Önce özledim sonra hakaret

kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş, aynen durum bu. size ulaşıp bir şeyler yaşamak istemiş, olumlu yanıt alamayınca da saydırmış işte, ne kafanıza takıpta hakaret falan uğraşıyorsunuz, basın engeli geçin.

Cevabınız şu olmalıydı.
"Senin bamya kadar çükün olduğu için vajinam sana bol gelmiş olabilir sen de haklısın,o minicik çükle mutlulugu aramak çok hüzünlü."

Sen benim kadinligima laf atacak en son kisisin
Kürdan gibi seyinle nasil boyle konusabiliyorsun hadi yallah deseydin

Smsle yaziyorum cvp vermiyor demissin de yazma artik su saatten sonra

Yok senin karşında komplekse girip hakaret etmis de olabilir benimki oyleydi yani hayatta prim vereceğim biri değildi de boşluğuma geldi

Neyine üzüldün ? Sevişmenin ortasinda gitmesine mi ? Hakaret etmesine mi ? Böyle insanları mi layık görüyorsun hayatına ? Onun lafıyla mi sekilleniyor moralin ?

Normal arkadaşlarımızla sevişmiyoruz ama biz.

Canım sen normal arkadaşınla mi sevidiyorsun? Bir de ilk görüşme dedin yanilmiyorsam.
Tanımadan etmeden.
Belalı bı tip de olabilirdi. Hastalıkli. Evlatların da varmış. Dikkat et hayatına dahil ettiklerine. Üzüldüm. Çok karaktersizmis.

İşini görmüş iptirmiş gitmiş işte, siz de "Benim vajinam çuval gibi değil, senin bamyan kola şişesi deliğini mağara sanır. Ben kegel egzersizi yapar toparlarım sen bamyanı nerde büyüteceksin?" deseydiniz.

Böyle erkeklerin direk analarina küfür etmek gerekiyor bir kadına şerefsizce a...yla ilgili küfür ediyorsa anasının a...na kadar yolu var derdim ben

10 dakikadır gülüyorum
Fazla takmayın, klasik erkek davranışı reddedilince böyle deliriyorlar

görüşelim de görüşelim diyen exi reddedince bana da götün kalkmış demişti. klasik erkolar yani. sinirlenme debelensin dursun bok herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…