için öğle arası gidiyorum ama o zaman uyuyo oluyo, bende sağıyorum, azalmasın sütüm diye, bide akşama emerse emiyo, sonrada hep uykuda, 2 yada 3 saatte bir. Sütüm az olduğu için devam sütü vereyim diyorum 60ccden fazla içmiyo, günde 500ml süt hedefini nasıl tuttururuz anlamış değilim.
Ya kesinlikle açlıktan uyanmıyorlar bu ay sanırım büyüme atağı falan geçiriyorlar çünkü benim sutum iyi fakat surekli uyanıyor ve emmek istiyo. Artık o emerken ben uyuyorum kafam düşüyor habire:) genel bı huysuzluk hakim bebeklerimizde Allah yardımcımız olsun dayanma gücü versin hepimize

slm kızlar nasılsınız? kızımın dişi çıktı bitanecik.yumurta konusuna değinmişsiniz. bildiğim kadarıyla bıldırcın yumurtasının normal yumurtadan hiç bir farkı yok sadece fiyatı pahalı. bu nedenle normal yumurta verebilirsiniz.

Ya arkadaslar ben yumurtadan nefret ediyorum daha dogrusu haşlanmış yumurtadan. Yumurta başlanan yerde kahvaltı bile yapamam. Ben napcam nasıl yedircem bebeğime:( UFO surekli hesabın yarın yaparım diye diye başlamadım yumurtaya. Hala labne ve buğday ekmegi pekmez yiyoruz. Yumurta yok:( napcam ben ya bı akıl verin o kokuyu nasıl engellerim ki ben. Oğüruyorum çünkü o derece tiksiniyorum

oğlumunnn dişi cıktııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı uykusuz gecelerimizin sürekli aglamalarımızın ve huysuzlugumuzun meyvesi pirincimiz damagımızın üstüne cıkmayı basarmıs tam olarak diş görünümü nü alması ne kadar sürer bilmem ama artık o büyük sıkıntıyı atlattık sanırım yada ben öyle umuyorum :)

Hayırlı uğurlu olsun dışınız bizim pazar gunü çıkmıştı. Ama huysuzluk maalesef var gunduz cok uslu ama gece bi canavar oluyor kızım:(

herkese merhaba huzurlu yani misafirsiz bir günle seslenıyorum sizee
48 saattir elektırıklerım yoktu daha yeni geldı bende evin işlerını yemek camasır halettımmm işlerım bitti ve size bakıyorum maşallah topık bi hızlanmıs kı:9: gecmısı okurken bıraktım okusam oğlan uyancak sımdı yazamıycammm
nasılsınız bakalım minnak kuzular nasıl son 3 gunde dişşi çıkan emekleyen yada önemli bişey varsa bebişlerde hemencek özet alayım :9: kısacası haber var mı kızlar
ayyy ne meraklıyım bende :17::17::17::17::17::17:

kızlar sanırım yumurta kızıma alerji yaptı.
3 gündür veriyorum ağzının kenarlarında kırmızı noktacıklar çıktı:(
ya da pekmez mi yaptı acaba:s

Canım aynı dediğin gibi benimde kızımın kulağının arkasında kırmızı kabarcıklar oluştu.ben de yumurtadan pekmezdenmi bilemedim.ikisinde bir süre geçirmedim ce doktora götürdüm damla ve krem verdi ve yetkileriyle alakası yok kazalardan zamandır cildi hassas dedi .kremlin faydası oldu sonra tekrar yedirmeye başladım yine cikti.anlamadım hangisine alerjisi var ama bulmam lazım.:26:

merhabalar kızlarr
döndüğümde iş kalmasın
[/QUOTE]

Bende bu hafta üç gün mazaret izni almıştım , yarın kızımı bırakıp okula gidicem.:19:bugün arkadaşlarım aradı yarım saate sendeyiz diye,aman tutuştum hemen bütün odalara şöyle bir göz attım, süpürdüm.dün oruç olunca canım tatlı istemişti.portakal joleli sütlü tatli yapmistim, yanına hemen bir kek cirptim buzlugumda içli köfte börek vardi fırına verdim.sonra onlar gidince annem geldi kıZımı çıkmadık .ben pazaraagittim balkabagi aldım kızımın çorbasına koyucam birazda fazla aldım kabak tatlısı yapıcam.(ilk defa denicem hadi hayırlısı).aksamadan pirasa yaptım amannnn çok yoruldum:8:

Tatilde biz evdeyim şekerim eşim inşaat mühendisi ve yıllık izninide doğumdan sonra kullanmıştı.o yüzden evdeyiz:25:

merhaba kızlar mesajım gıttı yarım yamalak az önce,maşallah dişler çıkmış,bizde hala tık yok.dün söylemesı ayıp hamsi buğulama yapmıştım az da ceyline verdim valla yedi. hangi mama sandalyesini aldıgımızı sormuşsunuz ben babyhope aldım.oturma yerı bayagı genıs hatta kendı kendını kaydırıyor aşağıya doğru ceylin.takla atıyor nerdeyse.BABYHOPE MAMA SANDELYE BEBEK MAMA SANDALYESİ GittiGidiyor'da 72152811 ben bunu aldım tablası falan bayagı geniş.şimdilik memnunum

Kızlar sonunda aldık mama sandalyemizi şekil a http://www.bebekbayi.com/Mama-Sanda...Cift-Kilifli-Mama-Sandalyesi-Water-Lilly.aspx :40: ama benim oğlan içinde durmuyor ilgilenenler için söylüyorum 230 liraya aldık saraçhaneden mothercarede 259 e-bebekte 269du biz de ordan aldık ayrıca içinde dursun biraz oyalansın diye
Fisher Price Renkli Dostlar Mama Sandalyesi Oyuncağı ve Jungle Pat Mat |Baby & Toddler | Baby toys - ELC Australia - Australia aldık ama hiç fayda etmedi benim oğlana ne alsan illa ilgi istiyor tek başına oyalanamıyor bu bebe :55: kafayı yemek üzereyim tekrar ilk doğum yaptığım günlere dönmüş gibiyim hiçbirşeye yetişemez oldum tam kahvaltıyı veriyorum çorba nasıl yapacam yoğurdu meyvesi akşam pirinç unu falan kafam allak bullak bi de hep iyi yapamadım düşüncesi var ben de yetemiyorum doyuramıyorum gibi hissediyorum ev zaten aldı başını gitti..yürüteç de alsam hoppala da alsam faydası olmayacak bi kez daha anlamış oldum..bir de 15 gün kadardır geceleri her uyanışında baştan aşağı öyle bir terlemiş oluyor ki anlatamam ama abartmıyorum sıksam suyu çıkar o derece gecenin o karanlığında soy çocuğu ağlasın dursun giydirene kadar uykusu açılsın memeyle oynasın sonra sallanmak istesin zaten bende uyku diye bişey kalmadı son günlerde tam yatıyor tekrar çığlık çığlığa...eğer dalarsa da 2 3 saat işte o zaman da dediğim gibi su içinde kalkıyor ama gündüz uykularında da böyle terliyor var mı önerisi olan doktor ergenliğe kadar böyle terleyecek dedi yook artık dedim :36:

Kızlar sonunda aldık mama sandalyemizi şekil a http://www.bebekbayi.com/Mama-Sanda...Cift-Kilifli-Mama-Sandalyesi-Water-Lilly.aspx :40: ama benim oğlan içinde durmuyor ilgilenenler için söylüyorum 230 liraya aldık saraçhaneden mothercarede 259 e-bebekte 269du biz de ordan aldık ayrıca içinde dursun biraz oyalansın diye
Fisher Price Renkli Dostlar Mama Sandalyesi Oyuncağı ve Jungle Pat Mat |Baby & Toddler | Baby toys - ELC Australia - Australia aldık ama hiç fayda etmedi benim oğlana ne alsan illa ilgi istiyor tek başına oyalanamıyor bu bebe :55: kafayı yemek üzereyim tekrar ilk doğum yaptığım günlere dönmüş gibiyim hiçbirşeye yetişemez oldum tam kahvaltıyı veriyorum çorba nasıl yapacam yoğurdu meyvesi akşam pirinç unu falan kafam allak bullak bi de hep iyi yapamadım düşüncesi var ben de yetemiyorum doyuramıyorum gibi hissediyorum ev zaten aldı başını gitti..yürüteç de alsam hoppala da alsam faydası olmayacak bi kez daha anlamış oldum..bir de 15 gün kadardır geceleri her uyanışında baştan aşağı öyle bir terlemiş oluyor ki anlatamam ama abartmıyorum sıksam suyu çıkar o derece gecenin o karanlığında soy çocuğu ağlasın dursun giydirene kadar uykusu açılsın memeyle oynasın sonra sallanmak istesin zaten bende uyku diye bişey kalmadı son günlerde tam yatıyor tekrar çığlık çığlığa...eğer dalarsa da 2 3 saat işte o zaman da dediğim gibi su içinde kalkıyor ama gündüz uykularında da böyle terliyor var mı önerisi olan doktor ergenliğe kadar böyle terleyecek dedi yook artık dedim :36:

aynı sekilde benim oglumda canım yetişemiyorum sürekli beni yanında istiyor geceleri öyle terliyor ki bazen 2 kere değiştirdiğim oluyor ben üzerini ince giydiriyorum üstünü ince örtüyorum ortamı sıcak tutuyorum cok terlemesin die ama ynede oluyor ne yapıcam bende bilmiyorum ki hasta ettik bile hem diş hem hastalık 1 haftadır ömrümden ömür gitti 2.cocuga tövbeeeeeee dedim

Canım aynı dediğin gibi benimde kızımın kulağının arkasında kırmızı kabarcıklar oluştu.ben de yumurtadan pekmezdenmi bilemedim.ikisinde bir süre geçirmedim ce doktora götürdüm damla ve krem verdi ve yetkileriyle alakası yok kazalardan zamandır cildi hassas dedi .kremlin faydası oldu sonra tekrar yedirmeye başladım yine cikti.anlamadım hangisine alerjisi var ama bulmam lazım.:26:

Cnm ben sordum doktora yumurtadan olabilir dedi,
1-2 gün sadece pekmez vericem yumurta vermicem bakalım yine olcak mı??
yumurta ağır gelmiş olabilir ama bebişlere:s

merhabalar kızlarr
döndüğümde iş kalmasın

canım maşallah valla senin hamaratlığına hayran kaldım :)
ben bu kadar işin yarısını 1 günde yaparım:)
biz eşimle bankacı olduğumuz için (gerçi ben şuan izindeyim ama) sömestr da tatil yapamıyoruz.bugün ki aklım olsa öğretmen olurdum :(

benim ailemle eşimin ailesi aynı ilçedeler.

bize 45 dakika bazen hafta sonlarıda gidiyoruz.

ama kardeşim gelecek inşALLAH..şırnakta fen bilgisi öğretmeni.

en çok ona heyecanlanıyoruz...

Tabii babam eşim ve kardeşim tatil yapacaklar.

annelere tatil yok:38:ama olsun dünyanın en güzel duygusu.

:70:

Cet
gunaydin kizlar bu aralar kimseler yok burda nicun???
Canim gecmis olsun cok uzuldm bnce bi muayenne ettr sisti diosn isalh bisi yoktr cok dikkatli olmk lazm yaaa kasla goz arasnda neler yapiolr

Aynen cnm hangi ara yapti anlamadimki..aile dostumuz cocuk dr.u gecer dedi.dr.a goturmene gerek yok dedi

tatlım dün eve giderken bir mağazada gördüm yürüteç hiç düşünmeden aldım eve geldim gülümserin resimde gösterdiğinden sallanan sandalye oluyor önünde de baya şarkılı markılı oyun tablası var ay benim afacan bayıldı 3 saat indiremedik indiriyim dedikçe ağlıyo :) bende dedim alsın hevesini rahatta maşallah iyiki seni dinlemişim valla eltiminkinin ön kısmı çok genişmiş demekki onda öne düşüyordu aldığımda cuk oturdu hiç düşmedi alt tentesini açmadım henüz şimdilik ayakları yukarda yavaş yavaş alıştıra alıştıra adımlatırım ama içim çok rahatladı annem bütün gün i,ş yapamıyorum diye söylendikçe içim içimi yiyordu şimdi oğlumda rahat eder oda işlerini halleder birde mama sandalyesini aldıkmı benden iyisi yok :)) onuda çözdüm sanırım adam yerli üretim chicconun ürününün aynısını yapan bir firmadan bahsetti onu getirtecek fiyatı da 150 falan olurmuş kalitesine de garanti verdi en ufak bir kırık deformasyon vs olduğunda hemen getir üreticisine veririm dedi adamda babamın arkadaşı zaten ohh çok mutlu oldum burnumun dibindeymiş aradığım meğerse ama mağaza aslında halı mağazası oda ayrı ilginç :) geçerken oyun halısı baksammı dedim ana içeri bir girdim beşikler arabalar pusetler neler neler sağ gösterip sol vuruyor amcam :9: dedim abi sen nerdeydin bunca zaman internetten aldım herşeyini bebek arabasının tekerleği kırıldı geçen gün al başına bela satan adam diyor fabrikasına götür fabrika konyada gidiş geliş kargo zaten 100 tl babam dedi ben hallederim telle kaynak maynak yapmış eskisinden daha sağlam oldu buda bana ders oldu bir daha asla internetten büyük eşya almam alsamda e-bebek gibi firmalardan alırım gittigidiyorda satıcı firmalardan aldığım ürünlerde satış sonrası hizmet sıfır

ay ne çok konuştum

ee nasılsınız hanımlar

oğlum gece çok sık uyanmaya başladı ya 2saatte bir acıkıyor emziriyorum üzüntüden sütüm azaldı tabi doymuyor gidip sma mama yapıyorum gelene kadar basıyor çığlığı gecede 4 kez bu maratonu yaşıyoruz bakalım cumartesi doktorla konuşucam acaba dişlerimi huysuzlaştırdı

Ya çok mutlu oldum bebisinde ne güzel vakit gecirmis..bizimkide k

Günaydııınnn!! Yaşasınn tatill! Tatilin dibine vurcem heee:ppp

Back
X