Kv konusunda sabah sabah ben de çok dertliyim.Hatta bomba gibiyim.

Dün kvlere gitmiştik.Kızımı uyuttum 40 dakikasonra uyandı.Ne zaman onlara gitsek çok mızmız oluyor.Yine mızmızlanmaya başladı.Kv, eltim ve ben oturuyorduk.İşte dedi bu çocuğu ayağında sallasan böyle olmaz uykusunu almadan uyandı onun için böyle yapıyor.Ben ki doğduğundan beri özellikle ayakta hiç sallamadım.Çoooook zor. Uyuduğu oldu, ağladı.Yine sallamadım.Ben hayır 6 aydır sallamadım bundan sonra da sallamam dedim.Ben işe başlayınca siz de sallamayın dedim.Ben sallarım dedi.Kendilerine yakın olsun diye girdiğimiz biz evden çıkıp baśka bir eve girmiştik.Ben de dedim ki valla sallayacaksanız ev sahibi falan olmak gözümde değil ücretsiz izne ayrılırım.Hala bana diyor ki bütün torunları salladık ne var.Bu sırada eşim başka odadaydı.Hemen çocuğu hazırladım sinirle.Eşime gidiyoruz dedim ve kalktık.Evde durumu eşime anlattım.Annesine kesin direktif verecekmiş ama yine de güvenmiyorum.Anneme söyleyeceğim o baksın.Yoksa gazetelerde okursunuz ben kv katili olurum.
Kadını boğmak istiyorum.Haaa bir de benim kız çok yaramazmış.Offfff ne yazdım ya...