Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sen yumurtadan, ben peynirden :53: İnan hayatımda peynir ağzıma sürmedim, kahvaltı masasında kokusu bana gelmesin diye masanın öbür ucuna koyarlardı annemler hep, ama gel gör ki benim oğlan kahvaltıya geçti, allahtan labne çok kokmuyo da etkilenmiyorum :37: Yanlız her mamasının tadına bakan ben kahvaltı bulamacına hiç yanaşmıyorum, hafta içi bulamaç yapıyorum haftasonu ayrı ayrı veriyorum, şimdilik çok yemesede gidişat fena değil :34: Lakin hep de labne yiyemez ya çocuk, napcaz ilerde bilmem :43:

Valla bugün butun ek gıdaları bıraktım çünkü kizim uyumuyo acaba gaz mı bı denicem bakalim

merhaba güzel temmuz anneleri ve bebekleri nasılsınız ?
Anammmmm bu nası bisi boyle cok güzelmiş maşallah subhanallah

kahvaltıda cici bebenin sadesinimi kullanıosnz kızlar??bir sorum daha var yumurtayı nekadar aralıklarla verıosnz ve miktarı nekadar??

cicibebeyi sade alıyorum içine lor peyniri ceviz ve kuru kayısı koyup veriyorum cnm . yumurtayıda sadece sarısını gun aşırı verebilirsiniz demişti doktorumuz

ay ben bu kocaman gözlü süslü kıza deli oluyoooooom:52:
kaşı gözü o küçücük dudaklara bakın, Allah ne güzel yarattı seni, maşallah subhanallah:16:

Valla bugün butun ek gıdaları bıraktım çünkü kizim uyumuyo acaba gaz mı bı denicem bakalim

Anammmmm bu nası bisi boyle cok güzelmiş maşallah subhanallah

Maşallah ne tatlı şeysin sen öyleee. Gözleri ne güzel kocaman.Allahım seni ve tüm bebişleri nazarlardan korusun

sağolun kızlar allah hepimizin bebeklerini gözden nazardan kötülüklerden korusun inşallah

Hayırlı Cumalar temmuz Anneleri..:16::16:
Biz bugün aşıya gittik.. bir tane ağızdan gerisi koldan bacaktan..4 tane aşı oldu yavrum
:30:. Biri kızamıkmış salgın var diye vurdular..:31: çok ağladı yavrum..:14: Kilosu boyu çok iyi..:16: Ek gıdayı sordu bende dr. hemen vermemem gerektiğini söyledi dedim.. tamam ama arada tattırmaya başla dedi tamam zaten meyve püresi veriyorum dedim.. Bizden bu kadar.. Sizde ne var ne yok..:6:

Herkese merhabalar umarim güzel anneler ve tatli bebeleri iyidir herkesi cok öpüyorum :54::54::54:

Dişi erken çıkmış bebislerin anneleri gece huysuzluk vs sizde de olmusmuydu? Her 15 dakikada bir uyanıyor artık zombi oldum cok kötüydüm cok insanın bünyesi dayanmıyor ne zaman biter bu çile acep bazen gaz mı diyorum o nedenle bugün hic ek gıda vericem bakalım durumumuz ne olacak :( uykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeee

Dişi erken çıkmış bebislerin anneleri gece huysuzluk vs sizde de olmusmuydu? Her 15 dakikada bir uyanıyor artık zombi oldum cok kötüydüm cok insanın bünyesi dayanmıyor ne zaman biter bu çile acep bazen gaz mı diyorum o nedenle bugün hic ek gıda vericem bakalım durumumuz ne olacak :( uykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeee

Tatlim benim oglan daha dis cikarmadi ama gece huysuzlugu ve gazi son gaz devam her gece cildirip :52: her gündüz nasil sakin kalabiliyorum kendime sasiriyorum :44: Allah yardimcimiz olsun

Bizdede henüz diş yok fakat anlattığın gibi gece uykularımız fena oldu,uyuyan çocuk uyumaz oldu.

Kızlar benim kızım sade yoğurdu yemiyor,içine ne karıştırabilirim tatlansın diye? Bi akıl verin hele :) bide pütürlü şeyleride yemiyor,öğürüyor.Sizinkilerde öylemi? Bazen alışsın diye ısrarcı olayım diyorum ama ıhh yemiyor.

Bizdede henüz diş yok fakat anlattığın gibi gece uykularımız fena oldu,uyuyan çocuk uyumaz oldu.

Kızlar benim kızım sade yoğurdu yemiyor,içine ne karıştırabilirim tatlansın diye? Bi akıl verin hele :) bide pütürlü şeyleride yemiyor,öğürüyor.Sizinkilerde öylemi? Bazen alışsın diye ısrarcı olayım diyorum ama ıhh yemiyor.

Benm oglanda sade sevmio cam rendeyle muzu rendelyp karisyirip yrdiriorm bayilio

arkadaşlar ben hamileliğimin başından beri bugüne kadar yaklaşık1,5 yıldır saçlarımı hiç boyamadım artık boyasam ne olur şu marketlerde satılan hazır boyalarla evde kendim boyayım diyorum ne yapsam boyayan oldumu acaba?

hapsuu ben bu güzelliğe bittimmmmmmmmmmmmmm
nazar değmesin maaşaAllah:nazar:
bu aralar biraz devamsızlık yapıyorum, kusuruma bakmayın.. :17:
hava güzel olunca dayanamıyorum sanırım.. dün de annemdeydim, anneanneme falan gittim fırsat olmadı girmeye..

gez canım gez
gelmez bu güzel havalar
biz de bugün çıktık oğlumla :16: uzuuun bir aradan sonra

yoğurt çok gaz yapıyor, yedirmek istemiyorum resmen.
kusuyor sonra her yer yoğurt kokuyor:25:

Günaydınlar hayırlı cumalar:)) dün bişey sormuştum ama yanıt alamadım içinizde borkoli yediren yokmu bebişe?? Gaz olayı yaşadınızmı ondan sonra??

Öncelikle maaş olayını bende bilmiyorum cnm. Oyy kuzucuk demekki nasıl özlüyor annesini. İlla da çalışacaksan cnm daha uygun saatli ve evine yakın bir iş bul bencede. Kuzudan o kadar ayrı kalma, eve daha erken gelirsin birlikte geçirecek daha uzun zamanınız olur. Bugünler bir daha geri gelmez kaçırmaya değmez:))
Brokoli gaz yapar ama ben çorbasının içine minik bi parça brokoli ve karnıbahar atıyorum pek rahatsız etmedi. Sen çok mu verdin acaba?

Benimki de pütürlü yemiyor. Kahvaltısına cevizi iyice çekip 1 çay kaşığı kadarda ondan koyuyorum ama zor yiyor. Yinede ara ara pütürlü vericem mecbur alışsın diye.

arkadaşlar ben hamileliğimin başından beri bugüne kadar yaklaşık1,5 yıldır saçlarımı hiç boyamadım artık boyasam ne olur şu marketlerde satılan hazır boyalarla evde kendim boyayım diyorum ne yapsam boyayan oldumu acaba?
Ben ve birkaç arkadaşımız boyadı canım.. sorun olmadı..:34:

Back
X