- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Evet bayağı sorunlu evlilik hayatı arkdaş ortamı hepsi berbat maddi olarak çöküşte o yüzden millete saldırıyor bin lira borç paramı istedim. Diye kocasına arattırıyor beniEe sinirlendiyse nolmuş ne yapabilir ki ıyyyyyy deli mi ne ya
Herkesin derdi kendine büyüktür abartığımı flaan da düşünmüyorum bir yalancı pislik yüzünden iş hayatım tehlikede benim için öncelikle iş hayatım gelir orası kötüyse özel hayatımı da etkiler neresini abartmışım ne olacak yanı illa dert olması için evlenip boşanmam veya aldatılmam mı lazım ?Kusura bakmayın ama şaka gibisiniz. Neredeyse her gün konu açıyorsunuz.
"Öncekiler dert değilmiş" demişsiniz ama bu konunuzda da abarttığınız kadar büyük bir dert göremedim.
Dert görmemişsiniz herhalde.
Yüzüme söylemiyor ki hep arkamdan konuşsun dursunGormemezlikten gel bi dahada derse haketseydin çalışsaydın sende yükselirdin diye
Sende aynısını yap anlasın o zamanYüzüme söylemiyor ki hep arkamdan konuşsun dursun
Öyle bir tip değilO 1000 TL borcunu helal et. Maddi olarak zordaymış ya, belki mahçup olur senden el çeker
Bundna sonra öyle yapacağımSende aynısını yap anlasın o zaman
Var da olayı büyütmek istemiyorumUst mevkide samimi oldugun biri yok mu onla paylas ya da otur konus derdini o da derdini anlatson ya hic konusmyalim ya da beni irdele me de
Tebrikler düdüklü tencere kazandınnızBu derdin de dert değil.
Tebrikler düdüklü tencere kazandınnız
Evet şuan için bu siz ne olmasını isterdiniz mesela ?Kusura bakmayın ama en büyük derdiniz hayatta bu mu yani?
Bıkmıyor işte :)Hiç umursama söyler söyler bıkar, sen umursadıkça dahada coşar.
Sabır canım sabır, sen susmanla ona en güzel cevabı veriyorsun.Bıkmıyor işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?