Bakıcıdaki yoruma bak:)) o bir sanat eseri bir kere

Bu iştahla bana da tart yaptıracaksınız:))
Eline sağlık canım.
Uyarı vermişti canım ya.
Gönderilenler kutun dolu olabilir mi?
Emillere baktım ama pc'de incelemem lazım. Kızı uyutup çayımı alıp geçicem pc'ye inş.
Çataldan nefret etsem de normali tercih ederim. Çatal olmazsa olmaz değil ama Türkiye'de özel hastaneler bile yeniliğe kapalı. Ya bir de hazır olmak diye bir şey var, bu hiç gözetilmiyor. Her günün çatalda geçmiş gibi davranıyorlar
Biz akşam vakti bir avm yaptık. Kıza hediye gelen bir şeyler vardı, değiştirdim. Gitmişken kendime de 2 trençkot aldım
Oo oo oo O-o yüzüm aynen böyle:) ellerine sağlık canım. Kenarları güzel kızarmış.
Bence görüntü gayet güzel. Evet, hamur kalıba fazla gelmiş, bir dahaki sefere ayarlarsın. Lezzeti senden de tam not alırsa tamamdır:)
Cheesecake i çok övdünüz:) ya kelepçeli kalıp alacağım ya da borcamın büyüğünü.. Yuvarlak borcamım küçük.. Kenarları da derin değil.
Çok haklısın canım.
Sonraki ist ziyaretimizde ben de sana danışacağım.
Ben geçen pazardan 2.5 liraya aldım kilosunu. En düşük gördüğüm rakam buydu. Markette 4-5 lira bandında gidip geliyor. Pazarda 3 liralıklar daha güzel gibi geldi. Gerçi benim aldığım da dolu idi ve çürüğü yoktu.
:))
Sana inanmıyorum efeeeee, tartı bırak ve elma ye???!!!!
Bence çok hoş olmuş:)) farklı bir foto:)
Afiyet olsun.
Evde ne yenmiyor desem de çok heveslendiriyorsunyz yaw:/
İnşallah bu gecesi daha iyi olur oğluşunun.
Bir de sen dene bakalım:)
Nfk nfk nfk:)))
Sorma benim mutfak da dağınık.
Bimin fasülyesi demek, aklımda olsun.
Bimin nohutunu da övmüşlerdi.
Kızz akşam tayfasını niye uyuz ilan ettin:))) efe uyumayınca uyuzcan olduğu gibi mi:)))
Şarjın da hep bitiyor akşamları:)
Hepimizin hazin sonu: dağınık ev.
İyi geceler canım.
Aa Ankara'da da varmış, hiç ilgimi çekmemişti.