Önce umut verdi sonra da vazgecti...

Kusura bakmada her erkeğe güvenme hevesini almış derken illa yakınlaştınız demek manası çıkmasın orasını bilemem ama konuşman olur bakışın bıkmıştır senden sevememiş hevesini almış yada alamamış bırakmış keşke sende ulaşılması zor olsaydın peşinden it gibi koşardı şimdi...

Son düzenleme:
O yaz aşkı olarak bakmış siz fazla kaptırmışsınız zaten bayanların genel sorunudur karşımızdakini fazla ciddiye almak.2 haftalık bişeye üzülmeye değmez ama

Bence kendini çok ama çok kaptırmışsın. İlk olduğu için, ama gerçekten 2 haftada çok bişey yaşayamazsın. İlişki bile değildir onun adı olsa olsa flört olur yani.

Biri kaçacak, biri kovalayacak, e ne zaman kavuşacak bu sevenler?
Hem nereye kadar peşinde koşacak, böyle tipler kovalamaktan da bıkar.
Belki de kolay seviyordur ve istediğini alamayacağını anlamış, uğraşmamıştır.
Belli ki zamanı da yokmuş zaten uğraşmak için.
Ciddi ilişki arayışı olmayabilir herifin.

Erkeklere guvenmemek icin bi tane ornek daha.. tatlim afam duygularinla oynamis bos vaktini doldurmus uzgunum., vazgec unutmasi daha kolay olur

Uzaktan iliski yurutemeyecegini anlayinca ugrasmamak istemedi, ama seviyordu sanmistim.Aldanmisim.. Bundan sonra kafa ustu atlamiyacagim sanirim gönul islerine, bunu ogrendim..

Uzaktan iliski yurutemeyecegini anlayinca ugrasmamak istemedi, ama seviyordu sanmistim.Aldanmisim.. Bundan sonra kafa ustu atlamiyacagim sanirim gönul islerine, bunu ogrendim..
Canınızı fazla da sıkmayın.
Başınıza böyle şeyler gelmeden, üzülmeden, kırılmadan güçlü olamazsınız.

Başkalarının tecrübeleriyle dikkatli olmak iyidir ama insanı değiştiren, olgunlaştıran kendi yaşadığında hissettikleridir.
Yani bu duyguları yaşamadan olgunlaşamayız.

Her mutluluğun, her üzüntünün insan vücuduna çeşitli etkileri var.
Kaçmak, kendimizi izole etmek çözüm değil.
Her duyguyu uzatmadan, dibine kadar yaşayın, sonra yine kaçmayın.
Bunlar hayatın kendisi, yaşanacak çok şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…