Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yorgunummmmmmmmmmmm. Ama önce yorumlar :)

Busmai nette okumuştum belki sen de rastlamışsındır; sol göğsü istemiyosa mesela sağ göğsü verecekmiş gibi yönünü ayarlayıp emzirmek lazımnış. Yani kolunun altında olacak vücudu, koltuk altından arkana sarkıtacak ayaklarını gibi. Anlatabildim mi ki?? Allah kolaylık versin bacım valla. Hepsi ayrı bi cins ha bu veletlerin. Allah sağlık versin de gerisi boş.

Destinycim inşallah herşey yolunda gider arkadaşın için. Allah'ım sağ salim ve sağlıklı olarak bebeğini kucağına almasını nasip etsin. Bu arada oğlum eli ulaştığı sürece duvarda hiçbişiyin durmasına müsade etmez. Ceylincana alkış :)

Pamuk helvacım malesef böyle insanlar var. Ben o durumda oğluşu çekip "dikkat et annem ezecekler seni" diye yüksek sesle konuşuyorum.
Yok benimki göğüs tercihi değil, meme istememe. Yemek istememe.
Dün göğsüm sızlıyordu bugün süt azaldı tabi emmeyince
Hemen pompaya sarıldım
Sanki hiç işim yokmuş gibi bi de pompayla uğraşıyorum

kahpe felek

busmai ben sanki bu ayda üst damakta bir gelişme oluyor o yüzden emmeyi reddediyolar diye hatırlıyorum...herkesin diren dediğini bide:KK66:
Ben de algıları çok açıldığı için
Etrafı izlemenin yemekten daha cazip geldiği yorumunu gördüm bi yerde
Mantıklı geldi çünkü gülüp duruyor sanki uyuzluğuna
Dediğin gibi pes etmemek lazımmış ama kerem de varken çok yorucu
Benim eski müdürüm suriyeli gelin almış. Ahlaksız işte. Kızı yaşında.
Merhametli türk erkeği
Yarın kahvaltıya arkadaşlarımız geliyor. Kıymalı börek yapmayı planlıyorum. Pancakete kararsızım. Acıka, baharatlı patates, soslu sucuk, haşlanmış yumurta olacak. Kahvaltılıkları saymıyom zaten. Pancake yapıyım dimi????
Bence kek yap

pembis pancaki ben seviyorum. ama herkesin hoşuna gitmiyor. birde sıcak yenmesi gerekiyor. önceden yapılınca o pofudukluk kalmıyor sanki. pacanga yapabilirsin

Mutlaka ki ilk yapıldığı kadar sıcak olmayacak ama olmazsa fırında muhafaza ederim ki ısı kaybı minumum olur diye düşündüm.

:oops:Selam kızlar, sabah açtığımda site bakımda diyordu, sonrasında da kızım okuldan geldi koşuşturma başladı bizim evde, yazamadım,
Hepiniz ve kuzularınız iyidir insallah....

:oops: "Hafiye pembiş 007" gibisin Pembişim :cool: Bir derdim var bölümüne bazen göz gezdiriyorum,
Her Sahte denilene de inanmamak lazım, bazen çok olası şeylerde bile hemen, fake bu diyerek atlayan da bi grup var..
Evet hepimiz "kanlı-canlı" buradayız :KK37:

Selam canım, mesai saati olayına sevindim adına, minnoşun uyumadan daha fazla vakit geçirirsiniz...
Evinizi insallah en kısa zamanda bulup yerleşirsiniz cnm hayırlısı olsun ...
Sen işteyken gelip evi mi karıştıracak, anahtar vermezsiniz, sen evde iken gelsin Tonton sürahi hanım, ay pardon senin kv :KK3:

Allah kolaylık versin canım , en zor zamanlar şimdi, Zümra'nın uykusu düzene girsin rahatlarsın insallah biraz daha...

Oyy nefis menü:KK39: Evet şöyle ; üzerinden bol çikolata yahut ballar akan bir pankek, çok nefis olur bence de :p

Kim ne isterse onu sürsün üstüne diyerekten sade yapıcim :)

Heee ben ve hafiyelik :p denk geldi gördüm kız.

pembis kiymali böreği gormemisim bence menun gayet iyi kahvaltiliklarda oluyor zaten

Paçangayı sucuk var diye istemedim bu arada.

alçin-27 selam :KK37: Nasılsın ?

O kim küüüüü :)
Selam kızlar,
Burun açıcı damlalardan konuşulmuştu ben de okaliptüs yağı kullanıyorum yastığının kenarına damlatıyorum aktarlarda satılıyor hem cold mixe göre daha ekonomik kolay kolay bitmiyor.
Pembiş efe hem peditus hem antibiyotik mi kullanıyor. Peditus daha çok viral enfeksiyonlarda semptomatik amaçlı kullanılıyor ve 5 günden fazla verilmiyor ama çoğu doktor bunu söylemiyor ne yazık ki..

Ventolin ve peditus vermişti. İkisini de kullanmayıp ballı limon, ıhlamur modundayım çünkü kusmasını istemiyorum :(
cok saolun destekleriniz icin kizlar aslinda iki haftalik oldu bile ama gun icinde cok bunaliyorum gece olunca da uykusuzluk yasirle ilgileniyim diye gunduz de uyuyamiyorum aslinda babasi cok fazla ilgileniyo ama ben ona haksizlik oluyo saniyorum uyursam sacma sapan duygular icindeyim
canselcim prego marka elektrikli bi salincak aldim ama yasir ustnden inmiyoki zumraya sira gelsin :KK43:(

Yerim ben o Yasiriiiii. O da çocuk annesi tabi inmez :) Allah sana kolaylık versin. Ama accık uyu gündüz. En iyi anne mutlu anne ;)

humakus, gittiğimiz bir dr pedisusu kesinlikle vermiyordu. Hastalığın sadece üstünü örtüyor iyileştirmiyor demişti. ondan beridir kullanmam.

Bunu da bilmiyodum.
Bir sürü şey yapıyorsun zaten, bence kendini yorma.

Yorcammm pancake de yapıcam :)
merhaba iyiyim siz nasılsınız.ağustos annesiyim ama dolanıyorum diğer topikleri.ne kadar bilgi o kadar kar yani..gerçi ikinci bebiş bu ama unutmuşum çünkü ilki ile arası on yıl:))

Waowwww büyük cesaret :)

Yok benimki göğüs tercihi değil, meme istememe. Yemek istememe.
Dün göğsüm sızlıyordu bugün süt azaldı tabi emmeyince
Hemen pompaya sarıldım
Sanki hiç işim yokmuş gibi bi de pompayla uğraşıyorum

kahpe felek

Ben de algıları çok açıldığı için
Etrafı izlemenin yemekten daha cazip geldiği yorumunu gördüm bi yerde
Mantıklı geldi çünkü gülüp duruyor sanki uyuzluğuna
Dediğin gibi pes etmemek lazımmış ama kerem de varken çok yorucu

Merhametli türk erkeği

Bence kek yap

Ozamannnn loş odada duvara bakarak emzirecekmişsin (öyle okumuştum) :) çocuğun adını Mert koyarsanız olacağı buuuuuu (dedi Efe kuduruğunun annesi :))

Kek oylamada kaldı. Eşim de bakıcı teyze de gereksiz bulduu :/

D
Mutlaka ki ilk yapıldığı kadar sıcak olmayacak ama olmazsa fırında muhafaza ederim ki ısı kaybı minumum olur diye düşündüm.

Ventolin ve peditus vermişti. İkisini de kullanmayıp ballı limon, ıhlamur modundayım çünkü kusmasını istemiyorum :KK43:

Yerim ben o Yasiriiiii. O da çocuk annesi tabi inmez :) Allah sana kolaylık versin. Ama accık uyu gündüz. En iyi anne mutlu anne :KK66:

Bunu da bilmiyodum.

Ozamannnn loş odada duvara bakarak emzirecekmişsin (öyle okumuştum) :) çocuğun adını Mert koyarsanız olacağı buuuuuu (dedi Efe kuduruğunun annesi :))

doğru diyon kız
Geçende bi kadın demişti
Bu mertler zor çocuk oluyo diye
Şansımı seveyim :)

Günaydınlar herkeseee.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnnn. Allah'ım ülkemize hep güzel günler göstersin.
Malum kahvaltıya misafirimiz olacak o yüzden kaçtımmmmm ve bana kolay gelsin :)

Günaydın hanımlar, Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun hepimize :KK68:

Born, salıncak konusuna çok güldüm , bizde de ablamız biniyordu hep, e haklı çocuklar müzikli otomatik daha ne olsun :KK60: insallah daha kolay günler seni bekliyor , Allah yardımcın olsun ...
Pembişim, takılıyorum , Hafiyelik ve biz :KK22: Kolay gelsin, ellerine sağlık , insallah yiyenlere afiyet şeker olsun :p
Alçin -27 Allah bağışlasın kuzucuklarını:nazar: bekleriz her zaman ..
Busmai , iştahsız bir kuzucuk olmaz insallah düzelir Mert kuzusu anneni üzme bakiim :KK15:

Günaydınaaaaar... Cumhuriyet bayramımız herkeze kutlu olsunnn arkadaşlar..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Bugün saat 11 de iş sağlığı eğitimimiz varr. 3 saat sürecek. birde ardından sınav var. sonrasında toplantı vs.
bugünün biran önce bitmesini istiyoruum.

Günaydınlar herkeseee.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnnn. Allah'ım ülkemize hep güzel günler göstersin.
sana kolaylıklar diliyorum canım. menümüzde pek güzelmiş. afiyet bal şeker olsun.

Günaydınlar herkeseee.
Günaydınnn iyi bayramlar
Günaydın hanımlar, Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun hepimize :KK68:

Born, salıncak konusuna çok güldüm , bizde de ablamız biniyordu hep, e haklı çocuklar müzikli otomatik daha ne olsun :KK60: insallah daha kolay günler seni bekliyor , Allah yardımcın olsun ...
Pembişim, takılıyorum , Hafiyelik ve biz :KK22: Kolay gelsin, ellerine sağlık , insallah yiyenlere afiyet şeker olsun :p
Alçin -27 Allah bağışlasın kuzucuklarını:nazar: bekleriz her zaman ..
Busmai , iştahsız bir kuzucuk olmaz insallah düzelir Mert kuzusu anneni üzme bakiim :KK15:
Ay inşallah
"İştahsız çocuğun olsun "bedduası almamışızdır inşallah
Günaydın. Ben de Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.
Bu tatil gününde hala uyuyor olmayı çok isterdim.
Güzel fıkra :) hehehe
çok başarılı diğer yazılarda....kendimi buldum yaw bayıldım...sen beni çok istediğim bir kadınla tanıştırdın teşekkür ederim hemen kitaplarına bakıcam....
İnş faydalanırsın Sen söyleyince baktım cidden diğer yazılarda da kıymetli noktalar var
Mesela diyor ki
"Çocukla restorana gidip, rahat yiyebilmek için ona masada çizgifilm izlettirenler..

- Restorana eşimle baş başa gitmek istiyorsam, çocuğumu babaanneye bırakmak yerine yanımda götürmemin anlamı ne? Bırakacak kimsem yok ise o restorana gitmeyi tercih etmemin sebebi ne?

Otur evinde di mi :) mantıklı aslında

Herkeze selaaaaam. yeni geldim şirkete. yorucu bir gündü. bitti çok şükür. eğitim çok eğlenceli geçti. sıkılacağımı düşünmüştüm. toplantı kısmı bırazcık sıkıcıydı okadarr.

Ventolin ve peditus vermişti. İkisini de kullanmayıp ballı limon, ıhlamur modundayım çünkü kusmasını istemiyorum :KK43:

Yerim ben o Yasiriiiii. O da çocuk annesi tabi inmez :) Allah sana kolaylık versin. Ama accık uyu gündüz. En iyi anne mutlu anne :KK66:

Bunu da bilmiyodum.

bende diyordumki pembe kaçgündür pasta kek yapmıyor. hamurişi hiç eksik olmuyor maaşallah yanii.

colicos istanbul'a göre gayet uygun. Bodrum'da turistik bi yer inşallah gönlüne göre bir ev bulursun
Biliyorum canım istanbulda bir arkadaşım tek bir odayı 500 tl ye kiralamıştı. ben aslında 800 kirayı çok bulmuyorum yerleşik bir eşyam olsa. ev tutacağım birde mobilya alıp yerleştireceğim. düşünün yani çatal kaşığına kadar hep yeni alcam. bir evde olması gereken ne varsa alınacak. depozito verilecek. elektrik su saati açılacak. bunlar az para değil yani. eğerki eşyalarım olupta tutsaydım 800 bencede bodrum gibi bir yer için çok değil yani. ayrıca da tuttuğum evin değeri de 2+1 ve 70-80 m2 evler ona kızıyorum. bazen içimizden ankaradaki evi satmak geçiyor ama kıyamıyoruz işte. neyapalım amaan tutcaz artık yapılacak birşey yok. ne olursa olsun evim evim güzel evim dimi.

Colicoscum herkesin kendi kararı ama bana ilginç geldi. Yani ordaki evi satmayı düşünüyorsunuz da neden eşyanızı taşımayı düşünmüyorsunuz şekerim?? Yani kaşık çatala kadar almaya ne gerek var yahu???

Kahvaltımız güzel geçti. Oğluşun misafir arkadaşını azıcık hırpalaması dışında ;) yarın boş günüm biliyosunuz. Ama akşam sınav komisyonum ve toplantı var 4ten itibaren :(

Günaydınnn iyi bayramlar

Ay inşallah
"İştahsız çocuğun olsun "bedduası almamışızdır inşallah

Güzel fıkra :) hehehe

İnş faydalanırsın Sen söyleyince baktım cidden diğer yazılarda da kıymetli noktalar var
Mesela diyor ki
"Çocukla restorana gidip, rahat yiyebilmek için ona masada çizgifilm izlettirenler..

- Restorana eşimle baş başa gitmek istiyorsam, çocuğumu babaanneye bırakmak yerine yanımda götürmemin anlamı ne? Bırakacak kimsem yok ise o restorana gitmeyi tercih etmemin sebebi ne?

Otur evinde di mi :) mantıklı aslında
Birçok yazısı hoşuma gitti ama buna katılmıyorum. Ben de Efeye izletmiyorum ama bazen zıvanadan çıkıp masadakilere bişiler fırlatma yada bağırıp çağırma moduna girince açıyorum telden bişiler. Kocam sağolsun hiç bişi yapmaz dışarda yemekteyken. E hiç mi dışarı çıkmıcaz??? Deli Kadir üleynnnnnn :D

Sen onu boşver de nişan için İstanbula gittiğinizde buluşmaya vaktin olacak mı? Ona göre şimdiden işlicem kocamı :)

Back
X