evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim, sadece karşı olduğum şey erkeğin ilişki yaşayıp karşısındakini bakire istemesi.
sevgilinin önceden ilişki yaşamasında bir anormallik göremiyorum ben, ama sen istemiyorsan karşındaki de seni anlamalı. herkesin hayata bakışı farklı. üstü kapalı gel yatalım demek saçma. ihtiyaç için yapıyorsa ama seni de seviyorsa sen de evlenmeden önce düşünmüyorsan saygı gösterip beklemek zorunda :) onun sevgisinden eminsen için rahat olmalı
tatlım senin şu an erkek arkadaşım sevgilim var benden önce ilişkiye girmiş acaba doğru mu yalnış mı yada aynı şeyi benden de ister mi bekler mi yada benden sonra girer mi girmez mi diye bir düşünce içerisinde olacağına senin gibi pırıl pırıl hayatının başında olan bir lise öğrencisinin üniversite sınavına ve derslerine konsantre olup onları düşünmen gerektiğini düşünebilirdim.. yorumların beni sadece üzdü ve yazmak istediğim aslında çok şey var ve ama bazı arkadaşlar zaten çok güzel ifade etmiş...sadece sana önereceğim aklını başına alıp sorumluluklarını kendini bilen ve onlar doğrultusunda ilerleyen bir genç kız olman olabilir... ve son olarak netten ilişkileri zaten onaylamayan biri olarak sende çok erken başlamışsın zaten sadece yalnış bir yoldasın ablacım iyi düşün... diyebil,irim...
önceden konuscak konu bulamamak diye bi konu acmıstım bu konuyu astık sanırım simdilik fakat simdi daha önemli bir sorun var öncelikle sevgilim degil bu kışı ama o yönde konusuyoruz daha cok kısa bir süredir konusuyoruz kendisi actı bu konuyu bana sordu ben karsıyım dedim ilişkiye evlilikten önce ama kendisi böle bi ilişkide bulunmus ve ona göre normal bişe ihtiyac için yapılabilirmiş.uzaklık var. normal bişe olduguna göre benden önce böle bişey varsa benden sonrada olabilir diye düşünüyorm çünkü normal bişe onun için ve uzaklık var su an görüşme gibi imkan yok. sizce bu kişiyle sevgili olmalımıyım? kafam cok karıstı gercekten bazıları erkekler için normal diyo arkadasla konustum görüşme diyo.bende benden sonra da böle bişe yapabilecegini düşünüyorum.
Sevgilin Değil, Bu Yönde Konuşuyorsunuz Allah Muhabbetinizi Arttırsında;
Bence Normal Değil İlişkinin Başında Böyle Şeyleri Konuşmak..
Yahu Başka Konuşacak Bir Şey mi Yok..
Aklıma İlk Gelen Acaba Sizden Böyle Bir Beklentisi mi Var ??:26:
Bence Bundan Bir Cacık Olmaz..
bilmiyorum kafam karıstı ya düşeniyorum bişe su an :S
tatlım senin şu an erkek arkadaşım sevgilim var benden önce ilişkiye girmiş acaba doğru mu yalnış mı yada aynı şeyi benden de ister mi bekler mi yada benden sonra girer mi girmez mi diye bir düşünce içerisinde olacağına senin gibi pırıl pırıl hayatının başında olan bir lise öğrencisinin üniversite sınavına ve derslerine konsantre olup onları düşünmen gerektiğini düşünebilirdim.. yorumların beni sadece üzdü ve yazmak istediğim aslında çok şey var ve ama bazı arkadaşlar zaten çok güzel ifade etmiş...sadece sana önereceğim aklını başına alıp sorumluluklarını kendini bilen ve onlar doğrultusunda ilerleyen bir genç kız olman olabilir... ve son olarak netten ilişkileri zaten onaylamayan biri olarak sende çok erken başlamışsın zaten sadece yalnış bir yoldasın ablacım iyi düşün... diyebil,irim...
önceden konuscak konu bulamamak diye bi konu acmıstım bu konuyu astık sanırım simdilik fakat simdi daha önemli bir sorun var öncelikle sevgilim degil bu kışı ama o yönde konusuyoruz daha cok kısa bir süredir konusuyoruz kendisi actı bu konuyu bana sordu ben karsıyım dedim ilişkiye evlilikten önce ama kendisi böle bi ilişkide bulunmus ve ona göre normal bişe ihtiyac için yapılabilirmiş.uzaklık var. normal bişe olduguna göre benden önce böle bişey varsa benden sonrada olabilir diye düşünüyorm çünkü normal bişe onun için ve uzaklık var su an görüşme gibi imkan yok. sizce bu kişiyle sevgili olmalımıyım? kafam cok karıstı gercekten bazıları erkekler için normal diyo arkadasla konustum görüşme diyo.bende benden sonra da böle bişe yapabilecegini düşünüyorum.
anladım kızlar merak etmeyin bu konu bugun kapancak hak veriyorum hepinize sakın olmaya calısıyorum
Ben eşimle net dolayısıyla tanıştım..Sonra yüzyüze devam ettik..Şu varki 16 yaş çok küçük bir yaş..Yaşın itibariyle nette tanıştığın kişiyi yeterince analiz edemezsin...Niyetini tam anlayamazsın..Bu yüzden bu yaşlarda netten flort olayına fazla girmemeye çalışın..Hele hele böyle bu şekilde cinselllikten bahseden,konuyu cinselliğe getirmeye çalışan erkeklerden bilin ki fayda gelmez,zarar gelir.Bu tarz insanlardan uzak durun,selam dahi vermeyin...
iyi bari sen üzülmemişsin o konuda böle evlenenler cikiyo gercekten iki tarafında ciddiyeti önemli heralde. evet gercektende netten olmuyor anladım bunu zaten kapancak bu konuda tesekkür ederim yorumun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?