Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Elifnaz sana maşallah ve helal olsunnn gelmeyenler utansın
Tüplerini bağladı mı doktor, kaç gündür aklımda da :)
Kv deydik bu akşam..
Kızlar bakıyorum gene trend topic kayınvalideler :D
Ben anne derim ,eşim de aynı şekilde.
Bizim de ufak tefek sürtüşmelerimiz oldu ama asla bilerek olan şeyler değil..
Eşim de ailesine çok düşkün, ben de. Farklı şekilde hitap etmeyi ya da ortaya konuşmayı düşünemem bile. Eğer biz bir aile olduysak; ki dinen de o yabancı adam yani bizim kayınpederimiz "babamız" hükmünde oluyor. Normalde örtülü bi bayan, kp yanında açık durabilir; misal. Hatta eşimizden boşansak bile bu böyle kalıyor. Demek ki gerçekten o şekilde hitap etmek abartı değil. Ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Başkasının yanında kv kp diye bahsediyorum, yoksa karışıklık oluyor.
Onlar da bu şekilde hitap etmezsem üzülür zaten; ben de eşim benimkilere anne- baba diye hitap etmese üzülürdüm.
Allah bozmasın biz böyle iyiyiz..:nazar:
Âmin canım, ben abartı olduğu için değil, bana mantıklı gelmediği için anne demiyorum. Anne denmesi dini bir şey değil zaten, oldukça geleneksel bir yaklaşım.
Born Allah şifa versin Yasire,
Ben artık bu ev iflah olmaz deyince temizlikçi çağırıyorum :))

Yarın sabah üni arkadaşımla kahvaltıya gidicez sonra da bi arkadaşa ev görmeye. Full firardayız keremle yani, öptüüüük
İyi gezmeler:3:

günaydın hatunlar..

eşim işten döneceği vakit çıkıyorum. arkamadn toplanıp başlıyorsunuz muhabbete, siz az değilsiniz heeea:76:

cheesecake tecrübesi güzel sonuçlandı, üstündeki jölesi özellikle peynirli yoğurtlu o sos kısmı çok güzel olmuş.
limonun aroması, yoğurdun burukluğu, peynirin tadı, şekeri de tam kıvamında. ama pembişim sana sorayım.
iki paket burçak bisküvi kullanmıştım, yaklaşık 150 gr da tereyağı.
tereyağı az mı geldi çok mu geldi, o bisküvi tabakası piştikten sonra kaskatı oldu, çatalla zor ayrılıyor:44:
daha yumuşak, hamur gibi olması için ne yapmak gerekir, lütfen bencağıza bunu anlatınız:1:

ama gerçekten hoş bi tatlı oldu, yarısını yedik bile, eşim sen bunu sık yapma diyo:111:

neyse sabahın bu kör vakti yazmamdaki sebep, bugün neneye gidiyor olmamız, haber vereyim dedim.
daha kahvaltı hazırlayıp, ayşeciğin çantasını falan düzenleyeceğim, ne giyeceğimi bilmiyorum.
evden 40 dk sonra çıkacağız, ben kaçanziiiii:10:

ben yokken güzel güzel oynayın, yayamazlık yapmayın :76:
bol bol yazın.. fırsat bulursam girerim.

asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile.. :16:
Size iyi eğlenceler nenede, biz de evi toplamaya çalışıyoruz:)
Canikom tereyağını az koyarsan da tutmuyo bu sefer. Dediğin gibi katı oluyo alt kısmı ama dışarda biraz dursun hemen rahat kesilir bir hale geliyor. Sen bu tarifi bir dahakine dediğim gibi böğürtlenle dene lezzetinden bayılacaksınız ;) böğürtleni çözdürüp suyunu süzeceksin, fırına atmadan önce peynirli karışımın içine güzel bir simetri ile yerleştireceksin. Ben doğum gününe küçük muffin kalıplarında yapacağım inşallah :)

Nenede iyi eğlencelerrrr :)

E adam mantığı kurmuş :) işin kötü tarafı eşim kilolu değil; adi erkek milleti yese de yakıyor!! Ben eskiden bunları yapar yemezdim ama şu emzirme işi beni yoldan çıkardı ki eyvah eyvah :)))
Tarifi tekrar paylaşır mısın canım? Böyle üzerinde çok konuşunca kanımıza giriyor:p
Nfk ile sabah muhabbetine dalıp bi günaydın bile diyemedimmmmm :)

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRR :)

Sabahın köründe sınavım var :/ sonra da eve gelip oğluma kek parçalatmalıyım :))) herkese güzel bir sabah diler öperim :) görüşürüzzzz.
Hadi bakalım, detayları bekliyoruz. Kolay gelsin.
Bu arada cok onemlı bır seyı unuttum.
Sevgılı kızım 11 aylık ancak dsını cıkarabıldı. Ustten 2 dıs aynı anda geldı...
Hayırlı olsun.

günaydın kızlar,
elifnazcığım gözün aydın. allah sağlıkla, mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın.

bugun okulda son gunum ...artık tatıl başlıyor. 21 ağustosa kadar tatılım. artık daha cok yazabılırım.
cok yoruldum bu sene. bol bıl dınlenecegım...

opuyorum hepınızı.

sagol canim amin inşallah.. sizinde disiniz hayirli olsun:27:

dr en son cok sikintili bi durum olursa bağlarim yoksa baglamam demisti epidural olunca ameliyat sirasinda cok sikinti yok baglamiyorum dedi bende tamam dedim ama kesinlikle bir daha hamile kalmamam gerekiyor Allah'a dua ediyorum olmayanlara v er diye..:49:

Amin canım. Ama Allah korusun hamile kalsan bile 10-12 kere rahim kesilebiliyormuş yani dünyanın sonu değil.

hoşgeldin canımm... banada yabancı gelmedi ismin;)
ben olsam fakülteye daha çok güvenirdim. daha ayrıntılı inceleyip ekonomik kygılar olmadan daha doğru kararlar veriyorlar diye düşünüyorum. bence özeller ekonomik kaygıdan sıyrılamıyorlar. ve çok ayrıntılı bir inceleme yapmadan teşhis koyuyorlar. ben ne zaman önemli bir hastalıktan şüphelensem fakülteye gidiyorum. hiç pişman olmadım.

haaa!!! bu arada yanımda bi öğretmen arkadaş var, amcası göz doktoruymuş;) yoğunburçta geriatri merkezindeymiş. ismi a. kerim durukan mış. baya yardımcı olur dedi. iyi bir dr muş haberin olsun canım. gitmek istersen yardımcı olurum:)))

Teşekkür ederim ama biz ani bir kararla Kayseri'ye gittik.Topiği okuyamadım.Kayserigöz'e gittik, çok memnun kaldım.Tekrar teşekkürler

özlemcr canım gecmiş olsun.bilemedim doktoru ne için aradığını ama ben basıma geleni söyliyim.oğlum 30 günlük falandı.sağ gözü bi çapaklanmaya basladı.anlatamam.resmen sapsarı su yapıstırıyodu gözünü.acamıyodu bile..tam 25 gün.yalovadaki doktoruna götürdük yenidoğanlarda olur dediler..etraftakiler nazar dediler,mikrop kapmış dediler,anne sütü damlat gecer dediler..neyse
kayseriye geldik kayserideki cocuk doktorumuz göz pınarları tıkalı olur cocukların masaj yapacan ded,damla verdii.bürsürü bişey...25 gündür gecmeyince kıllandım maya gözde soyadı kurt ama adı aklıma gelmiyo.Aliydi galiba.ona gösterdik bebek olduğu için öyle bi müdahale falan etmedi ısıkla baktı..teshisi koydu.enfeksiyon kapmıs damla verdi kullan dedi.diğerleri hep bi göze demişti.bu doktor 2 gözede damlat.enfeksiyon sıcrar dedi.damlaları kullandım.temiz pamukla ılık suyla o çapakları temizledim.3 güne gecti cok sükür..cocuk doktorları herseyi bilemiyor.bölüm doktorları daha mantıklı bence.eğer gecmeyen bişey varsa..uzun yazdım canım ama belki faydası olur diye..gecmiş olsun

Ziya Kurt olabilir, gittiğiniz doktor.Biz de onu düşünmüştük.Anlattığın sorunlar biz de doğduğundan beri var canım.Sürekli damla kullanıyorum, masaj yapıyorum ve ılık su ile temizliyorum.Dün biz de Kaysergöz'e gittik, çok memnun kaldık.Oradan memnun
klamsaydık Maya'ya gidecektik zaten.Bakalım 2 ay sonra tekrar gelin dedi.2 ay etkin masaj yapacağız.İnşallah açılır.

[]

İnşallah iki ay sonra gittiğinizde açılır ve atlatmış olursunuz canım :)

Pembiş tarif mi verdi.Ben niye kaçırdım.Ben de istiyorummmmmm.Islak kekten sonra bir bomba daha mı?:56::56::56::56:

Bombaki ne bomba; kalori bombası :) vercem az sonra link ;)

bu arada günaydınnnn.... bugün evfe biraz çeki düzen verilecek, valizler kısmen toparlanıp kv evine taşınılacak. inşallah güzel bir tatil olur yaaa...

İnşallah düper bir tatil olur :)

günaydın kızlar,
elifnazcığım gözün aydın. allah sağlıkla, mutlulukla buyutmeyı nasıp etsın.

bugun okulda son gunum ...artık tatıl başlıyor. 21 ağustosa kadar tatılım. artık daha cok yazabılırım.
cok yoruldum bu sene. bol bıl dınlenecegım...

opuyorum hepınızı.

Yaşasın tatillll :) iyi dinlenmelerrrrr.

Bu arada cok onemlı bır seyı unuttum.
Sevgılı kızım 11 aylık ancak dsını cıkarabıldı. Ustten 2 dıs aynı anda geldı...

Hayırlı olsun dişleriniz :)

Âmin canım, ben abartı olduğu için değil, bana mantıklı gelmediği için anne demiyorum. Anne denmesi dini bir şey değil zaten, oldukça geleneksel bir yaklaşım.

İyi gezmeler:3:

Size iyi eğlenceler nenede, biz de evi toplamaya çalışıyoruz:)

Tarifi tekrar paylaşır mısın canım? Böyle üzerinde çok konuşunca kanımıza giriyor:p

Hadi bakalım, detayları bekliyoruz. Kolay gelsin.

Hayırlı olsun.

Albüme ekledim 3 tane foto. Buraya ekleyemem çünkü herkes görür :(

Evet cheesecakein linkini veriyorum. Ve yine belirtiyorum içine böğürtlrn koyarak denemeniz şiddetle tavsiye olunur ;)

Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi

Amin canım. Ama Allah korusun hamile kalsan bile 10-12 kere rahim kesilebiliyormuş yani dünyanın sonu değil.
Albüme ekledim 3 tane foto. Buraya ekleyemem çünkü herkes görür :(

Evet cheesecakein linkini veriyorum. Ve yine belirtiyorum içine böğürtlrn koyarak denemeniz şiddetle tavsiye olunur ;)

Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi
Kelepçeli kalıbım yok, olsaydı denemek istiyordum:)

birde daha geçen ay kayseriden geldik nerdeyse her ay kayserideyim kociş annem gile yalvardı nolur bize gelin diye

annemlerde bi hafta ankaraya uğrayıp haftaya 15 gün bize geliyorlar

annem kaynanadan beterdirrrrrrrrrrrrrrrr sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :37::27:

o geşene kadar heryeri 3 4 kez temizleriz temizlik hastası :19::3:

ama beğenmezzzzzzzzz :27:

eliffff gerçek adıın neydi kız gözün aydın rabbim sağlıcakla büyütsün gazsız felan :16:

ben epidural normal yaptım 3ay sonra geçti ağrım

Karakız sen de beni teselli et :1:kerem şimdi uyanır diye korkuyla bekliyorum,gene yapışır bacaklarıma Allahımm ne zormuş annelik ya:53: annem "ben anneyken senin gibi yakınmıyordum" diyor,biz mi çok tembeliz,şımarığız anlamadım ki:4:

gerçekten dtk 1 yaş ne demek!
zaman akıp gidiyor, Allah sonumuzu hayretsin..:50:
seninkide yürüyor canım demi benimki bacağımın ortasından kafayı geçiriyro öyle temizlik yapıyoruz olmadı bacağımdan tutuyor
benle süpürmek istiyor deli oluyorummm :37:

önceden bırak yürüyecem derdi ee şimdi yürüyorsun bırak gtsene yok illa yapışcak babasınada gitmiyor bana yapışıyor :37:

ah bacım, biz kv ile kötü başladık.
aramızda hiiiç hoş olmayan şeyler geçti, daha doğrusu onun sözleri ve yaptıkları diyim.
sonradan pişman oldu, 180 derece döndü, şimdi canım cicim kızım olduk.
açık açık yaptıklarından dolayı özür dilemedi, helallik de istemedi. ama her hal ve davranışında
her sözünde, her iltifatında ben bunları görüyorum. hoş özür dilese de bi şey değişmez ya..

bendeki huy çok kötü, birini baştan sevmemişsem bi daha ona ısınamıyorum :25:
dünya iyisi olsun, ağzıyla kuş tutsun umrum olmuyor. belli bi yere kadar samimiyet, ama hep mesafe.
baştaki sürtüşme dışında hep iyiyiz, ama bilirimki o zaman yaptıkları orada, kapalı bi kutunun içinde, kilitli bi dolapta..
diyorum ya, huyum kötü, atmadım o kutuları, biliyorumki onlar orda :25:

anne derim, saygıda kusur etmem, hizmet ederim, sırrını paylaşır, her türlü elimden geleni yaparım
ama işte o mesafeden dolayı 'siz' duvarı hiç aşılamadı. yani ben aşamadım.
sosyeteden değil yanii:50:

eşim de saygı babında babama siz der, anneme de ama bazen dili dolanır sen der :1:
binada eşimin yengeleri var mesela, birini çok seviyorum 80e yakındır yaşı, onla senli benliyiz.
yaşıtlarım kuzenleriyle de. ama diğer amca gelinleri ve yengelerle hep sizli bizli.

ben 2 ytıllık evliyim ve bu gittiğimde kaynanamla birbirimize girdik eşimde vardı 2 yıldır olması gerekiyrodu ve oldu .
düğünüm çok kötü geçti 1 kez videolarımı izlemedim ve daha neler yapmışlar akrabalarıma !

neyse ben kin duyan biriktiren bir insan değilimdir ama sabrım taştı artık aramıyorum sormuyorum o aradı 2 kere e bişi diyormusun dedim konuştu konuştu kapattım nefret ediyorum artık

ne olursa olsun hep anne felan dedim ki son zamanlarda demeye başlamıştım elin annesine anne demem diye kendinede dedim !

çünki o beni evlat olarak görmüyro arkamdan neler konuşmuş nelerrrr rezil insannnn !

bana kalkıp kavgadan sonra demesinmi benleuğraşanlar yine benden medet umuyor hııı dedim :51:

rabbim ne kapısına düşürsün nede bana düşsün. :51:

merhabaaaa:3:

arada bir ses vereyim dedim takipteyim yani :34:

pembiş arkadaşlık isteği gönderdim beni eklermisin:34:

nfk neneye gitmiş ohhh nene bayram etmiştir ayşecik geldi:16:

karakız niye yasakladı eşin interneti:44:

born hoşgeldin ve geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer :26:

busmai bluz almışsın beğenerek ama olmamış ayy bende çok sinir oluyorum denemeden aldığım seylerde bendede oluyro bazen:31:

aryam
biri temizlikçimi dedi ayy banada öylebiri lazım ama şimdiye kadar hiç almadım ama ev berbat yaaa nerden başlıycan nasıl başa çıkcam bilmiyorum :27:

canderincanım gözünüzaydın durununda dişleri çıkmış :34:

Gülcan canım :) sagol canim amin..sen normal mi yaptın valla tebrik ediyorum

sağol canım epidural oldu ama neyse oda normal sayılır :) sprial takdırmıştım hemen 45 .gün ağrım epiduralden sanmıştım ama sprialdenmş.

merhaba canım hoşgeldin bende okuyamıyorum geçmişi yazıp çıkıyorum

benle ilgilen diyor netle kendini kıyaslıyor :37:

yarın yaşgünümüz var:nazar:

1 şeklindeki pastadan vazgeçtik.eşimle,kızım pek beğenmediler.

kızımda "kardeşimin pastasını ben seçeyim" dedi.

bizde ona bıraktık kararı.yedi cüceler var üzerinde.onu istedi.

oğluşumunda kostümünü aldık.dayısının düğünüde var .o zamanda giyer.:1:

heyecanlıyım.geçen yıl bugünde çok heyecanlıydım.ne zaman geçti,ne çabuk geçti ???

Son düzenleme:
Benim de yok :) borcama yaptım ben ;)
Borcama olur diyorsun yani tamam o zaman, akşam labneyi alırsam bu iş olur :)
kocam net yasakladı gündüzleri evde :22:

birde daha geçen ay kayseriden geldik nerdeyse her ay kayserideyim kociş annem gile yalvardı nolur bize gelin diye

annem kaynanadan beterdirrrrrrrrrrrrrrrr sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :37::27:

Hahah desene annen zor kadın:)
Allah kolaylık versin canım, yine de ailenle güzel geçer vakit.
seninkide yürüyor canım demi benimki bacağımın ortasından kafayı geçiriyro öyle temizlik yapıyoruz olmadı bacağımdan tutuyor
benle süpürmek istiyor deli oluyorummm :37:

önceden bırak yürüyecem derdi ee şimdi yürüyorsun bırak gtsene yok illa yapışcak babasınada gitmiyor bana yapışıyor :37:

ben 2 ytıllık evliyim ve bu gittiğimde kaynanamla birbirimize girdik eşimde vardı 2 yıldır olması gerekiyrodu ve oldu .
düğünüm çok kötü geçti 1 kez videolarımı izlemedim ve daha neler yapmışlar akrabalarıma !

neyse ben kin duyan biriktiren bir insan değilimdir ama sabrım taştı artık aramıyorum sormuyorum o aradı 2 kere e bişi diyormusun dedim konuştu konuştu kapattım nefret ediyorum artık

ne olursa olsun hep anne felan dedim ki son zamanlarda demeye başlamıştım elin annesine anne demem diye kendinede dedim !

çünki o beni evlat olarak görmüyro arkamdan neler konuşmuş nelerrrr rezil insannnn !

bana kalkıp kavgadan sonra demesinmi benleuğraşanlar yine benden medet umuyor hııı dedim :51:

rabbim ne kapısına düşürsün nede bana düşsün. :51:
Âmin.
Ya işte geçmişte biriken şeyler muhakkak patlıyor. Kin duymuyorsun ama eskisi gibi de olmuyor.

heyecanlıyım.geçen yıl bugünde çok heyecanlıydım.ne zaman geçti,ne çabuk geçti ???
Hayırlı olsun canım.
Bizim de doğumgünümüz haftaya:31:

kocam net yasakladı gündüzleri evde :22:

Bence 15+15 izin al hergün ;)

Kolay gelsin valla :/

arada bir ses vereyim dedim takipteyim yani :34:

pembiş arkadaşlık isteği gönderdim beni eklermisin:34:

nfk neneye gitmiş ohhh nene bayram etmiştir ayşecik geldi:16:

born hoşgeldin ve geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer :26:

busmai bluz almışsın beğenerek ama olmamış ayy bende çok sinir oluyorum denemeden aldığım seylerde bendede oluyro bazen:31:

aryam
biri temizlikçimi dedi ayy banada öylebiri lazım ama şimdiye kadar hiç almadım ama ev berbat yaaa nerden başlıycan nasıl başa çıkcam bilmiyorum :27:

canderincanım gözünüzaydın durununda dişleri çıkmış :34:

Ses ver tabikiiiii :)

Telden girince göstermiyo istekleri. Ben sana teklif gönderince "kabul ediyo msun" dedi. Bu işe bi çözüm bulsalardı iyiydi :/

Ayyy ne güzel hadi bakalım. Daha nice yaş günlerine :)

Borcama olur diyorsun yani tamam o zaman, akşam labneyi alırsam bu iş olur :)

Hahah desene annen zor kadın:)
Allah kolaylık versin canım, yine de ailenle güzel geçer vakit.

Âmin.
Ya işte geçmişte biriken şeyler muhakkak patlıyor. Kin duymuyorsun ama eskisi gibi de olmuyor.

Hayırlı olsun canım.
Bizim de doğumgünümüz haftaya:31:

Yap yap yap yap :)

Smashcakei oğlum layıpıyla yapmadı valla. Ben iyice vıcık vıcık yapsın istiyordum ama bir yandan da biliyordum öyle bir durum olmayacağını :) gayet nazik bir şekilde mıncıkladı. Arkasına astığım balonlar daha çok ilgisini çekti. Sade kek üzerine labne+pudra şekeri+süt+ kremşantiden krema yaptım. Pastanın üzerindeki 1 şeklinde mumu yemek istediği için hemen ortadan yok ettik :) yapacak olanların veletlerinin daha vahşi olması dileğimle :)))

bu kociş geceleri çalışıyor gündüzleri evde off erkeğin evde olması iyi değil :23::27::27:

Back
X