- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.829
- 598
canan en sondaki resimdeki çocuk bezindekileri sürmüş atrafa anladın mı
ortopedi profesörü sakıncası yok dedi yürütecin
güzel yazı
bizim bacaklarımız parantezmiş teyzesii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canan en sondaki resimdeki çocuk bezindekileri sürmüş atrafa anladın mı
ortopedi profesörü sakıncası yok dedi yürütecin
güzel yazı
born,
ayşecik de bıraksam sadece sütle günü geçirir, doyuyor, yada doyduğunu sanıyor, yetiyor yani..
ama kahvaltıdaki tahin pekmezi çok güzel yiyor, sanırım tatlı olduğundan.
muhallebiyi de aynı şekilde..
ama yoğurdu, zorla yiyor. midesi bulanır gibi olunca bırakıyorum,
yediği de şu küçük mama kavanozları var ya,, onun yarısından biraz fazla.. :100:
eline ekmek ver, şapur şupur ısararak yiyor, hiç sorun yok..
elmayı armudu çatalla eziyorum küçük küçük ağzına veriyorum öyle yiyor..
küçük bir muz canavarı, koysan bir kg muzu önüne parçalaya parçalaya hepsini yer..
belki kaşığa gıcığı var bu bebenin?:44:
patates-havuç-pirinç, tarhana, balkabağı, yoğurt çorbası bunları imkanı yok yemiyor..
nasıl ağlıyor şıp şıp gözlerinden yaşlar damlıyor.
öyle köfte, balık hiiiç vermedim..
dün et var tabakta, kv diyorki, suyuna batırıp verelim ekmeği..
verdirmedim. böbrek yağıyla yapılmış kavurma, en sade light sebze çorbalarını içmeyen bebe
onu yer mi? ne tadından hoşlanır, ne hazmedebilir, midesi bulanır, üff öyle işte yaa...
ay kimmiş o doktor?:95:ay cena aşı dedin elim ayagım titredi yine dün doktor dedi ki 9. ayda gelin aşı yapıcam dedim ne aşısı bize sağlık ocagında 7. ayda yaptılar kızamık aşısını offf bi başladı bağrmaya dedi bana sormadan neden yaptırıyorsunuz dedim ne bagrıyosun o da doktor sen de doktorsun ben nerden bileyim bi bildiği var ki yaptı diye düşündüm dedim bi de öğretmen olucaksınız falan baya azarladı çok sinirlendim uykusuzluktan onu yazmayı unutmuşuum bgn fırsat bulursam sağlık ocagına gidip kızacam bu ne dicem herkese farklı zamanda mı yapılıyo bu aşı doktor hiç hoşlanmadı bişey olur mu bebeğime dedim yok falan dedi ama o zmn neden bu kadar kızsın:44::44:
canım, herkes bi zaman bebekti.. şimdi büyüdü, herşeyi yiyor.. herşeyi olmasa da çoğu şeyi..Canım durumumuza birebir aynı bebeler için üzüldüm ama kendi adıma sevindim çünkü birtek benimki böyle sanıyordum ve ben bazen zorlasam diye düşünüyorum dediğin gibi çocuk ağlamaktan bayılacak elini kolunu baglayıp da veremeyeceğime göre sanırım zaman var ben de daha hiç vermedim ne olacak bilmem halimiz :44:
Canımcım hiç görmediğim halde kanımın bu kadar kaynadığı nadir insanlardansın çok içtensin bi kere aile huzurunuz da hiç bozulmasın artarak bir ömür sürsün inşallah kocişine de eferim takdir ve tebrik ettim arada böyle şeyler çok iyi geliyor hediyeni de hiç tahmin etmedik emin olama ben en çok borana bayıldım ben yerim o bıdığı yaa iyice büyüdü bunlar da yaramazlıkları başladı oyy kurban olduklarım tüm yorgunluğum herşeyim bir anda bitiyor kokularına şükürler olsun...
ay cena aşı dedin elim ayagım titredi yine dün doktor dedi ki 9. ayda gelin aşı yapıcam dedim ne aşısı bize sağlık ocagında 7. ayda yaptılar kızamık aşısını offf bi başladı bağrmaya dedi bana sormadan neden yaptırıyorsunuz dedim ne bagrıyosun o da doktor sen de doktorsun ben nerden bileyim bi bildiği var ki yaptı diye düşündüm dedim bi de öğretmen olucaksınız falan baya azarladı çok sinirlendim uykusuzluktan onu yazmayı unutmuşuum bgn fırsat bulursam sağlık ocagına gidip kızacam bu ne dicem herkese farklı zamanda mı yapılıyo bu aşı doktor hiç hoşlanmadı bişey olur mu bebeğime dedim yok falan dedi ama o zmn neden bu kadar kızsın:44::44:
Canım durumumuza birebir aynı bebeler için üzüldüm ama kendi adıma sevindim çünkü birtek benimki böyle sanıyordum ve ben bazen zorlasam diye düşünüyorum dediğin gibi çocuk ağlamaktan bayılacak elini kolunu baglayıp da veremeyeceğime göre sanırım zaman var ben de daha hiç vermedim ne olacak bilmem halimiz :44:
busmai ciddimisin ben o detayı görmemişim yavrum çocuğum evladım ne anlıyorsunuz bezinizle oynamaktan boranda bir iki kez altını değiştirirken bezini kaptı elimden çocuğu resmen kırklamıştım![]()
dün annemlerde 16 aylık yeğenim de vardı.
ayşecik kaka yapmış altını temizledim, bezi kapattım, orada bıraktım.
içeri uyutmaya gittim.
kardeşim bi çığlıkla yeğenim kucağında koşturarak banyoya girdi.
ben de kalktım tabi. ne olmuş tahmin edersiniz?
bezi tam açamamış ama aradan kirli ıslak mendili çekip çıkarmış..
onunla ellerini yüzünü silerken yakalamış kardeşim
eşimi mğgeyla aldatıyormuşum öyle dedi
ama canımın içi o yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 650481
içeri uyutmaya gittim.
içeri uyutmaya gittim.
akşama fırında patatesüstüne kıyma domates var
yanına mercimek çorbası pilav salata siz ne yapcaksınız kızlar![]()
akşama fırında patatesüstüne kıyma domates var
yanına mercimek çorbası pilav salata siz ne yapcaksınız kızlar![]()