Önce özledim sonra hakaret

Kuzeykutuplari91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
41
14
8
33
Bir şarkı paylaşımı yapmıştım, özledim seni diye mesaj attı. Bir kaç saat sonra aramak istedi konuşmak istemiyorum dedim. Çokta *ikimde dedi. Başladı hakaret etmeye. İşte ben seni o gün o yüzden bıraktım kendine bak "*mın çuval gibi" ayrıca o ne demek yaaaa? *ruspu dedi ben şok oldum. İki laf söyleyip kapattım yüzüne. Bu nasıl bir dengesizlik ya?

Bu kişiyle sevgili değiliz sadece arada yazan bir insandı sadece bir kere ilişki yaşadık o günde zaten yanımdan gitmişti acil bir sebepten. Bilemedim benden tiksindiğini çünkü belli etmemişti sonrasında

Engelledim! Ama ister istemez çok üzüldüm

Çok zoruna gitmiş olacakki sizi yaralamak istemiş, üzülmeyin. Aslında tam şikayet etmelik, had bildirmelik ama neyse...

Anin cuvali ne ya. Bu nasil bir leşliktir?

Çok zoruna gitmiş olacakki sizi yaralamak istemiş, üzülmeyin. Aslında tam şikayet etmelik, had bildirmelik ama
Olabilir! İnanılmaz bir asabiyet, sevsende sevmesende bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor cahil ötesi pislik

Olabilir! İnanılmaz bir asabiyet, sevsende sevmesende bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor cahil ötesi pislik
toplumdaki erkekler eğitimsiz ve cahil bu konularda hele ki cinselliği bir kadın yaşıyorsa(beter olsunlarrr, ç*kleri kopsunnn inş).

Ben olsam açardım hakaret davasını maddi olarak da alırdım parasını sokak hayvanlarına dağıtırdım hem de bundan sonra her yerde karşısına çıkardı rezil olurdu herkese
Yurtdisinda yaşıyoruz, zaten turkce msj atıyor o sorun değil çeviri olur ama sinirden sildim ve zaten çoğunu sesli tlfda söyledi.

G.tün biri bana sende eskort tipi var demisti sebebi de malum partiye oy vermemem senin gibi şoka girip cevap verememistim 1 sene sonra mesaj atmia nasilsin die yapıp gonderdim
İyi yapmışsın. Ben aslında çok mesafeli bir tipim bu durduk yere triplere girdi

Sen ondan üstün biri misin
Hiç üstünlük taslamadım, neye göre mesela ben burda doğdum büyüdüm o sonradan bu ülkeye geldi. Sürekli ailevi ekonomik sorunları var. Ben iki çocuklu boşanmış bir kadınım. Arkadaştık biz normal sıradan mesafeli. Durduk yere seni özledim yazdı sonrası hakaret zaten.

şimdi bişey derdim de ban yerım yuttursaydın söylediği lafları
Ya sesli olarak tlf da şerefsiz pislik, züürt vs bir şeyler söyleyip yüzüne kapatmıştım sonra aradı cevap vermedim sonrası engelledi zaten normal msjdan ulaşıyorum ama cvp vermiyor it

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…