- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Hala ona toz kondurmadigimi farkettim, enteresan tarafi, insanlar yildirim nikahiyla bile evleniyor dedim ne var bunda? Yanlis cok yanlis yapmisim. 25 im, ama acemiligimden anlasilacagi gibi hic iliskim olmadi2 haftade ne evlenmesi demediniz mi?
Üstüne düşen görev tatili güzel geçirmekti ,o yüzden öldü bitti numarası yaptı,tamam.
Cidden yaşınız kaç?
Oyle birsey yok, tek emin oldugum konu o..Döndüğü ülkesinde sevgilisi var ona dönmüş işte :)
Ölüp bitmek pek böyle olmuyor ama neyse. Konunun en önemlisi 25 yaşına kadar neden ilişki yaşamadığınız? Yani ben ilk biriyle yaşayacağım ilişki onunla evleneceğim diye düşünmüş olabilirsiniz tabii ama tecrübesizlikten böyle kandırılırsınız işte. Yazık olmuşHer mesajinda rabbim gönlume göre olani karsima cikardi laflari...iltifatlar,
+1Yaz aşkı olarak yaşanmış ve bitmiş beyefendi için..Üzgünüm, unutmalısın..
Amim canim cok tesekkur ederim❤, oyle dusunuyorum gercekten gonlunde birseyler olsaydi bana karsi bu kadar kisa kesmezdi, ama boyle yapti.. hic hic ummadigim bir sekilde anda..Canını sıkacak bir durum yok . Eğer uzun ilişki olsaydı zor atlatabilirdin. Ama zaten çok kısa bir zaman diliminde olmus hersey . Üstelik adamı da tam anlamıyla tanımıyrsun. Sil her hesaptan bence bırak sevmeyi hoşlandığını bile düşünmüyorum . Klasik erkek lafları işte . Sadece zaman geçirmek istemiş o kadar. Kendide söylemiş zaten sadece yemek yedik diye. Eger içinde sana ait bir duygu oluşsaydı mutlaka bu kadar kısa kesmezdi . Hayırlısı olsun hakkında inşAllah gönlüne göre verrir Allah
Kafama gore biri cikmadi karsima hic.. kimseye de kalbim isinmadi su ana dek.. o'nun disinda. Hep hayalimdir ilk konustugum kisiyle evlenmek.. Allah kismet etmediÖlüp bitmek pek böyle olmuyor ama neyse. Konunun en önemlisi 25 yaşına kadar neden ilişki yaşamadığınız? Yani ben ilk biriyle yaşayacağım ilişki onunla evleneceğim diye düşünmüş olabilirsiniz tabii ama tecrübesizlikten böyle kandırılırsınız işte. Yazık olmuş
Yani kusura bakma ama ben pek ölüp bitmelik bir şey göremedim. Standart ilişki başlangıcı lafları.Her mesajinda rabbim gönlume göre olani karsima cikardi laflari...iltifatlar, birde bulundugu konumdan dolayi konustugumuzu kimsenin bilmemesi gerekiyordu, buna ragmen riskler alip benle bulusmak icin disari cikiyordu..
Evet surmedi, surmemesi onun suçuydu.+1
yan yana olan iletişim etkileşim uzaklaşınca sürmemiş demek
Üzülmeyin hepsi tecrübe ama işte gözü biraz açmak gerekiyor. Bazı erkekler iyi oynuyor ne yazık kiKafama gore biri cikmadi karsima hic.. kimseye de kalbim isinmadi su ana dek.. o'nun disinda. Hep hayalimdir ilk konustugum kisiyle evlenmek.. Allah kismet etmedi
Iste boyle yapabiliyorlar.Ilk once heves sonra mantigina yatmamis.Keske kaptirmasaydim... Blseydim sonunu onu tanimak bile istemezdim.. Cok guvendim, ihtimal vermedim böyle olabilecegine seven insan asar her problemi diye dusundum..
en kısa zamanda zarardan dönmek kardır deyip önüne bakmalısın canımEvet surmedi, surmemesi onun suçuydu.
Evet sanirim bir hevesti... gururuma yediremiyorum sadece..Iste boyle yapabiliyorlar.Ilk once heves sonra mantigina yatmamis.
Alisik olmadigim icin hanimefendi ayda 1 sevgili degistirmeye, agir gecirdim biraz abartmista olabilirim evet.. Oyle bir insandan yaz aski yasamasini bekleyemez kimse.. duyan goren herkes sasirdi kaldi...2 haftada tanidin ve ölüp bitip gelecek hayallerimi kurdun.
Tatil aski yaz aski gibi bir sey yasamissiniz bitmis.adam hakli yani birazdan fazla abartmissin
Ayda 1 sevgili degistirmene gerek yok 2 hafta taniyip 1 defa yemek yedigin elini bile tutamadığım tam olarak drgil hic hic tanimadigin birine bu sekilde baglanip beklentilere girmen abartmis olman demek.Alisik olmadigim icin hanimefendi ayda 1 sevgili degistirmeye, agir gecirdim biraz abartmista olabilirim evet.. Oyle bir insandan yaz aski yasamasini bekleyemez kimse.. duyan goren herkes sasirdi kaldi...
Aynen asiri dindar bir yasami var, bilemezdim boyle yamuk yapacagini... gercekten degmezmis..Erkek milleti işte,boşverin.İlk defa duygusal birşeyler yaşadığınız için fazla anlam yüklemişsiniz.Ayrı ülkelerdeymişsiniz.Uzaktan ilişki yürütmek çok zor.Ayrıca değmez biri olduğunuda kanıtlamış.Kimbilir kendi ülkesinde nasıl bir hayatı var.Belkide hayatında zaten birileri vardır.Nasıl güvenebilirsiniz ki
Zaten takinti yapmis durumdayim... whatsappda kac dk cevrimici oldugunu hesapliyorum.. ne yapsamda ona yazsam diye planlar kuruyorum, instagramdan umrumda degilmiscesine paylasimlarda bulunuyorum.. hersey onun ustune kurulu resmen..Ayda 1 sevgili degistirmene gerek yok 2 hafta taniyip 1 defa yemek yedigin elini bile tutamadığım tam olarak drgil hic hic tanimadigin birine bu sekilde baglanip beklentilere girmen abartmis olman demek.
Sevgili olup flort etmeyi evlilikten bagimsiz gorursen hrm yipranmaz hem hayal kirikligine ugramaz hem keyif alir hemde karsinda ki insani tanimak icin zaman uzun olur.
Hakkinda hayirlisi bosver artik usteleme daha cok takinti yapar uzulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?