Önce umut verdi sonra da vazgecti...

Bildiğin yaz aşkı. Siz de güzel bir anı olarak görün bunu gitsin. Dert etmeye gerek yok. Daha karşınıza pek çok iyi insan çıkar, hemen yelkenleri suya indirmeyin.
Öyle mi diyorsunuz... tam hayalimde ki insandi... ona yazmak istiyorum.. icimi dokmek onun nasil hissettigini ogrenmek istiyorum ama gururum el vermiyor..

İki hafta ilişki yaşadığınız kişiden etkilenmeniz normal ama çocuk istemiyorsa sizin üzerine düşmeniz daha da istememesine yol açacak. Aslında giden erkeği geri döndürmenin bir formülü yok. Eğer size değer vermişse tekrar dönmek isteyebilir ( ben döneceğini sanmam ) ama bu laflardan sonra dengesiz etiketini yapıştırır yüzüne bile bakmazdım. Ve ben her yerden silerdim.

Zaten takinti yapmis durumdayim... whatsappda kac dk cevrimici oldugunu hesapliyorum.. ne yapsamda ona yazsam diye planlar kuruyorum, instagramdan umrumda degilmiscesine paylasimlarda bulunuyorum.. hersey onun ustune kurulu resmen..

Whatsappta kaç dk çevrim içi olduğunu nasıl hesaplıyorsunuz?

Zaten takinti yapmis durumdayim... whatsappda kac dk cevrimici oldugunu hesapliyorum.. ne yapsamda ona yazsam diye planlar kuruyorum, instagramdan umrumda degilmiscesine paylasimlarda bulunuyorum.. hersey onun ustune kurulu resmen..
Yalniz misin?arkadaslarin cevren sosyal hayatin eğlence hayatin falan yok mu?
Biraz ilgi gosteren birini yillardir sevgiliymissinizde ihanet etmis gibi algilayip bu takintiyi yapacak kadar ugrasacak mutlu edecek keyif alacagin seyler yok mu?
Yaz aski bu ben ergenken her tatilde birinden hoslanirdim iste yemek yer plaj voleybolu oynar aksamlari sahilde yururduk sonra herkes evine olurdu.bu sekilde kabul et.hic iliski yasamadin diye yasamayacaksin anlamina gelmez.ve tekrar ediyorum sevgilik ve flortun tadini cikar 2 hafta birini taniyip evlilik planlari yapma

Evet silesim geliyor ama, birde bana dediki, insallah hayatina daha iyi insanlar cikar, benden daha cok deger verirler.. bir sorun olursa kafana takilan cekinme sor.. yani iyi ayrilalim gibisinden.. utanmaz resmen..

Evet hayatimda keyif alacagim seyler yok, yanlizim oldukca yanlizim... monoton bir hayatim var, cok sevgisiz bir ortamdayim.. buda bana ders oldu sanirim.. bir daha erkeklere inanmakmi dersen gulerim sadece..

Evet hayatimda keyif alacagim seyler yok, yanlizim oldukca yanlizim... monoton bir hayatim var, cok sevgisiz bir ortamdayim.. buda bana ders oldu sanirim.. bir daha erkeklere inanmakmi dersen gulerim sadece..
Yok artik.: )
Flort bile degil yasadigin ne oldu da erkeklere guvenin gitti.
Yalnizliktan kurtul once.ayy hayatini azcik keyifli hale getir.ardindan ask gelir.

Silin engelleyin sizde.kim bilir daha kaç kişiyi böyle kandırmıştır.düşünmeye bile değmez salın gitsin ipini

Bu bana yeter ama bir insanin bu kadar cabuk degisebilecegi beni cok guvensiz birnduruma getrdi

Dur bakalimm.Daha bu gonul islerinde cok yenisin.Hemen oyle guvensiz duruma getirdi falan.Yok oyle bisey.Sen sakin arama,mesaj yazma.Bana kalirsa engelle ve sil.Bu onu unutmanin ve bu takintidan kurtulmanin en iyi yolu.

Daha önce hic tanımadıgınız iki haftalık biri icin bu kadar derinden bi acı yasamak hic akıl kârı degil. O silmiyorsa siz silin her yerden. Kısa sürede cok sey hissedince kısa süre sonra aynı hızla hisler unutulur, merak etmeyin.

Öyle mi diyorsunuz... tam hayalimde ki insandi... ona yazmak istiyorum.. icimi dokmek onun nasil hissettigini ogrenmek istiyorum ama gururum el vermiyor..

Daha çok üzülürsünüz. Küçümsemek manasında söylemiyorum ama 2 haftalık bir süreç sadece. Olabilir, her birliktelik sonuna kadar gidecek değil. Bence siz de onun yaptığı gibi yapın, değmez.

Üzüldüm ya bu konuya. Sen de sil gitsin onu takip etme. Unutursun. Muhtemelen adam değecek biri değil ama gözünde çok buyutmussun

Dur bakalimm.Daha bu gonul islerinde cok yenisin.Hemen oyle guvensiz duruma getirdi falan.Yok oyle bisey.Sen sakin arama,mesaj yazma.Bana kalirsa engelle ve sil.Bu onu unutmanin ve bu takintidan kurtulmanin en iyi yolu.
Evet cok yeniyim ama zaten insanlara guvenim yok buda ustune tuzz biber oldu resmen.. , ona yazmayi cok istiyorum kiyamiyorum silmeye kahretsin ki kiyamiyorum

Umarim ayni hizda kaybolur ama nasil toparliyacagim bilemiyorum

Canım benim ya çok tatlı geldin bana.çok istiyorsan yaz içini dök belki oda çirkin yüzüne iyice ortaya çıkarır sende daha çabuk unutursun.
Tesekkur ederim <3

Sana baskalariyla mutluluk diliyorum dedi karsina daha cok sey yasaticak insan cikar dedi... Daha ne denir bilemiyorum icim aciyor aklima geldikce.. Pisman olsun geri donsun istiyorum.. Ama bunun formulu yok sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…