- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
Yok benimki göğüs tercihi değil, meme istememe. Yemek istememe.Yorgunummmmmmmmmmmm. Ama önce yorumlar :)
Busmai nette okumuştum belki sen de rastlamışsındır; sol göğsü istemiyosa mesela sağ göğsü verecekmiş gibi yönünü ayarlayıp emzirmek lazımnış. Yani kolunun altında olacak vücudu, koltuk altından arkana sarkıtacak ayaklarını gibi. Anlatabildim mi ki?? Allah kolaylık versin bacım valla. Hepsi ayrı bi cins ha bu veletlerin. Allah sağlık versin de gerisi boş.
Destinycim inşallah herşey yolunda gider arkadaşın için. Allah'ım sağ salim ve sağlıklı olarak bebeğini kucağına almasını nasip etsin. Bu arada oğlum eli ulaştığı sürece duvarda hiçbişiyin durmasına müsade etmez. Ceylincana alkış :)
Pamuk helvacım malesef böyle insanlar var. Ben o durumda oğluşu çekip "dikkat et annem ezecekler seni" diye yüksek sesle konuşuyorum.
Dün göğsüm sızlıyordu bugün süt azaldı tabi emmeyince
Hemen pompaya sarıldım
Sanki hiç işim yokmuş gibi bi de pompayla uğraşıyorum
kahpe felek
Ben de algıları çok açıldığı içinbusmai ben sanki bu ayda üst damakta bir gelişme oluyor o yüzden emmeyi reddediyolar diye hatırlıyorum...herkesin diren dediğini bide![]()
Etrafı izlemenin yemekten daha cazip geldiği yorumunu gördüm bi yerde
Mantıklı geldi çünkü gülüp duruyor sanki uyuzluğuna
Dediğin gibi pes etmemek lazımmış ama kerem de varken çok yorucu
Merhametli türk erkeğiBenim eski müdürüm suriyeli gelin almış. Ahlaksız işte. Kızı yaşında.
Bence kek yapYarın kahvaltıya arkadaşlarımız geliyor. Kıymalı börek yapmayı planlıyorum. Pancakete kararsızım. Acıka, baharatlı patates, soslu sucuk, haşlanmış yumurta olacak. Kahvaltılıkları saymıyom zaten. Pancake yapıyım dimi????