Önce kendi günahlarını temizle diyen yakın arkadaş

Bir de bu kadar ayrıntıya girince sağlıklı bir kişinin kendisini de paylasmamasi gerekiyor . Sonuçta sağlığı kötü olan onlarca insan var. Bacağı olmayan bir insan için bacağı olan insanlar gayet gıpta ile bakılacak bir mesele mesela

Konu sahibi kendine muslumancilik oynuyor tamamen. Konuyu iyice sundurmesi de arkadaşının verdiği tepkide konu sahibini ne kadar tanıdığını gösteriyor bence. O kadar net ve sert bir tepki vermese konu sahibinin önünu alamazdi muhtemelen

Herşey dönüp dolaşıp sosyal farklılıklar üzerinde yürüyor, zengin gösterir hava atar
Fakir şükür eder , zenginin düzeni bozulmasın diye

Konu sahibi bu tip diğer hassasiyetleri de konu alan yorumlara cevap vermiyor. Tek hassasiyeti yemek sanıyorum.
Yanlış sandınız :)
Ben de anneler gününde ve babalar gününde fotoğraf paylaşmam mesela. Bu arkadaşımın annesi iki yıl önce vefat etti onun ve onun gibi olanların kalbi kirilmasin diye

Yanlış sandınız :)
Ben de anneler gününde ve babalar gününde fotoğraf paylaşmam mesela. Bu arkadaşımın annesi iki yıl önce vefat etti onun ve onun gibi olanların kalbi kirilmasin diye
Bravo size. Ne kadar da ince düşünceli bir kadın

En yakin arkadasligimi boyle bitirdim.zamaninda ne dese onayladim hep alttan aldim ama ilk hatasini soyleyince aynen boyle tepki verdi.bende kirilma noktasi oldu ve bitirdim arkadasligimi.pisman miyim evet pismanim keske daha once yapsaymisim

Hemen mesafemi koyardım demekki sizin yakın arkadasınız degılmış o şahıs çünkü yakın dostluklarda en ufak uyarıda bu kadar fevri çıkışlar yapılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…