- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
H

heh işte aynen beni tanımladın! Ama bu duruma üzüleyîm mi sevineyim mi bilemiyorum tabi... Çünkü tv ve tlf hayatımın baya bi kısmını kaplıyordu. Şimdi ise o zamanı ya kendime, ya işlerime, yada aryaya ayırıyorum. Daha mesufum tabisiiBen de telefonuma mesaj gelmese haberlerden bihaberim.ama canım kardeşimin sıkı takipçisiyim. Arada da baby tv .

dizimi de izlerim, çocuk da yaparım kariyer de
 dizimi de izlerim, çocuk da yaparım kariyer de  şaka bi yana o uyuduktan sonra kocacanla oturup bir dizi izliyorum ki onu da yapmasak hiç iletişimimiz olmayacak. Uykudan feragat ediyorum ama olsun
 şaka bi yana o uyuduktan sonra kocacanla oturup bir dizi izliyorum ki onu da yapmasak hiç iletişimimiz olmayacak. Uykudan feragat ediyorum ama olsun  

odaya girdiğimdeki Yüz ifadesi de çok komikti, süt dökmüş kedi gibi bakıyordu, annem "neden karaladın bakayım "  dediği için üzülmüş
 odaya girdiğimdeki Yüz ifadesi de çok komikti, süt dökmüş kedi gibi bakıyordu, annem "neden karaladın bakayım "  dediği için üzülmüş 
 Ben de canım kardeşimin mecburi sıkı takipçisiyim , şarkılarını ezbere biliyorum , bazen dilime dolanıyor hatta
 Ben de canım kardeşimin mecburi sıkı takipçisiyim , şarkılarını ezbere biliyorum , bazen dilime dolanıyor hatta