- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Ölup bitiyordu.. gercekten.. Bir insanin bu kadar degisebilecegi aklima gelmemisti hic...2 haftada ne ölüp bitmesi? Fazla kaptırmışsınız. O gerçek hayata dönmüş sadece.
Gerçek dünyaya hoşgeldiniz.Ölup bitiyordu.. gercekten.. Bir insanin bu kadar degisebilecegi aklima gelmemisti hic...
Keske kaptirmasaydim... Blseydim sonunu onu tanimak bile istemezdim.. Cok guvendim, ihtimal vermedim böyle olabilecegine seven insan asar her problemi diye dusundum..2 hafta çok kısa bir süre. Keşke kendinizi bu kadar kaptırmasaydınız. Onun silmesini beklerseniz daha çok üzülürsünüz, bence siz silin, önünüze bakın.
Keske kaptirmasaydim... Blseydim sonunu onu tanimak bile istemezdim.. Cok guvendim, ihtimal vermedim böyle olabilecegine seven insan asar her problemi diye dusundum..
Ne yapıyordu mesela ölüp bitmekten kastınız ne?Ölup bitiyordu.. gercekten.. Bir insanin bu kadar degisebilecegi aklima gelmemisti hic...
Öyle bir insan degildi. Yaz aski yasiyacak biri degildi. Ben ciddi dusunuyorum diye konusmaya baslanildi. Evlenmekti güya maksadi..Tanımadan hemen ilişki kurmuşsunuz.
Tatil aşkı diye bir kavramı mutlaka duymuşsunuzdur.
2 haftalık bir sohbet için ne bu arabesk?
Benim hic iliskim olmadi, ilk yemege onunla ciktim, ilk kez bir erkekle gönul iliskisi kurdum... El ele bile tutusmadik o 2 hafta icerisinde..2 haftada ne yaşadınız mesela senin açından
Her mesajinda rabbim gönlume göre olani karsima cikardi laflari...iltifatlar, birde bulundugu konumdan dolayi konustugumuzu kimsenin bilmemesi gerekiyordu, buna ragmen riskler alip benle bulusmak icin disari cikiyordu..Ne yapıyordu mesela ölüp bitmekten kastınız ne?
2 haftade ne evlenmesi demediniz mi?Öyle bir insan degildi. Yaz aski yasiyacak biri degildi. Ben ciddi dusunuyorum diye konusmaya baslanildi. Evlenmekti güya maksadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?