önceden ilişkiye girdiğini öğrenmek..

hiçbir zaman 'erkekler için normal' sözüne katılmadım. ihtiyaçsa herkes için ihtiyaç. madem sevgili değilsiniz olmada, ihtiyaç sözünün arkasına sığınıp bu tür şeyleri senden de talep etmeyeceği ne malum

bilmiyorum kafam karıstı ya düşeniyorum bişe su an :S

tatlım senin şu an erkek arkadaşım sevgilim var benden önce ilişkiye girmiş acaba doğru mu yalnış mı yada aynı şeyi benden de ister mi bekler mi yada benden sonra girer mi girmez mi diye bir düşünce içerisinde olacağına senin gibi pırıl pırıl hayatının başında olan bir lise öğrencisinin üniversite sınavına ve derslerine konsantre olup onları düşünmen gerektiğini düşünebilirdim.. yorumların beni sadece üzdü ve yazmak istediğim aslında çok şey var ve ama bazı arkadaşlar zaten çok güzel ifade etmiş... sadece sana önereceğim aklını başına alıp sorumluluklarını kendini bilen ve onlar doğrultusunda ilerleyen bir genç kız olman olabilir... ve son olarak netten ilişkileri zaten onaylamayan biri olarak sende çok erken başlamışsın zaten sadece yalnış bir yoldasın ablacım iyi düşün... diyebil,irim...

teşekkür ederim tavsiyelerinin için haklısınız.

Sevgilin Değil, Bu Yönde Konuşuyorsunuz Allah Muhabbetinizi Arttırsında;
Bence Normal Değil İlişkinin Başında Böyle Şeyleri Konuşmak..
Yahu Başka Konuşacak Bir Şey mi Yok..
Aklıma İlk Gelen Acaba Sizden Böyle Bir Beklentisi mi Var ??:26:

Bence Bundan Bir Cacık Olmaz..

evet normal degil bencede olmaz.

hiç anlamıyorum ya netten tanışıyosunuz ve daha bir kaç aylıkken cinsel muhabbete giriyosunuz bence amaç belli

burdaki sert cevapların sebebi senin aklını başına getirip doğruyu görmen için canım.çünkü belki şuan sorduğun şeyin saçmalığını göremeyecek kadar başka şeylere odaklanmışsın.
olmazz o kişiyle olmamalısın
büyük ihtimalle şuan ondan hoşlanıyosun ama biran önce kesmelisin bu görüşmeleri.daha 2.ayda konuşacak konuşu bulamazken böyle bi konuya balıklama dalmakk sana bi işaret.
işaret de değil açık açık neyin ne olduğunu göstermiş
sakın bi hata yapıp da tekrar görüşme

yapabilecegin tek sey ardina bakmadan kacmak ...

sevgili, flort, ask, evlilik hepsi vaktinde guzel .. bazi seyleri yasamak icin acele etmeyin ..

bilmiyorum kafam karıstı ya düşeniyorum bişe su an :S

önceden ilişkiye girmesi sorun değil bence. ama ihtiyaçsa herkese ihtiyaç. ne imtiyazları var ki.. ve her şekilde senin isteklerine saygı göstermek zorunda.

bende sisi katiliyorum,cok doru

sana ufaktan ufaktan birşeyler çıtlatmış işte, anla.boyle kalitesiz adamlar icin bidaha konu açma hande değmez. bu kadar konusmaya nasıl tepkisiz kalabiliyorsun sana şaşıyorum ben. vallahi durumunuz cok vahim sen bu işin içinden çıkamazsın.

bencede kesinlikle görüşme niyetini belli etmiş sana ....ayrıca ciddi ilişkilerde önceki münasebetler konuşulmaz...siz zaten çok yenisiniz ama niyeti iyi değilmiş kısaca

Devam etme...Niyeti belli..Seni tuzağa düşürecek..Kıskandıracak..Sonra aklı sıra seni ikna etmeye çalışacak...Uzak dur....

anladım kızlar merak etmeyin bu konu bugun kapancak hak veriyorum hepinize sakın olmaya calısıyorum

bencede bu adamdan uzak dur tanimiyorsun görmüyorsun ne bicim insan oldunu bilmiyorsun.mazallah insanin basina neler gelebilir sen sen ol hic bulasma.cünki insan ilk zamanlar okadar konusacak seyi oluyorki sevgilisiyle öyle seyler insanin aklina bile gelmez.

Ben eşimle net dolayısıyla tanıştım..Sonra yüzyüze devam ettik..Şu varki 16 yaş çok küçük bir yaş..Yaşın itibariyle nette tanıştığın kişiyi yeterince analiz edemezsin...Niyetini tam anlayamazsın..Bu yüzden bu yaşlarda netten flort olayına fazla girmemeye çalışın..Hele hele böyle bu şekilde cinselllikten bahseden,konuyu cinselliğe getirmeye çalışan erkeklerden bilin ki fayda gelmez,zarar gelir.Bu tarz insanlardan uzak durun,selam dahi vermeyin...

Son düzenleme:

iyi bari sen üzülmemişsin o konuda böle evlenenler cikiyo gercekten iki tarafında ciddiyeti önemli heralde. evet gercektende netten olmuyor anladım bunu zaten kapancak bu konuda tesekkür ederim yorumun için.

iyi bari sen üzülmemişsin o konuda böle evlenenler cikiyo gercekten iki tarafında ciddiyeti önemli heralde. evet gercektende netten olmuyor anladım bunu zaten kapancak bu konuda tesekkür ederim yorumun için.

Ben eşimle konuşurken 30 küsur yaşındaydım..Yani sen şu an 16 sında benim kızım yaşındasın...Üstelik biz nette tanıştık ,ama sonra nette devam etmedik.Yüzyüze görüştük..Şartlarımız çok farklıydı..Adam ,yani eşim mesleği için dr um dedi..Nasıl kandırabilirdi ki beni..Babam doktor..Tıbbi bir şey sorduğumda vereceği cevaptan yalan mı doğru mu söylediğini şıp diye anlayabiliyordum..Daha bir sürü yöntemi var tabi..

Şu da var benim hayat tecrubemle senin yaşlarında genç bir kızın hayat tecrubesi hak verirsin ki aynı olamaz..Yanlış olan adamı senden daha çabuk farkederim...O yüzden bu yaşlarda netten sevgili olayı sana göre değil..:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…