Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar farkındaysanız bu ara menü paylaşmıyorum orda burda yiyorum çünkü:) dün kv deydik ,bugün annemde
Yayla çorbası
Etli bezelye yemeği
Domatesli pilav
Biber kızartması
3 2 1 poğaça (ben yaptım ilk kez deniyorum)
Keşkül
Cacık
Salata var :16:

işte ben bu soruların okadar inceçizgisindeyimki sürekli gle gitdeyim.

sana şuakdarını söyleyim harfiye harfiye aynı ben üstelik psikiyatriye gidecekken eşim de peşime takıldı . ve gitmedim psikolojik ilajlar elde titreme beynde uyuşukluk sallamama hali yaratıyro onlarıda istemiyorum ben aslında bir odada ömür boyu uyumak başka hiçbirşey yapmak istemiyrum. eğer sonuca varırsan banada yazarmısın ben bu satırları yazarken eşim NAMAZ kıl daha faydalı dedi ama öyle değil işte olmuyor bu geri kafalılıklar yüzünden bu haldeyim tamam din gerekli ama eksik olan başka şeylerde var.

aynarını harfi harfiyesine bende yaşıyorum oakadar yalnızım okadar çaresizimki akasine bu halimede kızıyorum ama elden ne geliyor hiç birşey. bende evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım.

günlerdir bende burda feryat ediyorum ne değitirebilirim ki sorunumu asıl kişiler duymadıkdan sonra

eşim interneti kapattırıcakmış neden ben sğrekli temizlik yemek çocuk dha çok kafayı yemem için ne diyim ALLAh belasın verisn !

Kız daha dur eylül 1e çok var; ozamana düşünürüz olacakları :) daha iyi olmana sevindim ;)

Inan senin yazdiklarin bnm hayatim..
Memleket cok uzaktami bilmiyorum ama daha sık git veya gittinmi uzun kal banada cok iyi geliyodu ani yasamaya bsk eylulu fln bosver su anda iyiysen bi adim sonrasi cok muhim degil daha iyi hissetmene cok cok sevindim

Sen güçlü bir annesin, maşallah:nazar:
Bence şimdi tadını çıkar bu günlerinin. Yapmak istediklerini yap, eylülü boşver temmuzu yaşa. O zamana kadar inşallah her şey daha güzel olur. Yine de başedemediğin yerde tedavi ilaçsa kullan. SütÜnü verebildiğin kadarına da çok şükür. Bebişlerin süt kadar, mutlu anneye de ihtiyaçları var.

Sahte su böreği tanımlaması da iyiymiş:9:

Eşin takılırsa ta kılsın, beraber gitseydiniz ya.. Bence zaten beraber gitseniz iyi olurdu.
Namaz kılmak da faydalı tabi ama biz namazı faydalı diye kılmıyoruz. Tıpkı orucu detoks olsun diye tutmadığımız gibi. Namaz kılacaksan bu Allah için olmalı. Öyle bir niyetle kılarsan bonusl olarak rahatlama sağlayabilir:)
Bence eşine net bir dille neti kapattırmamasını söyle.
Düdüklü tencerenin bile emniyet sübabı var, nette senin için o işlevi görüyor bence. Kafanı dağıtıyorsun.

Hayat su devrim yapmış. Benim kızım da seviyor o başlıkla içmeyi.

Bizimki de önce ısırdı ama şimdi dışarıda bir şey içerken pipetle veriyorum çekebiliyor:)
Yalnız değilmişim ya ben:) Psikiyatristlik bi durumu olan veya olduğunu düşünen tek kişi değilmişim. Kimse süper olamaz zaten heralde bu kadar emek, uykusuzluk, kendini ister istemez ihmal etme arasında...
Eşler bebekten sonra çok daha önem kazanıyomuş, bütün günün yükünü bi anda siledebilirler, son damlayı koyup taşırtadabilirler insanı. Karakız onları çok önemsiyoruz ama onlar için kendimizi yaşlandırmak da büyük kayıp. bunu düşününce daha çok gıcık oluyorum bazen eşime. o kafaya hiiiç bi şey takmaz ben bütün ayrıntıları düşüncem diye kafaları bozarım. o kalcak tazecik ben yaşlancam Allah korusun:20: onun yapacakları eksik kalınca çileden çıkıyorum. gerçekten beni anlamaktan çok uzak. O yüzden özellikle şu iyi olmadığım zamanlarda onu fazla önemsememem gerektiğine karar verdim (becerebilirsem). Şimdilerde Kayseriye gidelim istiyo ailesinin yanına. İlk bakışta haklı senede bir kere görüşmek istemekte ama... Ben kv ile tartışıyorum bu sefer, oğlumla zaten istediğim gibi ilgilenmediği ve daha bi sürü şey olduğu için gözüme batıyo bi de o alıngan e kadın bilmezki sen çocuk bakıyon psikolojin ne durumda alttan alsın falan. Onla da kötü olmamak için iyi olduğumda gitmek istiyorum. bu sefer de haksızlık mı ediyorum? sorusu peyda oluyo:95: yok yok etmiyorum; ben iyi değilsem bunda onun da payı var. şu durumda bile bana iyi edici bi davranışta bulunmuyosa, yani o beni düşünmüyosa, ben kendimi düşünücem. düşünmek zorundayım.
Hayırlı iftarlar herkese güzel anneler:56:

sa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum

Canım benim çok geçmiş olsun tekrar. Ayşecikten çok sen mahvolmuşsundur eminim. Hiç canını sıkma, rabbim daha kötü dert vermesin. Bendede olur ara ara bütün vücudum şişer, görünce dedim zaten bendede oluyor diye. Ama hala sebebini bilmem. Bunun yanında da Her yıl vücudum farklı bir alerjik reaksiyon gösteriyor.bi yıl alerjik egzama, bi yıl aletjik astım, bi yıl hapşuruyordum dürekli ve burnum kanıyordu vs vs... Amaa hiçbiri beni öyle yıpratacak kadar kötü bi durum değşldi. Çok şükür, ayşecikte çok çok alerjik nir bünye olsaydı bu zamana kadar çoktan çıkardı. Biraz hassasiyet var ama uç noktada alerjisi olduğunu düşünmüyorum. Bulduğun ilk fırsatta dinlen, finlenki onunla daha rahat ilgilenesin.sana ve ayşeciğe ihtiyacımız varrr!

Kızlar farkındaysanız bu ara menü paylaşmıyorum orda burda yiyorum çünkü:) dün kv deydik ,bugün annemde
Yayla çorbası
Etli bezelye yemeği
Domatesli pilav
Biber kızartması
Keşkül
Cacık
Ohhh valla iyi bakıyolar size. Menü süperrr.... 321 puaça neymiş ki kızz?? İlk kez duydum:44:
Bizdede
şehriye çorba
Tas kebabı
Bulgur pilavı
Kadınbudu köfte
Salata
Dünden kalan kekcikler vardı:)

Son düzenleme:
Kızlarrr bende mantar mı oldu neee???? Genital bölgem yanıyor, kaşınıyor ve çok rahatsız ediyor. Böyle giderse yarın dr yolu görünüyor:43:

sa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum

Geçmiş olsun kuzuma benim.

20dk kadar uyudu. Şimdi hamakta sallıyorum öyle yatıyo. Bıraktığım anda uyanıyo :(

Afiyet bal olsun :) kalan kek parçalarını hamur haline getirip (az sütle birbirine yapışmasını sağlayıp) sonra yuvarlaklar yapıp hindistan cevizine buluyorlar ;o da güzel bi değerlendirme oluyo ;)

Ben asıl şunu denemek istiyorummmm
Lokum Tarifi | Lezzetci.com
Gel pembiş gellll

Ohhh valla iyi bakıyolar size. Menü süperrr.... 321 puaça neymiş ki kızz?? İlk kez duydum:44:
Bizdede
şehriye çorba
Tas kebabı
Bulgur pilavı
Kadınbudu köfte
Salata
3-2-1 poğaça hüsran oldu, beğenmedim yaa ben neden gönlüme göre şöyle kolay yumuşacık poğaça yapamıyorum yaaa:(((

Kızlarrr bende mantar mı oldu neee???? Genital bölgem yanıyor, kaşınıyor ve çok rahatsız ediyor. Böyle giderse yarın dr yolu görünüyor:43:
Herkese söylüyorum
Zalain fitili gece yerleştir sabaha bişeyin kalmiycak

Gel pembiş gellll

3-2-1 poğaça hüsran oldu, beğenmedim yaa ben neden gönlüme göre şöyle kolay yumuşacık poğaça yapamıyorum yaaa:(((

Herkese söylüyorum
Yokki o şimdiii:43:
Sirkeli suyla yıkamak iyi geliyor.Hamileyken bende de arada sırada olurdu.

Evet netten okudum ve yaptım biraz rahatladım. Sen ilaç kullanmadan sirkeli suyla atlatabildin mi? Yoksa gidicem dr a:( vajinayı göstermekte beni öldürüyo. Ağlamak istiyorum yaaaaaaaaa:43::43:

Yalnız değilmişim ya ben:) Psikiyatristlik bi durumu olan veya olduğunu düşünen tek kişi değilmişim. Kimse süper olamaz zaten heralde bu kadar emek, uykusuzluk, kendini ister istemez ihmal etme arasında...
Eşler bebekten sonra çok daha önem kazanıyomuş, bütün günün yükünü bi anda siledebilirler, son damlayı koyup taşırtadabilirler insanı. Karakız onları çok önemsiyoruz ama onlar için kendimizi yaşlandırmak da büyük kayıp. bunu düşününce daha çok gıcık oluyorum bazen eşime. o kafaya hiiiç bi şey takmaz ben bütün ayrıntıları düşüncem diye kafaları bozarım. o kalcak tazecik ben yaşlancam Allah korusun:20: onun yapacakları eksik kalınca çileden çıkıyorum. gerçekten beni anlamaktan çok uzak. O yüzden özellikle şu iyi olmadığım zamanlarda onu fazla önemsememem gerektiğine karar verdim (becerebilirsem). Şimdilerde Kayseriye gidelim istiyo ailesinin yanına. İlk bakışta haklı senede bir kere görüşmek istemekte ama... Ben kv ile tartışıyorum bu sefer, oğlumla zaten istediğim gibi ilgilenmediği ve daha bi sürü şey olduğu için gözüme batıyo bi de o alıngan e kadın bilmezki sen çocuk bakıyon psikolojin ne durumda alttan alsın falan. Onla da kötü olmamak için iyi olduğumda gitmek istiyorum. bu sefer de haksızlık mı ediyorum? sorusu peyda oluyo:95: yok yok etmiyorum; ben iyi değilsem bunda onun da payı var. şu durumda bile bana iyi edici bi davranışta bulunmuyosa, yani o beni düşünmüyosa, ben kendimi düşünücem. düşünmek zorundayım.

canım kesinlikle haklısın kesinlikle haklısın dhaa haa ailesine gitmek istiyro haklı diyrosun çildiriciğim :111:

artı kkendin için yaşa ! :20:

arya inanmıcaksın ama 2 haftadır aynı sorun hatta dün busmaiye yazdım oda fitil önerdi bugun aldı eşim :26:

neyle yıkarsan yıka ne yaparsan yap geçmiyor fitil iyi gelecek inşallah tek sıkıntım doğum kontrol yöntemlerini etkisiz hale getiriyormuş ama bi gün dha çekemicem benimki ilerledi kaşımaktan inanırmısın kanıyordu resmen kendiliğinden .

doktora gitmedim hem raamazan hem de bıktm o masaya yatmam :95:

Son düzenleme:
rabbim şifa ersin inşallah en yakın zamanda hiç bi derdiniz kalmasın amin

Evet yani sindirellayı nasıl prens ayakkabısından bulduysa benim kocam da beni öyle buldu :)

Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

Flo ya bakmadım bi ümit oraya da bakayım bari

Ben sindrellaya üzülüyorum kız. Bakınız:

Kadın olmak masallarda bile zor...

Ya kurbağa öpersin
Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin
Ya kuleye kapatılırsın
Ya saçlarını elin adamı tırmansin diye uzatırsın
Ya gece 12’de Külkedisi'ne dönersin elbiselerin yırtılır...
Ve maalesef en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bir salağa aşık olursun.
:)))
Yayla çorbası
Etli bezelye yemeği
Domatesli pilav
Biber kızartması
Keşkül
Cacık

3 2 1 poğaça ne???

Umarım değildir. Nedir bu kadınların çektiği yaaa :/

Pembişşş. Bugünkü performansını hiç beğenmedim!!!!!

Bizımla değılsın de tam olsun :)

Gel pembiş gellll

Herkese söylüyorum

Nkoliğin poğaçası güzel oluyodu valla...

Fitil :/

Bugün lokumu yaptım ve dolaba koydum. Hindistan cevizinin üzerine muhallebi dökme kısmı uyuz yoksa zor bişi değil. Bu gece dolapta dinlenecek yarın inşallah kolay şekil alır...

Kuzenimin iki aylık bebeği var yurtdışında. Bi haftadır hastanedeler. Çocukta kansızlık varmış baya bi. Bi de söylemiyorlar ama ne olduğunu bile bilmiyorlarmış. Anneden kan alıp çocuğa verilecekmiş. Dua edin de kötü bişi olmasın olur mu kızlar?? Allah'ım kimseyi evlatları ile sınamasın :/

Bu arada yemek yarışmasına ikinci bir katılım oldu çok şkür. Kaldı üç kişi :))) burdan bakabilirsiniz ;)
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/

canım kesinlikle haklısın kesinlikle haklısın dhaa haa ailesine gitmek istiyro haklı diyrosun çildiriciğim :111:

artı kkendin için yaşa ! :20:

arya inanmıcaksın ama 2 haftadır aynı sorun hatta dün busmaiye yazdım oda fitil önerdi bugun aldı eşim :26:

neyle yıkarsan yıka ne yaparsan yap geçmiyor fitil iyi gelecek inşallah tek sıkıntım doğum kontrol yöntemlerini etkisiz hale getiriyormuş ama bi gün dha çekemicem benimki ilerledi kaşımaktan inanırmısın kanıyordu resmen kendiliğinden .

doktora gitmedim hem raamazan hem de bıktm o masaya yatmam :56:

Bende ilk kez oldu ne bu böyle yaaa??? Bu sabah başladı, akşam 5 gb artık çıldıracaktım. Kaşınmadan ziyade huzursuzluk veriyor. Ayrıkayrık yürüyecem nerdeyse. Sirke biraz olsun rahatlattı. Bende nefret ediyorum o sandalyeye yatmaktan. Hatta doğumdan sonra kontrole dahi gitmedim düşün. Ama buna dayanılmaz gb bacım. Sen iyi dayanmışsın 2 hafta.

Son düzenleme:
Buluştuk bolu istanbul arası :p valla ben teyzeye oğluşu verip 1 saat uyudum süper oldu. Bi de gidip buzdolabı aldık sonunda yoksa paramız yanıyodu :/

Ay canım benim çok dua ettim hele sen sabahtan girmeyince. Benim hala kurdelen döken bir sürü arkadaşım var. Sinirsel onlarınki; üzülünce vs oluyo. Ama jel falan sürüyolar geçiyo. Öpüyom ikinizi de.

Şuanda yapsalar da işe yaramıyormuş alerji testi :/ dr boş yere deşmek istememiştir yavrumu.

En çok seni çekiştirdik. Yarına ne hazırlıcam misafirlere diye :p

Busmai demek özel ortopedik ayakkabılarla byüdünüz :)))
He he demek benim kulaklarımı çınlattınz:9:
Bu sefer pek stresli değilim, misafire adapte oldum sanırım:))
Uyumakla çok iyi yapmışsın. Ben de akşam üzeri uyuyakalmışım. Allah'tan oğlum da kendi odasında uyumuş. Yoksa evi çok kurcalıyor.

Evet yani sindirellayı nasıl prens ayakkabısından bulduysa benim kocam da beni öyle buldu :)
Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın
Flo ya bakmadım bi ümit oraya da bakayım bari
Modern sindrella ortapedik takılıyor tabi:1:

Yayla çorbası
Etli bezelye yemeği
Domatesli pilav
Biber kızartması
Keşkül
Cacık
En güzeli orda burda yemek.
Afiyet olsun.
3 2 1 hangisidir?

Bencil olmakla başkalarını çok düşünmek arasında ince bir çizgi var. Eğer Kv seni olumsuz etkileyecekse bunu eşinle konuş ve gitme. Başkalarına faydalı olabilmen için önce kendine faydalı olmalısın.
Ben şahsen bayramda aile veya ailelerle olması taraftarıyım. Bir tek bayramda görüyorsanız sabret derim. Eğer kendinde sabredecek enerjiyi buluyorsan..

Tüh en korktuğum şeydir.

Bizdede
şehriye çorba
Tas kebabı
Bulgur pilavı
Kadınbudu köfte
Salata
Afiyet olsun.

Pembişşş. Bugünkü performansını hiç beğenmedim!!!!!
Yazık pembişe yaw, dün gece harap olmuş.

Gel pembiş gellll

Herkese söylüyorum
Bu fitili öğrendiğim iyi oldu.
Bu arada yumuşacık olması için çok un eklemeyeceksin ve iyi yoğuracaksın. Kullandığın malzemeler de ılıksa poğaçada bir şey yok yaw.

Sirkeli suyla yıkamak iyi geliyor.Hamileyken bende de arada sırada olurdu.

Sirke yakmaz mı:26:

Bende ilk kez oldu ne bu böyle yaaa??? Bu sabah başladı, akşam 5 gb artık çıldıracaktım. Kaşınmadan ziyade huzursuzluk veriyor. Ayrıkayrık yürüyecem nerdeyse. Sirke biraz olsun rahatlattı. Bende nefret ediyorum o sandalyeye yatmaktan. Hatta doğumdan sonra kontrole dahi gitmedim düşün. Ama buna dayanılmaz gb bacım. Sen iyi dayanmışsın 2 hafta.

hafif hafif tatlı tatlı kaşınyordu acaba dedim tüylerdenmi yo tüylerden depğil kestikc daha arttı

hele o ped varya inan bna peçeteler daha faydalı ! tuvalette suyla yıka ama peçeteyle kurulama . ben pişik kremi kullandım bi geçti bi başldı derken bu zamana kadar geldim ama artık kabuk bağladı bugun ağladım yani öldüm

He he demek benim kulaklarımı çınlattınz:9:
Bu sefer pek stresli değilim, misafire adapte oldum sanırım:))
Uyumakla çok iyi yapmışsın. Ben de akşam üzeri uyuyakalmışım. Allah'tan oğlum da kendi odasında uyumuş. Yoksa evi çok kurcalıyor.

Modern sindrella ortapedik takılıyor tabi:1:

En güzeli orda burda yemek.
Afiyet olsun.
3 2 1 hangisidir?

Bencil olmakla başkalarını çok düşünmek arasında ince bir çizgi var. Eğer Kv seni olumsuz etkileyecekse bunu eşinle konuş ve gitme. Başkalarına faydalı olabilmen için önce kendine faydalı olmalısın.
Ben şahsen bayramda aile veya ailelerle olması taraftarıyım. Bir tek bayramda görüyorsanız sabret derim. Eğer kendinde sabredecek enerjiyi buluyorsan..

Tüh en korktuğum şeydir.

Afiyet olsun.

Yazık pembişe yaw, dün gece harap olmuş.

Bu fitili öğrendiğim iyi oldu.
Bu arada yumuşacık olması için çok un eklemeyeceksin ve iyi yoğuracaksın. Kullandığın malzemeler de ılıksa poğaçada bir şey yok yaw.

Sirke yakmaz mı:26:

Tam cadı neyneyse nerdesinnnnn yazcaktım ki gelmiş bulundun :)) uyumana çok sevindim. Valla tüm anneler uyusun :)))

Ben sindrellaya üzülüyorum kız. Bakınız:

Kadın olmak masallarda bile zor...

Ya kurbağa öpersin
Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin
Ya kuleye kapatılırsın
Ya saçlarını elin adamı tırmansin diye uzatırsın
Ya gece 12’de Külkedisi'ne dönersin elbiselerin yırtılır...
Ve maalesef en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bir salağa aşık olursun.
:)))

3 2 1 poğaça ne???

Umarım değildir. Nedir bu kadınların çektiği yaaa :/

Bizımla değılsın de tam olsun :)

Nkoliğin poğaçası güzel oluyodu valla...

Fitil :/

Bugün lokumu yaptım ve dolaba koydum. Hindistan cevizinin üzerine muhallebi dökme kısmı uyuz yoksa zor bişi değil. Bu gece dolapta dinlenecek yarın inşallah kolay şekil alır...

Kuzenimin iki aylık bebeği var yurtdışında. Bi haftadır hastanedeler. Çocukta kansızlık varmış baya bi. Bi de söylemiyorlar ama ne olduğunu bile bilmiyorlarmış. Anneden kan alıp çocuğa verilecekmiş. Dua edin de kötü bişi olmasın olur mu kızlar?? Allah'ım kimseyi evlatları ile sınamasın :/

Bu arada yemek yarışmasına ikinci bir katılım oldu çok şkür. Kaldı üç kişi :))) burdan bakabilirsiniz ;)
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/

Bizımlaa değilsııınnnn!:9:
Geçmiş olsun canım, inş kötü bişi çıkmaz, önlem amaçlıdır.
Yemeklere de sen söylemeden bi bakmıştım ama laf aramızda şu analı kızlı da bana bi tuhaf geliyor:/ yemediğim için mi acaba? Favorim hala sensin dostumm:)

patates çorbası yaptım enfes oldu yala çorbasının patatesli hali eşim çok beğendi tasiye olunur :16:

Back
X