Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

2 yasinimi okudum bende. Allah kabul etsin tüm hasta bebişlere şifa olsun inşallah.

sonunda internet bağlandı ne zormus internetsiz olmak. hafta sonu kontrole gittim cinsiyetimiz belli oldu kız olacak hayırlısıyla

CENA kundak yapmaya devam ediyorum ama benimkisi bir alışkanlık olmadi yani kundak olmadanda uyuyoraama kundakta yarim saat uyuyorsa kundaksiz 15 dakika uyuyor. Kundakta uyku kalitesi artiyor.gun icinde iki defa uyutuyorum ondada kundakla.geceleri kundak yapmiyorum ve nereye gidersem kundagi yanimda götürürüm:26:bu arada kundakta baya bir küçüldü:1::1::1:
evet o tecrübeyle sabit, kundakla 2 saat bile uyur.
kundaksız taş çatlasa bir saat..

benim de mutlaka yanımda pazen battaniyem,
kız büyüyünce battaniye de büyüdü tabi:1:

sonunda internet bağlandı ne zormus internetsiz olmak. hafta sonu kontrole gittim cinsiyetimiz belli oldu kız olacak hayırlısıyla
hayırlı olsun canımm..
sanırım bizimkilerle olan 2. de kızdı..
son durum nedir tam olarak, kaça kaç? :1:

Hayırlı akşamlar kızlar, ananemiz bize yürüteç almış:16: sabah getirdi sevdi gibi gözüküyor paşam:)

kızlar bebişlerinize günde kaç ögün ek besin veriyorsunuz özellikle emziren anneler ... kahvaltı meyve yogurt ve sebze bunları güne yaydınmı çok şey yıor gibi fazla gelmezmi siz nasıl düzen kurdunuz biz bgn daha yeni sebze ve kahvaltı yapıcazda bi sorim dedim???
Bizim günlük beslenmemiz şu şekilde cnm;
Sabah kalktığında anne sütü, sonra meyve püresi eğer meyvesini bitirmediyse 1 saat sonrasında anne sütü tekrar, sonra sebze püresi(gene bitirmezse anne sütü takviye), anne sütü, muhallebi, anne sütü ve uykuuuuu:64: :9::9:
Yediği ek besinler bir öğünlük olmazsa süt ile takviyele demişti doktorumuz, ama bitirirse üstüne süt vermiyorum.

Hayırlı olsun kızın cnm, sağlıkla kucağına al inşallah:)

:) canım yaa inan seni çok merak ediyorum inanılmaz matraksın bayılıyorum sana bir o kdr da içten tabi...bebek doğmadan baby shower yapmışlardı bana orda küçük notlarda bu yazıyordu ingilizceciyim ya benim de burası nick sorunca hemen ertesi gün kaydolmuştum aklıma bu geldi yoksa sendeki karizma kimde var bacımmm :51::51:

Bu arada ben de yasinlerimi okudum namazımda çook çok dua ettim Rabbim Şafi ismi ile tecelli etsin yavrumuz hemencik iyileşsin inşallah...Allah'ım tüm bebeklerimizi korusun...

sağol canım benim evet bir yanımı inatla büyütemiyorum öyle ağır şeyler yaşadımki belki büyüseydim kaldıramazdım :37:

bende merak ediyorum ya keşke imkan olsada görüşebilsek hatta dün içimden geçti böyle hepimiz aynı sitede otursak ne eğlenirdik birbirimizin bebeğine bakardır işlerine yardım ederdik derdini dinlerdik bu zamanda böyle arkadaşlıklar kurulmuyor yok değil çok değerli dostlarımız var ama birbirimize ayıracak vaktimiz yok o yüzden burası ve burda edinilen yakınlık çok önemli birbirimize zaman ayırıyoruz dinliyoruz tavsiye veriyoruz :13:

hepiniz büyük değer kazandınız hayatımda iyiki varsınız :16::16::16::16::16::16:

yasin_i şerif alanlar..
busmai: 5
canan: 4
pinkprences: 1
libyana: 2
kupaas: 5
minita: 2
cena: 2
feyzabilal: 3
tuğçe: 2
delii: 2
miracle: 2
ecrinn: 2
borntobemother: 2
gülümser: 2
alyaa: 2

toplamda 38 yasin ediyor..

son 3 kalmış valla helal olsun

herkes sevabını aldı da ben kendi adıma düşeni okuyamadım :50: akşam çok üzgün ve sinirliydim oğlumu uyuturken uyuyakalmışım okuyabilseydim rahatlardım kısmetse bu akşam inşallah ben dün perşembe sanıyordum neyseki 1 gün daha varmış inşallah minik kuzu anjioya girerken dualarımız onu korur çabucak çıkar sağlığına kavuşur

yasin_i şerif alanlar..
busmai: 5
canan: 4
pinkprences: 1
libyana: 2
kupaas: 5
minita: 2
cena: 2
feyzabilal: 3
tuğçe: 2
delii: 2
miracle: 2
ecrinn: 2
borntobemother: 2
gülümser: 2
alyaa: 2

toplamda 38 yasin ediyor..

son 3 kalmış valla helal olsun

herkes sevabını aldı da ben kendi adıma düşeni okuyamadım :50: akşam çok üzgün ve sinirliydim oğlumu uyuturken uyuyakalmışım okuyabilseydim rahatlardım kısmetse bu akşam inşallah ben dün perşembe sanıyordum neyseki 1 gün daha varmış inşallah minik kuzu anjioya girerken dualarımız onu korur çabucak çıkar sağlığina mrb kizlar szi okuyabiliyom.ama yazamiyom;)bu 3 yasin suresi ne.kadar yarin sabaha kadarsa okurum canim olur mu

Gözün audın canımm hayırlı olsun

evet o tecrübeyle sabit, kundakla 2 saat bile uyur.
kundaksız taş çatlasa bir saat..

benim de mutlaka yanımda pazen battaniyem,
kız büyüyünce battaniye de büyüdü tabi:1:

hayırlı olsun canımm..
sanırım bizimkilerle olan 2. de kızdı..
son durum nedir tam olarak, kaça kaç? :1:

Hayırlı akşamlar kızlar, ananemiz bize yürüteç almış:16: sabah getirdi sevdi gibi gözüküyor paşam:)

Bizim günlük beslenmemiz şu şekilde cnm;
Sabah kalktığında anne sütü, sonra meyve püresi eğer meyvesini bitirmediyse 1 saat sonrasında anne sütü tekrar, sonra sebze püresi(gene bitirmezse anne sütü takviye), anne sütü, muhallebi, anne sütü ve uykuuuuu:64: :9::9:
Yediği ek besinler bir öğünlük olmazsa süt ile takviyele demişti doktorumuz, ama bitirirse üstüne süt vermiyorum.

Hayırlı olsun kızın cnm, sağlıkla kucağına al inşallah:)

sağolun kızlar biraz riskli bi durumda olduğum için bol bol duaya ihtiyacım var.
cena, yok canım o erkek. ilki kızdı iki kız bir erkek hayırlısıyla

Mrb kizlar gunaydin her zaman dedigim gibi sizi.okuyom.ama.yazamiyom;)bulusursaniz beni unutmayin.ama;))cincon bu yasinler yarin sabaha kadarsa.3 nude ben alabilirm okurum.ins.olur mu..

sağol canım benim evet bir yanımı inatla büyütemiyorum öyle ağır şeyler yaşadımki belki büyüseydim kaldıramazdım :37:

bende merak ediyorum ya keşke imkan olsada görüşebilsek hatta dün içimden geçti böyle hepimiz aynı sitede otursak ne eğlenirdik birbirimizin bebeğine bakardır işlerine yardım ederdik derdini dinlerdik bu zamanda böyle arkadaşlıklar kurulmuyor yok değil çok değerli dostlarımız var ama birbirimize ayıracak vaktimiz yok o yüzden burası ve burda edinilen yakınlık çok önemli birbirimize zaman ayırıyoruz dinliyoruz tavsiye veriyoruz :13:

hepiniz büyük değer kazandınız hayatımda iyiki varsınız :16::16::16::16::16::16:

Keske gorusebilsek bende cok isterdim ben istanbulda degilim malesef. cok degisik bi duygu hakikatten bende bu kadar sevebilecegimi tahmin etmezdim her birinizi o kadar cok seviyorum ki ay duygulandim:16::16::43:

kızlar başıma geleni duysanız gülermisiniz ağlarmısınız bilmem

dün eşimle tel de konuştuk kız kardeşi evlenecekmiş annesi yalnız kalacakmış evi tuzlaya taşıyalım 3 katlı ev tutalım orhanlar biz annem aynı binada oturalım dedi :37: nutkum tutuldu geldiğinde konuşuruz dedim kapadım ama bütün gece kötü kötü rüyalar gördüm benim çekincem kv falanda değil aslında bir başına kadın ne kadar kötü olabilir ki zaten huyuna gittim mi çatışmayız iyiliği olur kötülüğünden ziyade asıl korkum kaynım pek ele avuca sığmaz bir tiptir ne zaman 3-5 gün takılsalar benimkinin huyu suyu değişir normalde adım atsa arar her şeyi danışır evde çok uysal çok iyidir ama ailesinin yanında oldumu kardeşi çok etkiler karından izinmi alacaksın herşeyi onamı soracaksın vs vs

5 ay beraber kaldık dedim ya arabayı değiştirme kararı almış kendi kendine mesela ben son anda duydum dedim hayırdır mahmut ne iş sen benden habersiz yapmazdın böyle şeyler sonuçta ikimizin hayatı bu biz aileyiz senden izinmi alacağım demezmi sıyırdım girdik birbirimize nerdeyse dönüp gidecektim neyseki annesi girdi araya benden yana oldu oda hatasını anlayıp özür dilemişti şimdi aynı şeyleri yine yaşamaktan korkuyorum eltim dağınıktır iş yapmaz evle alakası olmaz falan ama iyi kızdır dert ortağım der bana neye canı sıkılsa anlatır dertleşir bir nevi iyi olur onla yakınlaşmamız ama kardeşini ne yapacağım off ya hayatımızın düzensizliğinden yakınıyordum birde bu çıktı

bir diğer konuda kv zaten eltimin bebeğine bakıyor şimdi benimkinede bakacakmış 6 aylık 2 bebeğe nasıl bakacaksa yok ben kesin çıkayım işten dimi iki kardeş öder ev kirasını banane çalışsamda zaten bir şey alamayız bir araya geldikmi sağolsunlar çok savurgandırlar ben birikim yapmaya çalıştıkça adımı cimri koyarlar

kızlar ne yapacağım ya sıkıştım kaldım hoş hemen ev bulup çıkmak imkansız en az 6 ayı bulur kardeşi evlenecekte ev bulunacakta taşınacağızda uzun hikaye dua edin nolur acaba istihareyemi yatsam taşınmak hayırlı olacakmı olmayacakmı diye :44::44::44:

Mrb kizlar gunaydin her zaman dedigim gibi sizi.okuyom.ama.yazamiyom;)bulusursaniz beni unutmayin.ama;))cincon bu yasinler yarin sabaha kadarsa.3 nude ben alabilirm okurum.ins.olur mu..

evet canım yarın sabah arkadaşım kızı anjio olcak o zamana kadar vakti var 3 ünüde sana verdikmi bitti o halde Allah kabul etsin inşallah hepsini hepinizden de razı olsun açıkçası ilk söylediğimde çekindim kim ne tepki verir diye ama her biriniz ayrı sevindirdiniz beni geçen yıl kp kaybettik cenaze kalkana kadar 70 bin tesbih çekeriz biz neyse teyzemi aradım kendisi çok büyük bir grubun üyesi ben çok anlamam grup işlerinden falanda hep anlatır hocamız öyle dedi hocamız böyle dedi diye aradım teyze dedim sende arkadaşlarına söylesen tesbihe yardım etmezlermi dedi yetişmeyecek bağışlamamız lazım o akşam ne dese beğenirsin bana ne elalemin cenazesinden hiiiçç başımı ağrıtamam çok zoruma gitti oturdum ağladım valla anneme söyledim oda inanamadı ama hala bir araya geldikmi dini nutuklar atar sağolsun

neyse 41 i tamamladığımıza sevindim senide tanıdığıma memnun oldum canım canan ben

Back
X