Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizimki de bu hafta sokaktaki bi bebeden tokat yedi, o umursamadı ama benim zoruma gitti tabi:(
Kuzenin bi kızı var 2 yaşında ve çok iri bir çocuk. Onu yere yatırıp üstüne oturup saçlarını yolarken yakaladım bi ara. Cüssesine bakmadan dalmış koskoca çocuğa mahalle karıları gb. Ayrıyeten bulduğu yerde sıkıştırıyor, çocukta aryayı gördükçe kaçıp ağlıyor. Aryaya kızıyorum ama anlamıyor henüz küçük. Oyun sanıyor zannımca. Öyle yaptıkça da ben yerin dibine giriyorum, diken üstünde oluyorum. En son çocuğun kolunda 2 ısırık ( morarmış) yüzünde 2 çizik vardı:/ artık gitmiyorum onlara. Arya biraz kendine gelsin anlasın doğruyu yanlışı diye bekliyorum napim:/
Ama diğer bütün çocuklardan dayak yiyor ne hikmetse, o daha üzücü oluyor benim için.
Bu akşam o kuzen kızını eşine bıraktı, arya da uyudu geldi çay içtik. Deşarj oldum valla.
2 haftadır kv istanbulda, büyük görümcemin yanında, biz onlardayız ev boş. Yarında aryayı babasına bırakıp güne gideceğim inş:)
Bu arada yarın benim doğum günümm:44:
Normalde unuturum hep, özel bişi de beklemem ama bu sefer nedense eşimden özel bişiler yapmasını bekliyorum. Yapmayacağından eminim amaaa büyük bir çıngar çıkaracağım ona hazırlıyorum kendimi:2:
Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice yıllara inşallah.
Günaydınlar herkeseeeeee.

Bugün bir ilki yaşayarak yerde uyuya kaldım!! Kalmışım desem daha doğru. Oğluş yine coşunca gece sırtını pıtpıtlamaya geldim odasına. Park yatağın fermuarlı gözünden pıtpıtlarken sızmışım!! Bi saat sonrası bi kalktım ki her yerim tutuk. Eşime dedim ki sen ilgilensen de ben bi saat yatakta uyusam...? Yok duşa giricem yok kahvaltı vsvs diyerek şarlamama sebep olarak sabah sabah asabımı bozdu. Bencil erkek milleti!!!

Aryammmm iyiki doğdun canımmmmmmmm. Nice mutlu yaşların olsun inşallah. Muck muck :)
Bencil ki ne bencil...
Park yatağın yanına ince bir yorgan falan sersen? Uyuyakaldığında her yerin tutulmaz hiç değilse?

Koca eğitme diye birşey yok. Yıllar geçtikçe oturuyor birşeyler. Biz 97den beri birlikteyiz düşünsenize!! Birlikte büyüyorsun, neye ne tepki vereceğini ölçüp tartıyorsun.
Ama ufak yöntemlerim yok değil. Evinde çooook rahat ediyor ve annesinin evi bile okadar rahat gelmiyor artıkın :). Tabi kvdeyken eksiklikleri sakince arada hatırlatıp gösteriyorum ki o da önemli. Bi de ben kv ve kpe çok iyi davranırım. Ararım sorarım baysalar da :) mutlaka hediyeler alır götürürüm, antalyadayken beğendikleri bişi olursa alırım vs vs. eşim bişilerine sinir olur bazen ama ben o an mutlaka pozîtif yaklaşırım. Böyle olunca ben sinir olunca rahat laf edebiliyorum :D böyle böyle şekillendi bişiler sanırım ne biliyim :))

Kocacan yarın bjk gs maçına gidiyo istanbula. 10-15 kişiler sanırsam. Çok erken gidip çok geç dönecekler. Pazar günü minik canavarla yalnızız yani. Hemen gezecek mekanlar yani arkadaş evleri bulmalıyım :D
Hımm diyorum:)
Pazar günü eşi evde olmayan bir arkadaşa gidilebilir. Eşinin beraber gittiği arkadaşlarının eşleriyle tanışıyorsan onlarla takıl:p

Dün akşam telefonum güncelleştirme yükleyince yazamadım ve uzak kaldım burdan. Şimdi acısını çıkartıyorum :)
İyi ki de öyle yapıyorsun.
dün akşam hamaratlığım üzerimdeydi ben bile kendime şaşırdım:1:

kadayıflı muhallebi tatlısı yaptım yanına paçanga böreği yaptım yanına birde eşimin gazı ile yaprak sarması yaptım :37:
yaa yap işte az olsun kaç tane yerizki dedi ama tencere doldu gene sar sar bitmedi saat 1 de yattım valla belim ağrıdı
eve gidince gene yemekler beni bekler yetişemedik maalesef mercimek çorbası, püreli tavuk sote, mısırlı pilav ve pancar salatası yapacağım bakalım yetişecekmi yaşayıp göreceğiz:1:
Hey maşallah:nazar: dünkü yaptıklarından sonra bugün çocuk oyuncağı.

Çok güzel olurdu valla da erkek erkeğe yapılan bir organizasyon. Bir otobüs dolusu adam olarak gidecekler yani :)

Çok doğru :)

Kızımmmmmm boluda yaşıyom bennnnnn; restoran bul da oyun alanı kalsın :)

Kocası bu etkinliğe katılan hatunları düşündüm ;)

Anammmnmm coşmuş şekerim portakalım. ELİne koluna sağlık :)

Onca şeyden püre mi sıkıntılı geldi :)???

evet ya haşla, ez.. çok sıkıcııı

yasir telimi yere attı hiçbişekilde açılmıyo bugün servise götürcem çocugun tüm samsung serilerine gıcıgı var hep telden girdiğim için pc acabildikçe yazarım ama haber verim dedimm babasıyla babanneder şimdik mutfagı toplıyıp geçmişi okumaya çalışıciim sonra servise götürüp yasire lego almaya gidiciiz :55:

Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice yıllara inşallah.

Bencil ki ne bencil...
Park yatağın yanına ince bir yorgan falan sersen? Uyuyakaldığında her yerin tutulmaz hiç değilse?

Hımm diyorum:)
Pazar günü eşi evde olmayan bir arkadaşa gidilebilir. Eşinin beraber gittiği arkadaşlarının eşleriyle tanışıyorsan onlarla takıl:p

İyi ki de öyle yapıyorsun.

Hey maşallah:nazar: dünkü yaptıklarından sonra bugün çocuk oyuncağı.

Evet bişi koycam park yatağın yanına. Ama keşke oğluşum artık al yatsa güzelce uyusa da ben bu hallere düşmesem :)

Evet bikaç tanesi ile tanışıyoruz. Onlarla konuşcam bakalım. Ama evde oturmak da rahat geliyo... Napsam bilemedim :)

evet ya haşla, ez.. çok sıkıcııı

Ama tadı??? Bu patates niye bu kadar güzel yaaaaa???? Canım kumpir istedi :)

nfk cım gelmedi, ayşecik nasıl acaba?

Haftasonu gelir diyodum ben de akıllı telefondan sonra :)

yasir telimi yere attı hiçbişekilde açılmıyo bugün servise götürcem çocugun tüm samsung serilerine gıcıgı var hep telden girdiğim için pc acabildikçe yazarım ama haber verim dedimm babasıyla babanneder şimdik mutfagı toplıyıp geçmişi okumaya çalışıciim sonra servise götürüp yasire lego almaya gidiciiz :55:

Ben de lego alıyım diyodum oğluşa. Ama oyuncakları öyle bi dağıtıyolar ki teyzesi ile sonra saçma sapan topluyorlar. Gerçi legolar fermuarlı çanta gibi bişide satılıyo. Her oynamadan sonra toplanır... Bilemedim şimdi.. :)

Bi de iphone falan alın belki onu atmaz :D samsunga ben de kılım. Çekimi güzel ama kullanımı zor geliyo :)

Bu arada cuma günü yeni bi güne katıldım demiş miydim??? Geçen seneden beri okuldaki bayanların çoğu, cuma öğle arası okula yemek getiriyorlar ve gün yapıyorlar. Her hafta iki kişi ikişer çeşit yapıyor. Tabi ben emzirmeye koştuğumdan katılamamıştım geçen sene. Bu sene tutmayın beniiiii dedim :) zaten cuma nöbetçiyim ve öğle arası okulda durmam gerekiyo. Gerçi izin alıp geliyorum da ama neyse oğluş ve teyzesi îdare etsinler haftada bi gün canım...

Son düzenleme:
yavrum Yasir senin garezin kime??
Bu arada cuma günü yeni bi güne katıldım demiş miydim??? Geçen seneden beri okuldaki bayanların çoğu, cuma öğle arası okula yemek getiriyorlar ve gün yapıyorlar. Her hafta iki kişi ikişer çeşit yapıyor. Tabi ben emzirmeye koştuğumdan katılamamıştım geçen sene. Bu sene tutmayın beniiiii dedim :) zaten cuma nöbetçiyim ve öğle arası okulda durmam gerekiyo. Gerçi izin alıp geliyorum da ama neyse oğluş ve teyzesi îdare etsinler haftada bi gün canım...

kaç kişi var yani sana kaç haftada bir sıra gelecek?:44:

yavrum Yasir senin garezin kime??

kaç kişi var yani sana kaç haftada bir sıra gelecek?:44:

Valla baya bi kişi vardı. Ne desem yalan olur ama en son 20 diye hatırlıyorum. Taş çatlada bu yıl iki tur dönerler bence yani umarım :) yapacağım iki çeşidi bile belirledim. Senin elmalı ıslak kek ve çin pilavı. Diğer arkadaşa da dicem ne yaparsa yapsın hahhaa

Facede okuyunca aklıma geldi. Kız çocuk anneleri kulak deldirme ile ilgili ne düşünüyorsunuz?? Benim çok küçükken deldirmiş annem kulağımı. Eğer öyle olmasaydı şimdi cesaret edemezdim sanırım. Ödleğim bennnnnnnn :27:

Valla baya bi kişi vardı. Ne desem yalan olur ama en son 20 diye hatırlıyorum. Taş çatlada bu yıl iki tur dönerler bence yani umarım :) yapacağım iki çeşidi bile belirledim. Senin elmalı ıslak kek ve çin pilavı. Diğer arkadaşa da dicem ne yaparsa yapsın hahhaa
son misafirlerinden de övgü aldı di mi? süpper bi kek ya ; ama bi nfk'ya yaptıramadık! :)
Facede okuyunca aklıma geldi. Kız çocuk anneleri kulak deldirme ile ilgili ne düşünüyorsunuz?? Benim çok küçükken deldirmiş annem kulağımı. Eğer öyle olmasaydı şimdi cesaret edemezdim sanırım. Ödleğim bennnnnnnn :27:

bence deldirmemek lazım, belki küpe takmayacak; delik kulakla dolaşmak hiç hoş olmuyor.
benimkiler deldirmemiş;
ben üniversitede kendi isteğimle deldirdim.

bu arada ben de bugün sulu köfte yaptım ;ama ben terbiyeli yapmıyorum.

son misafirlerinden de övgü aldı di mi? süpper bi kek ya ; ama bi nfk'ya yaptıramadık! :)

bence deldirmemek lazım, belki küpe takmayacak; delik kulakla dolaşmak hiç hoş olmuyor.
benimkiler deldirmemiş;
ben üniversitede kendi isteğimle deldirdim.

bu arada ben de bugün sulu köfte yaptım ;ama ben terbiyeli yapmıyorum.

Bayıldılar kızımmmmmmm :) üzerine de dediğin gibi hindistancevizi serptim süper oldu ;) tabi okula yaparken biraz daha fazla yapmalıyım. Yalnız busmai ben kare borcama yapıyorum canikom ve kabarık bi kek oluyo. Dikdörtgene hiç denemedim çünkü bu malzeme ile az gelir gibi geldi...

Ben de bayadır küpe takmıyorum ama olsun nolcak :) ben de kızım olursa hemencecik deldiririm diyodum eskideb. Ama şimdi anne olunca kıyamazmışım gibi geliyor :/

Terbiyesiz bir sulu köfte mi yaptın busmai?? :D şaka bi yana salçalısı da yapılıyomuş ama ben hiç yemedim...

Bayıldılar kızımmmmmmm :) üzerine de dediğin gibi hindistancevizi serptim süper oldu ;) tabi okula yaparken biraz daha fazla yapmalıyım. Yalnız busmai ben kare borcama yapıyorum canikom ve kabarık bi kek oluyo. Dikdörtgene hiç denemedim çünkü bu malzeme ile az gelir gibi geldi...

Ben de bayadır küpe takmıyorum ama olsun nolcak :) ben de kızım olursa hemencecik deldiririm diyodum eskideb. Ama şimdi anne olunca kıyamazmışım gibi geliyor :/

Terbiyesiz bir sulu köfte mi yaptın busmai?? :D şaka bi yana salçalısı da yapılıyomuş ama ben hiç yemedim...

evet aynen öyle, terbiyesizzz
salçalı işte ,çok güzel bence dene

ben de şimdi evde durmayan oğluşla ;8 aylık ve 4 yaşında iki oğlu olan bi arkadaşa gitmeye karar verdim.. evden daha huzursuz oluruz belki ama denemeye değer:1:
sütlü tatlı alıp gitcem ,süt olsun ikimize de:)

evet aynen öyle, terbiyesizzz
salçalı işte ,çok güzel bence dene

ben de şimdi evde durmayan oğluşla ;8 aylık ve 4 yaşında iki oğlu olan bi arkadaşa gitmeye karar verdim.. evden daha huzursuz oluruz belki ama denemeye değer:1:
sütlü tatlı alıp gitcem ,süt olsun ikimize de:)

Salçalı olunca köfteli patates yemeği oluyo gibi geldi bana.....?

Yine çok eğleneceksinizzzzzzzzzzz???? :)

Salçalı olunca köfteli patates yemeği oluyo gibi geldi bana.....?

Yine çok eğleneceksinizzzzzzzzzzz???? :)

Valla çok lezzetli oldu, terbiyeli ekşili sevmiyorum ben.
Kıymaya köftelik bulgur ,soğan rendesi ,maydanoz ,kekik karabiber tuz ,yumurta ekleyip köfte yapıyorum una bulayıp kaynayan salça+su+sıvıyağ+küp patates ve havuç karışımına atıyorum.suyuna bi diş de sarımsak attım.
Oturmamız güzel geçti, 4 yaşındaki oğlu gayet geçimliydi. Ufağı da mama sandalyesinde gülücükler atıyordu. Kerem hiç çıkmak istemedi ordan:)
Demek ki çocuktan çocuğa farkediyo

Son düzenleme:
Kıymaya köftelik bulgur ,soğan rendesi ,maydanoz ,kekik karabiber tuz ,yumurta ekleyip köfte yapıyorum una bulayıp kaynayan salça+su+sıvıyağ+küp patates ve havuç karışımına atıyorum.suyuna bi diş de sarımsak attım.
Oturmamız güzel geçti, 4 yaşındaki oğlu gayet geçimliydi. Ufağı da mama sandalyesinde gülücükler atıyordu. Kerem hiç çıkmak istemedi ordan:)

Oyyyy çok lezzetli görünüyor bu tarif de!! Eline koluna sağlık ve afiyet olsun :)

Evet ya demekki çocukların kişiliği ile çok alakalı. Allah'ım herkese sakin veletler nasip etsin :)

Oğluşumu çok sıkıldı diye pazara çıkardım güneşe güvenip. Dönerken baya soğudu hava ve yüzü üşüdü. Burnu çok kötülemez inşallah :(

Pazardan oğluşa ev terliği aldım. Gezerinmîş ve 12,5 lira idi. Ankarada gezerde baktığımızda hep 50-60 lira civarındaydı. Neyse işte atladım aldım hemen. Foto yüklemek için fullsite moduna bile girdîm ama olmadıııııııı. Artık pzt nfkcımdan rîca ederim :)

Hayırlı olsun yeni günün:))) kafan dağılır, iyidir bence.
Bu arada senin bu okul süper ya:) öğretmenler birbiriyle bu kadar geçimli, maşallah.
Bizimki hala delinmedi. Annem deldirelim diyor ama ben kararsızım. Kendim kulağı delik olduğu halde küpe takmaktan hoşlanmayanlardanım..

Oğluşumu çok sıkıldı diye pazara çıkardım güneşe güvenip. Dönerken baya soğudu hava ve yüzü üşüdü. Burnu çok kötülemez inşallah :(
Sıkı giydirdiysen bir şey olmaz. Ankara da rüzgarı bugün.
Senin tarifin de çok güzelmiş. Kıyma alınca ya pembişin tarif ya da senin:)) ben 2 türlü de severim:56:

Pazardan oğluşa ev terliği aldım. Gezerinmîş ve 12,5 lira idi. Ankarada gezerde baktığımızda hep 50-60 lira civarındaydı. Neyse işte atladım aldım hemen. Foto yüklemek için fullsite moduna bile girdîm ama olmadıııııııı. Artık pzt nfkcımdan rîca ederim :)

Hayırlı olsun.
Ankara'da hangi gezer yaw? Hiç gezerin 50-60 liralık ürününe denk gelmedim?

Back
X