- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte ben bu soruların okadar inceçizgisindeyimki sürekli gle gitdeyim.
sana şuakdarını söyleyim harfiye harfiye aynı ben üstelik psikiyatriye gidecekken eşim de peşime takıldı . ve gitmedim psikolojik ilajlar elde titreme beynde uyuşukluk sallamama hali yaratıyro onlarıda istemiyorum ben aslında bir odada ömür boyu uyumak başka hiçbirşey yapmak istemiyrum. eğer sonuca varırsan banada yazarmısın ben bu satırları yazarken eşim NAMAZ kıl daha faydalı dedi ama öyle değil işte olmuyor bu geri kafalılıklar yüzünden bu haldeyim tamam din gerekli ama eksik olan başka şeylerde var.
aynarını harfi harfiyesine bende yaşıyorum oakadar yalnızım okadar çaresizimki akasine bu halimede kızıyorum ama elden ne geliyor hiç birşey. bende evlendikten 1,5 ay sonra hamile kaldım.
günlerdir bende burda feryat ediyorum ne değitirebilirim ki sorunumu asıl kişiler duymadıkdan sonra
eşim interneti kapattırıcakmış neden ben sğrekli temizlik yemek çocuk dha çok kafayı yemem için ne diyim ALLAh belasın verisn !
Kız daha dur eylül 1e çok var; ozamana düşünürüz olacakları :) daha iyi olmana sevindim![]()
Inan senin yazdiklarin bnm hayatim..
Memleket cok uzaktami bilmiyorum ama daha sık git veya gittinmi uzun kal banada cok iyi geliyodu ani yasamaya bsk eylulu fln bosver su anda iyiysen bi adim sonrasi cok muhim degil daha iyi hissetmene cok cok sevindim
Yalnız değilmişim ya ben:) Psikiyatristlik bi durumu olan veya olduğunu düşünen tek kişi değilmişim. Kimse süper olamaz zaten heralde bu kadar emek, uykusuzluk, kendini ister istemez ihmal etme arasında...Sen güçlü bir annesin, maşallah
Bence şimdi tadını çıkar bu günlerinin. Yapmak istediklerini yap, eylülü boşver temmuzu yaşa. O zamana kadar inşallah her şey daha güzel olur. Yine de başedemediğin yerde tedavi ilaçsa kullan. SütÜnü verebildiğin kadarına da çok şükür. Bebişlerin süt kadar, mutlu anneye de ihtiyaçları var.
Sahte su böreği tanımlaması da iyiymiş
Eşin takılırsa ta kılsın, beraber gitseydiniz ya.. Bence zaten beraber gitseniz iyi olurdu.
Namaz kılmak da faydalı tabi ama biz namazı faydalı diye kılmıyoruz. Tıpkı orucu detoks olsun diye tutmadığımız gibi. Namaz kılacaksan bu Allah için olmalı. Öyle bir niyetle kılarsan bonusl olarak rahatlama sağlayabilir:)
Bence eşine net bir dille neti kapattırmamasını söyle.
Düdüklü tencerenin bile emniyet sübabı var, nette senin için o işlevi görüyor bence. Kafanı dağıtıyorsun.
Hayat su devrim yapmış. Benim kızım da seviyor o başlıkla içmeyi.
Bizimki de önce ısırdı ama şimdi dışarıda bir şey içerken pipetle veriyorum çekebiliyor:)
sa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum
Ohhh valla iyi bakıyolar size. Menü süperrr.... 321 puaça neymiş ki kızz?? İlk kez duydum:44:Kızlar farkındaysanız bu ara menü paylaşmıyorum orda burda yiyorum çünkü:) dün kv deydik ,bugün annemde
Yayla çorbası
Etli bezelye yemeği
Domatesli pilav
Biber kızartması
3 2 1 poğaça (ben yaptım ilk kez deniyorum)
Keşkül
Cacık
Salata var![]()
sa kızlar dün öğleden sonra ayşeciğin vücudu çok fena oldu. Teninin beyazı görünmeyecek derecede kızardı ve kabardı. Ateşi de yükseliyordu acile gittik, çocuk doktoru yokmuş. göztepe ssk ya geldik, oradada saistanlar vardı. neyse acil iğne yaptılar rahatladı. Muhtemelen ürtiker kurdeşen dendi. Bi sürü ilaç yazdılar. Yarın tekrar görelim dediler. Madem yarın gelicez iğne de oldu ilaçları almayalım dedik. zaten 2 saat sonra tüm lekeler kayboldu, hatta eşim yarın gitmeye gerek yok falan dedi, Sabah yine başladı 1 saatte yine kıpkırmızı oldu yine fsm hastanesine gittik dr yok göztepe ssk ya geldik eşim bizi bıraktı işe gitti. Annemler hastaneye çok yakın, acil bi durumda abim babam gelir diye. neyse çocuk alerji uzmanı baktı ürtiker dedi ilaç verdi. uzun uzun anlattı. Birkaç sebep olabilir, belki bi enfeksiyon belki gıda alerjisi. Ama geçecek, korkma, bu görüntü de seni korkutmasın tekrarlayabilir, işte o azaman gel talliller testler yapalım dedi. Hastaneye girince çıkılmıyor zaten, ardından anneme geldik. Dün gece de uykum bölük pörçük oldu ayşeciği takip edeyim derken, buraya gelince yattım, pc şimdi elime geçti. Tabletten yazmıyorum zaten. Kusura bakmayın, merak ettiniz, birinize msj atıp durumu bildirecektim ama olmadı. Neticede şimdilik iyiyiz, ama yine takipteyiz. Eve geçince yazarım yine, hepinizi öpüyorum
Gel pembiş gellll20dk kadar uyudu. Şimdi hamakta sallıyorum öyle yatıyo. Bıraktığım anda uyanıyo
Afiyet bal olsun :) kalan kek parçalarını hamur haline getirip (az sütle birbirine yapışmasını sağlayıp) sonra yuvarlaklar yapıp hindistan cevizine buluyorlar ;o da güzel bi değerlendirme oluyo
Ben asıl şunu denemek istiyorummmm
Lokum Tarifi | Lezzetci.com
3-2-1 poğaça hüsran oldu, beğenmedim yaa ben neden gönlüme göre şöyle kolay yumuşacık poğaça yapamıyorum yaaaOhhh valla iyi bakıyolar size. Menü süperrr.... 321 puaça neymiş ki kızz?? İlk kez duydum:44:
Bizdede
şehriye çorba
Tas kebabı
Bulgur pilavı
Kadınbudu köfte
Salata
Dünden kalan kekcikler vardı:)
Herkese söylüyorumKızlarrr bende mantar mı oldu neee???? Genital bölgem yanıyor, kaşınıyor ve çok rahatsız ediyor. Böyle giderse yarın dr yolu görünüyor![]()
Kızlarrr bende mantar mı oldu neee???? Genital bölgem yanıyor, kaşınıyor ve çok rahatsız ediyor. Böyle giderse yarın dr yolu görünüyor![]()
Yokki o şimdiiiGel pembiş gellll
3-2-1 poğaça hüsran oldu, beğenmedim yaa ben neden gönlüme göre şöyle kolay yumuşacık poğaça yapamıyorum yaaa((
Herkese söylüyorum
Zalain fitili gece yerleştir sabaha bişeyin kalmiycak
Sirkeli suyla yıkamak iyi geliyor.Hamileyken bende de arada sırada olurdu.
Yalnız değilmişim ya ben:) Psikiyatristlik bi durumu olan veya olduğunu düşünen tek kişi değilmişim. Kimse süper olamaz zaten heralde bu kadar emek, uykusuzluk, kendini ister istemez ihmal etme arasında...
Eşler bebekten sonra çok daha önem kazanıyomuş, bütün günün yükünü bi anda siledebilirler, son damlayı koyup taşırtadabilirler insanı. Karakız onları çok önemsiyoruz ama onlar için kendimizi yaşlandırmak da büyük kayıp. bunu düşününce daha çok gıcık oluyorum bazen eşime. o kafaya hiiiç bi şey takmaz ben bütün ayrıntıları düşüncem diye kafaları bozarım. o kalcak tazecik ben yaşlancam Allah korusunonun yapacakları eksik kalınca çileden çıkıyorum. gerçekten beni anlamaktan çok uzak. O yüzden özellikle şu iyi olmadığım zamanlarda onu fazla önemsememem gerektiğine karar verdim (becerebilirsem). Şimdilerde Kayseriye gidelim istiyo ailesinin yanına. İlk bakışta haklı senede bir kere görüşmek istemekte ama... Ben kv ile tartışıyorum bu sefer, oğlumla zaten istediğim gibi ilgilenmediği ve daha bi sürü şey olduğu için gözüme batıyo bi de o alıngan e kadın bilmezki sen çocuk bakıyon psikolojin ne durumda alttan alsın falan. Onla da kötü olmamak için iyi olduğumda gitmek istiyorum. bu sefer de haksızlık mı ediyorum? sorusu peyda oluyo:95: yok yok etmiyorum; ben iyi değilsem bunda onun da payı var. şu durumda bile bana iyi edici bi davranışta bulunmuyosa, yani o beni düşünmüyosa, ben kendimi düşünücem. düşünmek zorundayım.
Hayırlı iftarlar herkese güzel anneler![]()
Kızlarrr bende mantar mı oldu neee???? Genital bölgem yanıyor, kaşınıyor ve çok rahatsız ediyor. Böyle giderse yarın dr yolu görünüyor![]()
Evet yani sindirellayı nasıl prens ayakkabısından bulduysa benim kocam da beni öyle buldu :)
Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın
Flo ya bakmadım bi ümit oraya da bakayım bari
Kızlar farkındaysanız bu ara menü paylaşmıyorum orda burda yiyorum çünkü:) dün kv deydik ,bugün annemde
Yayla çorbası
Etli bezelye yemeği
Domatesli pilav
Biber kızartması
Keşkül
Cacık
Salata var![]()
Pembişşş. Bugünkü performansını hiç beğenmedim!!!!!
Gel pembiş gellll
3-2-1 poğaça hüsran oldu, beğenmedim yaa ben neden gönlüme göre şöyle kolay yumuşacık poğaça yapamıyorum yaaa((
Herkese söylüyorum
canım kesinlikle haklısın kesinlikle haklısın dhaa haa ailesine gitmek istiyro haklı diyrosun çildiriciğim :111:
artı kkendin için yaşa !
arya inanmıcaksın ama 2 haftadır aynı sorun hatta dün busmaiye yazdım oda fitil önerdi bugun aldı eşim :26:
neyle yıkarsan yıka ne yaparsan yap geçmiyor fitil iyi gelecek inşallah tek sıkıntım doğum kontrol yöntemlerini etkisiz hale getiriyormuş ama bi gün dha çekemicem benimki ilerledi kaşımaktan inanırmısın kanıyordu resmen kendiliğinden .
doktora gitmedim hem raamazan hem de bıktm o masaya yatmam![]()
He he demek benim kulaklarımı çınlattınzBuluştuk bolu istanbul arasıvalla ben teyzeye oğluşu verip 1 saat uyudum süper oldu. Bi de gidip buzdolabı aldık sonunda yoksa paramız yanıyodu :/
Ay canım benim çok dua ettim hele sen sabahtan girmeyince. Benim hala kurdelen döken bir sürü arkadaşım var. Sinirsel onlarınki; üzülünce vs oluyo. Ama jel falan sürüyolar geçiyo. Öpüyom ikinizi de.
Şuanda yapsalar da işe yaramıyormuş alerji testi :/ dr boş yere deşmek istememiştir yavrumu.
En çok seni çekiştirdik. Yarına ne hazırlıcam misafirlere diye
Busmai demek özel ortopedik ayakkabılarla byüdünüz :)))
Modern sindrella ortapedik takılıyor tabiEvet yani sindirellayı nasıl prens ayakkabısından bulduysa benim kocam da beni öyle buldu :)
Çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın
Flo ya bakmadım bi ümit oraya da bakayım bari
En güzeli orda burda yemek.Kızlar farkındaysanız bu ara menü paylaşmıyorum orda burda yiyorum çünkü:) dün kv deydik ,bugün annemde
Yayla çorbası
Etli bezelye yemeği
Domatesli pilav
Biber kızartması
Keşkül
Cacık
Salata var![]()
Bencil olmakla başkalarını çok düşünmek arasında ince bir çizgi var. Eğer Kv seni olumsuz etkileyecekse bunu eşinle konuş ve gitme. Başkalarına faydalı olabilmen için önce kendine faydalı olmalısın.Yalnız değilmişim ya ben:) Psikiyatristlik bi durumu olan veya olduğunu düşünen tek kişi değilmişim. Kimse süper olamaz zaten heralde bu kadar emek, uykusuzluk, kendini ister istemez ihmal etme arasında...
Eşler bebekten sonra çok daha önem kazanıyomuş, bütün günün yükünü bi anda siledebilirler, son damlayı koyup taşırtadabilirler insanı. Karakız onları çok önemsiyoruz ama onlar için kendimizi yaşlandırmak da büyük kayıp. bunu düşününce daha çok gıcık oluyorum bazen eşime. o kafaya hiiiç bi şey takmaz ben bütün ayrıntıları düşüncem diye kafaları bozarım. o kalcak tazecik ben yaşlancam Allah korusunonun yapacakları eksik kalınca çileden çıkıyorum. gerçekten beni anlamaktan çok uzak. O yüzden özellikle şu iyi olmadığım zamanlarda onu fazla önemsememem gerektiğine karar verdim (becerebilirsem). Şimdilerde Kayseriye gidelim istiyo ailesinin yanına. İlk bakışta haklı senede bir kere görüşmek istemekte ama... Ben kv ile tartışıyorum bu sefer, oğlumla zaten istediğim gibi ilgilenmediği ve daha bi sürü şey olduğu için gözüme batıyo bi de o alıngan e kadın bilmezki sen çocuk bakıyon psikolojin ne durumda alttan alsın falan. Onla da kötü olmamak için iyi olduğumda gitmek istiyorum. bu sefer de haksızlık mı ediyorum? sorusu peyda oluyo:95: yok yok etmiyorum; ben iyi değilsem bunda onun da payı var. şu durumda bile bana iyi edici bi davranışta bulunmuyosa, yani o beni düşünmüyosa, ben kendimi düşünücem. düşünmek zorundayım.
Hayırlı iftarlar herkese güzel anneler![]()
Tüh en korktuğum şeydir.Kızlarrr bende mantar mı oldu neee???? Genital bölgem yanıyor, kaşınıyor ve çok rahatsız ediyor. Böyle giderse yarın dr yolu görünüyor![]()
Afiyet olsun.Ohhh valla iyi bakıyolar size. Menü süperrr.... 321 puaça neymiş ki kızz?? İlk kez duydum:44:
Bizdede
şehriye çorba
Tas kebabı
Bulgur pilavı
Kadınbudu köfte
Salata
Dünden kalan kekcikler vardı:)
Yazık pembişe yaw, dün gece harap olmuş.Pembişşş. Bugünkü performansını hiç beğenmedim!!!!!
Bu fitili öğrendiğim iyi oldu.Gel pembiş gellll
Herkese söylüyorum
Sirkeli suyla yıkamak iyi geliyor.Hamileyken bende de arada sırada olurdu.
Bende ilk kez oldu ne bu böyle yaaa??? Bu sabah başladı, akşam 5 gb artık çıldıracaktım. Kaşınmadan ziyade huzursuzluk veriyor. Ayrıkayrık yürüyecem nerdeyse. Sirke biraz olsun rahatlattı. Bende nefret ediyorum o sandalyeye yatmaktan. Hatta doğumdan sonra kontrole dahi gitmedim düşün. Ama buna dayanılmaz gb bacım. Sen iyi dayanmışsın 2 hafta.
He he demek benim kulaklarımı çınlattınz
Bu sefer pek stresli değilim, misafire adapte oldum sanırım:))
Uyumakla çok iyi yapmışsın. Ben de akşam üzeri uyuyakalmışım. Allah'tan oğlum da kendi odasında uyumuş. Yoksa evi çok kurcalıyor.
Modern sindrella ortapedik takılıyor tabi
En güzeli orda burda yemek.
Afiyet olsun.
3 2 1 hangisidir?
Bencil olmakla başkalarını çok düşünmek arasında ince bir çizgi var. Eğer Kv seni olumsuz etkileyecekse bunu eşinle konuş ve gitme. Başkalarına faydalı olabilmen için önce kendine faydalı olmalısın.
Ben şahsen bayramda aile veya ailelerle olması taraftarıyım. Bir tek bayramda görüyorsanız sabret derim. Eğer kendinde sabredecek enerjiyi buluyorsan..
Tüh en korktuğum şeydir.
Afiyet olsun.
Yazık pembişe yaw, dün gece harap olmuş.
Bu fitili öğrendiğim iyi oldu.
Bu arada yumuşacık olması için çok un eklemeyeceksin ve iyi yoğuracaksın. Kullandığın malzemeler de ılıksa poğaçada bir şey yok yaw.
Sirke yakmaz mı:26:
Ben sindrellaya üzülüyorum kız. Bakınız:
Kadın olmak masallarda bile zor...
Ya kurbağa öpersin
Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin
Ya kuleye kapatılırsın
Ya saçlarını elin adamı tırmansin diye uzatırsın
Ya gece 12de Külkedisi'ne dönersin elbiselerin yırtılır...
Ve maalesef en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bir salağa aşık olursun.
:)))
3 2 1 poğaça ne???
Umarım değildir. Nedir bu kadınların çektiği yaaa :/
Bizımla değılsın de tam olsun :)
Nkoliğin poğaçası güzel oluyodu valla...
Fitil :/
Bugün lokumu yaptım ve dolaba koydum. Hindistan cevizinin üzerine muhallebi dökme kısmı uyuz yoksa zor bişi değil. Bu gece dolapta dinlenecek yarın inşallah kolay şekil alır...
Kuzenimin iki aylık bebeği var yurtdışında. Bi haftadır hastanedeler. Çocukta kansızlık varmış baya bi. Bi de söylemiyorlar ama ne olduğunu bile bilmiyorlarmış. Anneden kan alıp çocuğa verilecekmiş. Dua edin de kötü bişi olmasın olur mu kızlar?? Allah'ım kimseyi evlatları ile sınamasın :/
Bu arada yemek yarışmasına ikinci bir katılım oldu çok şkür. Kaldı üç kişi :))) burdan bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/