- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
hoşgeldin canımm... banada yabancı gelmedi ismingünaydın arkadaslar 7 temmuz dogumlu kızım var neredeyse kızım dogdugundan berı formu takıp etmekteyım kendı pc m olmadıgı ıcın arada kopukluk olur dıye yazmak fırsat olmadı ben saba 26 yasındayım bes yasında bı oglumla bıde kuçük kızım var eger aranıza alırsanız sızlerle konusmak güzel olacak nerdeyse cogunuzu tanıyorum

ben olsam fakülteye daha çok güvenirdim. daha ayrıntılı inceleyip ekonomik kygılar olmadan daha doğru kararlar veriyorlar diye düşünüyorum. bence özeller ekonomik kaygıdan sıyrılamıyorlar. ve çok ayrıntılı bir inceleme yapmadan teşhis koyuyorlar. ben ne zaman önemli bir hastalıktan şüphelensem fakülteye gidiyorum. hiç pişman olmadım.Yarın Kayseri'ye gideceğiz kizlar.Dün bir kaç doktoru aradık.Göz hastanelerinde her doktor çocuğa bakmıyormuş.Onlar da kendi aralarında ayrılmışlar.Çocuk göz, retina, şaşılık, katarakt gibi alanlara.Bizim istediğimiz doktorlar, adını duyduklarımız çocuk göze bakmıyor.Biz de mecburen bakanlara götüreceğiz.Bir de tıp fak. Var.Ama ben oraya götürmek istemiyorum.İyi ilgilenmeyeceklerini düşünüyorum.Belki bu konuda ön yargılıyım.Oradaki prof. Ama yine de gitmek istemiyorum.
haaa!!! bu arada yanımda bi öğretmen arkadaş var, amcası göz doktoruymuş

kızzz ben geldim yaa... i,lk günaydınlar bendendi okumamışsın sennn. sonra uğrayamadım o ayrıarya, nerdesin kuzum?
bak ilk yoklamaya geç kaldın, geç kağıdı alcan![]()

benım esımde merkezlı canım sen erzurumda yasamıyomuydun aklımda oyle kalmıs :ya bu ara kızım hiç durmuyo hbep pacalarımda gezıyo kucak ıstıyo ne ıs yapabılıyorum ne bısey acaba bu ayların ozellıgımı aysecıkte de varmı oyle haller
bizimki de tam tersi. kucakta beni itip duruyor. illa bir yerleri karıştırıp durmak istiyorr.günaydınnnn... benimmm ayşe hanımda hep arkamda takılıyo. ben nereye o orada. hangi odadaysam hemncik ayagımın dibinde bitiyo:44:ben mutfakta tezgahta bir şey yapayımm al beni diye paçamı parçalıyo cadıı
sonuç olarak o uyurken iş yapıyom.
Son düzenleme: