Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

H
Ben de telefonuma mesaj gelmese haberlerden bihaberim.ama canım kardeşimin sıkı takipçisiyim. Arada da baby tv .
heh işte aynen beni tanımladın! Ama bu duruma üzüleyîm mi sevineyim mi bilemiyorum tabi... Çünkü tv ve tlf hayatımın baya bi kısmını kaplıyordu. Şimdi ise o zamanı ya kendime, ya işlerime, yada aryaya ayırıyorum. Daha mesufum tabisii;)

H

heh işte aynen beni tanımladın! Ama bu duruma üzüleyîm mi sevineyim mi bilemiyorum tabi... Çünkü tv ve tlf hayatımın baya bi kısmını kaplıyordu. Şimdi ise o zamanı ya kendime, ya işlerime, yada aryaya ayırıyorum. Daha mesufum tabisii:KK66:
Sevin, sevin bence. Bunlar arasında bize de zaman ayır tabi.
Ben normalde tv izlemeyi pek sevmem zaten. Zaman kaybı gibi geliyor. İnternet hayatım da sınırlı sanırım. Telefonda 4 gb şnternet var. En fazla 2 gb doluyor. Çocuk olmadan önce tv ve interneti pek aramıyordum. Sonra bunlar bile lüks ve rahatlama gibi gelmeye başladı.

Ay ne acıtasyon yaptınız beaaaaaa :D dizimi de izlerim, çocuk da yaparım kariyer de :p şaka bi yana o uyuduktan sonra kocacanla oturup bir dizi izliyorum ki onu da yapmasak hiç iletişimimiz olmayacak. Uykudan feragat ediyorum ama olsun ;)

selam topikcanlar..

gece 2ye doğru yattık, dolayısıyla da geç uyandık.
kahvaltıdan sonra ayşecik babaanneye gitti.
ben de çıkıp şöyle bi yürüyücem.

ben de dizi takip etmiyorum. ilk başladığında aramızda kalsın a bakıyordum. ama kısa süre sonra bozdu.
haberleri hep takip ediyorum ama şu aralar siyasetten midem bulandı, artık kaldıramıyorum.

pembişim, kek çok güzel oldu. şekerini de inan olsun eksiltmedim fazla koydum.
anneannecim yesin tatlansın diye. thanks baby:KK15:

Son düzenleme:
Ay ne acıtasyon yaptınız beaaaaaa :D dizimi de izlerim, çocuk da yaparım kariyer de :p şaka bi yana o uyuduktan sonra kocacanla oturup bir dizi izliyorum ki onu da yapmasak hiç iletişimimiz olmayacak. Uykudan feragat ediyorum ama olsun :KK66:
Kafama göre bir dizi bulsam izleyeceğim kız.

selam topikcanlar..

gece 2ye doğru yattık, dolayısıyla da geç uyandık.
kahvaltıdan sonra ayşecik babaanneye gitti.
ben de çıkıp şöyle bi yürüyücem.

ben de dizi takip etmiyorum. ilk başladığında aramızda kalsın a bakıyordum. ama kısa süre sonra bozdu.
haberleri hep takip ediyorum ama şu aralar siyasetten midem bulandı, artık kaldıramıyorum.

pembişim, kek çok güzel oldu. şekerini de inan olsun eksiltmedim fazla koydum.
anneannecim yesin tatlansın diye. thanks baby:KK15:
Aramızda Kalsın'a biraz ben de baktım. Sonra Yadigar ile Cşvan'a uyuz olup bıraktım.

Selamlar kızlar, çok sağolun güzel dilekleriniz için :KK68:

Anneannemiz bizde kaldı,sabah kızımı servise indirmek alışveriş vs için aşağıya indim geri döndüm baktım ki, ananesi gözünü kapatmışken, beyaz halıyı pembe keçeli kalemle bi güzel karalamış beyefendi :KK58: odaya girdiğimdeki Yüz ifadesi de çok komikti, süt dökmüş kedi gibi bakıyordu, annem "neden karaladın bakayım " dediği için üzülmüş :confused:

Ilbilge, sen çok yaşa güldüm bayağı :-) Ben de canım kardeşimin mecburi sıkı takipçisiyim , şarkılarını ezbere biliyorum , bazen dilime dolanıyor hatta :KK37:
Iyi akşamlar :KK74:

Bende o ses turkiye izliyorum ozetten sonrası gerçi muamma uyukluyorum. Aramızda kalsıni ben beğeniyorum eğlenceli

Bizimde koltuğu Keçeli kalemle yapmıştı malum şahıs. Önce çıkmadı sonra Migrosta yeni bir leke çıkarıcı keşfettim o baya geçirdi İlk onunla silseydim belki tamamen geçerdi. Atarım resmini bi ara

selam hatunlar evet topiği de sosyal platformları da ihmal eder olduk nazara mı geldik yoksa.
ben suyuma ve çayıma kabuk tarçın atmaya başladım şu tatlı boğazımı keseyim diye yoksa ben rejim yapamıyorum spor zaten yok belki tarçın benimle başa çıkabilir...kuzular iyi çok şükür ama evde yetemiyorum hava da soğuk...öyle oturup resim de yapmıyorlar. avm de hoplamalı tırmanmalı oyun alanı varmış yeni keşfettim ama biricik avm mizi çocuklara kaptırmaya niyetim yok hala götürmedim bidaha bizi diğer katlarda gezdirmezler diye...siz neler yapıyosunuz evlerde...şu yeni oyuncak biraz oyalıyor ama kartları pvc yaptırıcam mübarek tanesine en az isteyen 3 lira istemişti 10 kart olunca fazla gelmişti..biyer bulduk 1.5 liradan sonra daha rahat vericem ellerine...
tüm hasta kuzucuklara ve uykusuz anacıklara Allah kolaylık ve şifa versin...öptüm herkesi...

Canım kardeşimi sevmeyen bi biz miyiz :)
Maysa ve Bulut'u seviyorum ben çok dinlendirici renkler
Bugün bavul boşaltmakla yıkamakla geçti

Pamukhelva geçmiş olsun gözlerine bayıldım bu arada alakasız oldu ama :)
Cansel hemşehrim gezemedik senle yaaaaa :(

Destiny sende 2 çocuk varmış :)

Pembiş biz de kocamla Karadayı izliyoruz pazartesi günü kimseye randevu vermeyiz omuz omuza izleriz bence ilişkiyi tazeliyor böyle anlar :)
selam hatunlar evet topiği de sosyal platformları da ihmal eder olduk nazara mı geldik yoksa.
ben suyuma ve çayıma kabuk tarçın atmaya başladım şu tatlı boğazımı keseyim diye yoksa ben rejim yapamıyorum spor zaten yok belki tarçın benimle başa çıkabilir...kuzular iyi çok şükür ama evde yetemiyorum hava da soğuk...öyle oturup resim de yapmıyorlar. avm de hoplamalı tırmanmalı oyun alanı varmış yeni keşfettim ama biricik avm mizi çocuklara kaptırmaya niyetim yok hala götürmedim bidaha bizi diğer katlarda gezdirmezler diye...siz neler yapıyosunuz evlerde...şu yeni oyuncak biraz oyalıyor ama kartları pvc yaptırıcam mübarek tanesine en az isteyen 3 lira istemişti 10 kart olunca fazla gelmişti..biyer bulduk 1.5 liradan sonra daha rahat vericem ellerine...
tüm hasta kuzucuklara ve uykusuz anacıklara Allah kolaylık ve şifa versin...öptüm herkesi...
Sen çok tatlısınnnn tatlıyı kessen ne olur :)

Ben de busmai vardınız mı dicektim ki busmai varıp valiz bilem boşaltmış. Atom karıncaaaaaaa :) valla senle ve bornla hiç rahat sohbet edemedik içimde kaldı :( belki bi dahakine ;)

Eagle seni topiğin yeni cadısı ilan edicem :D kız demek avmnin oyun alanını bilmiyorlar ha :) ben arayıp söylicemmmmm :p

Nfk kekin şekerini kısmamana sevindim :)

Pamuk helva ben kafayı yerdim kızımmmmmm :)

Selam kızlar. Kocam ızınlıydı bugun. Aksam da ceylini evde bırakıp arkadaslara gittik. Ancak geldik. Ceylinin tuvalet eğitimi sorunuyla basım dertte. Özellikle yapmıyor lazımlığa. Yapmak istemıyor. Hatta bunula ilgili konuştugumda bile dinlemıyor. Dinlemek istemıyor. Ay napıcam ben böyle. Yeniden bezlesem daha kötü
Herkese günaydınnnn:)) akşam 9 gb uyudum, uykumu aldım hah haa:))
Kahvaltımı yaptım aryacık hala uyanmadı. Birazdan da çıkıp giderîm inş son dakka uyanmaz:/ o daha kötü oluyor çünkü. Montumu mu giyeyim, onun bezine mi bakayım, dişîni mi fırcalatayım, ağlamasın diye teselli mi edeyim şaşırıyorum valla.
Kayıvalide mi bakıyor aryaya. Cok problem cıkarıyormu sana giderken

Ben de telefonuma mesaj gelmese haberlerden bihaberim.ama canım kardeşimin sıkı takipçisiyim. Arada da baby tv .
Bizde de canım kardesım favori:)
Ay ne acıtasyon yaptınız beaaaaaa :D dizimi de izlerim, çocuk da yaparım kariyer de :p şaka bi yana o uyuduktan sonra kocacanla oturup bir dizi izliyorum ki onu da yapmasak hiç iletişimimiz olmayacak. Uykudan feragat ediyorum ama olsun :KK66:
Kız busmaiyle sana hastayım hem dizi izleyıp hem de nasıl romantık anlar yasıyonuz:)
Selamlar kızlar, çok sağolun güzel dilekleriniz için :KK68:

Anneannemiz bizde kaldı,sabah kızımı servise indirmek alışveriş vs için aşağıya indim geri döndüm baktım ki, ananesi gözünü kapatmışken, beyaz halıyı pembe keçeli kalemle bi güzel karalamış beyefendi :KK58: odaya girdiğimdeki Yüz ifadesi de çok komikti, süt dökmüş kedi gibi bakıyordu, annem "neden karaladın bakayım " dediği için üzülmüş :confused:

Ilbilge, sen çok yaşa güldüm bayağı :-) Ben de canım kardeşimin mecburi sıkı takipçisiyim , şarkılarını ezbere biliyorum , bazen dilime dolanıyor hatta :KK37:
Iyi akşamlar :KK74:
Ay gecmişler olsun:( ceylin de aynısını beyaz deri koltuga yapmıştı. Keceli kalemlerin arasındaki beyaz renk keceli kalemle silmiştim
Bizimde koltuğu Keçeli kalemle yapmıştı malum şahıs. Önce çıkmadı sonra Migrosta yeni bir leke çıkarıcı keşfettim o baya geçirdi İlk onunla silseydim belki tamamen geçerdi. Atarım resmini bi ara
Kıs devlet sırrımı bu söylede biz de bilek:)
http://etkaca.blogspot.com.tr/2014/03/evde-utu-ile-pvc-nasl-kaplanr.html?m=1

Belki bu işine yarar ben hiç denemedim. Ama deneyesim var. Evde eski bir ütüm var onunla denemek istiyorum.

Busmaiye katılıyorum sen zaten tatlısın:)

http://etkaca.blogspot.com.tr/2014/03/evde-utu-ile-pvc-nasl-kaplanr.html?m=1

Yanlış kopyalamışım linki

Eagle bacım linki kopyala yapıştır yapınca bı de kadınlar kulübünü eklıyo kendılıgınden. Sen en iyisi google evde ütü ile pvc nasıl kaplanır dıye yaz bulursun öyle
Canım kardeşimi sevmeyen bi biz miyiz :)
Maysa ve Bulut'u seviyorum ben çok dinlendirici renkler
Bugün bavul boşaltmakla yıkamakla geçti

Pamukhelva geçmiş olsun gözlerine bayıldım bu arada alakasız oldu ama :)
Cansel hemşehrim gezemedik senle yaaaaa :KK43:

Destiny sende 2 çocuk varmış :)

Pembiş biz de kocamla Karadayı izliyoruz pazartesi günü kimseye randevu vermeyiz omuz omuza izleriz bence ilişkiyi tazeliyor böyle anlar :)

Sen çok tatlısınnnn tatlıyı kessen ne olur :)

Maysa ve bulut cok dinlendirici evet

Bende iki cocuk var canım haklısın

Ben de busmai vardınız mı dicektim ki busmai varıp valiz bilem boşaltmış. Atom karıncaaaaaaa :) valla senle ve bornla hiç rahat sohbet edemedik içimde kaldı :KK43: belki bi dahakine :KK66:

Eagle seni topiğin yeni cadısı ilan edicem :D kız demek avmnin oyun alanını bilmiyorlar ha :) ben arayıp söylicemmmmm :p

Nfk kekin şekerini kısmamana sevindim :)

Pamuk helva ben kafayı yerdim kızımmmmmm :)
Kısım o pamuk helva adı üstünde yani:)
Ben de çıldırmıştım çünkü:)

baktım canım fena bir yol değil ama bozmayayım oyunu diye o kadar para verdim. ucuza buldum ama bu yolu evdeki diğer korunacaklara kullanabilirim:)
pembiş bu arada biz ikimiz çizgi filminde kızın adı ceren oğlanı dinlemedim:) sen benim kuzular niyetine izlemişsin galiba ;)
bu arada kuzulara yönetimi bırakmama çabalarım ne zamana kadar sürecek bakalım.

Epey kaynatmissiniz, hem burada hem ig'de. Gorumcem geldi, KV in esyalarindan toparladik yine. Sonra alelacele yemek hazirladim. Esim geldi, yemekten sonra da KV çaya geldi. Deli yorgunum. Namaz kilip yaticam inş.

Maysa ve bulut çizgi filmden ote iyi yapim bi animasyon filmi. Masal izlemek gibi. Abuk sabuk çizgi filmler arasında kalitesiyle farki cook belli oluyor. Bizimki de maysa ve özellikle maysanin kuzusuna deli oluyor. 

Back
X