Önce umut verdi sonra da vazgecti...

Üzüldüm ya bu konuya. Sen de sil gitsin onu takip etme. Unutursun. Muhtemelen adam değecek biri değil ama gözünde çok buyutmussun
Adam sandim, hakikatten gören adam sanir, ama demekki gönul isiyle normal hayati birbirine karistirmamak lazim. Cok sevilen sayilan birisi sosyal yasaminda bende ona guvendim. Nereden bilecektim böyle bir insan oldugunu

İki hafta içinde ne kadar umut vermiş olabilir ki size. Hadi gidip evlenelim demiş olsa bile siZin inanmamanız lazım 2 hafta bu ay değil yıl değil.

Adam sandim, hakikatten gören adam sanir, ama demekki gönul isiyle normal hayati birbirine karistirmamak lazim. Cok sevilen sayilan birisi sosyal yasaminda bende ona guvendim. Nereden bilecektim böyle bir insan oldugunu
Gerçekten boşver ya. O seni silmiş sen de onu sil lütfen. Sen bu kadar yoğun hissediyorsun ama onda karşılığı yok işte. Senin ilk ya ondan bu kadar canın acımış. Bu da senin için bir tecrübe oldu öyle düşün.

Bu iş bitmiş,lütfen önünüze bakın.. kendinize değer verin,istemeyen birini zorla ikna edip döndürseniz ne olacak? Koşulsuz sevgiyi hak etmiyor musunuz sizce de? Kendinize bunu yapmayın.

Sakin hic bise yazmayin siz silin onu heryerden.onunuze bakin.

İki hafta içinde ne kadar umut vermiş olabilir ki size. Hadi gidip evlenelim demiş olsa bile siZin inanmamanız lazım 2 hafta bu ay değil yıl değil.
iste o siralar kendimi yildirim askiyla evlenenler bile var diye kandiriyordum. Bana da niye olmasin diye dusunuyordum. Cok saf salak misim meger..

Galiba ilk oldugundan kalbim bu kadar acidi, evet tecrube oldu tabiki ders alirsam.. Karsilkli oldugunu saniyordum en azindan yanyanayken ama simdi anliyorumki karsiliksizmis..

Bu iş bitmiş,lütfen önünüze bakın.. kendinize değer verin,istemeyen birini zorla ikna edip döndürseniz ne olacak? Koşulsuz sevgiyi hak etmiyor musunuz sizce de? Kendinize bunu yapmayın.
Onun pisman olmasini diliyorum tek istegim, nasil boyle bir kizi kaybettim umarim der... Kendimi övmeyeyim ama benim gibisi hakikatten zor cok zor bu devirde....

Askerlikte bile acemi birliği var.
Siz de ilk ve ilişki sayılabilecek bir tecrübe atlatmışsınız.
Bundan sonra daha az güvenip, daha bilinçli davranacağınız için, bunu yanınıza kar sayın.
Size kazandırdığı tek şey bu olsun.
Bunu bence iyi bir tecrübe olarak görün.

Ben de hemen inanırdım bazı sözlere, çünkü yalan söyleyecek kadar kimseyi önemsemediğim için, herkesi kendim gibi zannediyordum.
Acemiliğimi, böyle kısa bir ilişki ve abartılı cümlelerle atlattım.
Bu gerçekten iyi bir şey.

Üzüntünüzü de içinizde yaşayın, yaşamadan unutmaya çalışmayın ki tekrar aynı defter açılmasın.
Sakın yalvarmaya, ısrarcı olmaya kalkmayın, hassas birisiniz belli ki, pişman olursunuz.

Anla beni yaz aşkım demis kisaca. Uzgunum canim coktan baskalarina yazmaya baslamis. Erkekler uzaktan yurutemezler. Aciik .neet.

Erkeklerin ve hatun kişilerimizin. Muhteşem yaz aşkı serüvenlerine bir macera daha eklenmiş. Ama bu durumda sizin de şu an onu unutuyor olmanız gerekiyordu. Unutun, hayatın ve havanın tadını çıkarın. Nefes alın. Kafasını yavaşça sola çevirip gözlerinizi kapatıp bu muhteşem hayatı düşünün.

Cok cok guzel yazmissiniz hakikatten... onu da kendim gibi sandim..

Yaz aski yasiyabilecek bir insan degil zaten hayatina cok cok az kisi girmis su ana dek.. keza yaz aski yasamak isteyen biri icin yanlis bir secimim.. ama ne oldu hakikatten aklim almiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…