Önceki dertlerim dert değil miş arkadaşlar yardımcı olun bana allah aşkına

Elbette herkesin derdi kendine büyük ama başlık insanın aklına çaresiz dertler getiriyor.

Neyse size kolaylıklar...

Evet şuan için bu siz ne olmasını isterdiniz mesela ?

Her zaman inşallah bu kadar mutlu olursunuz en büyük derdiniz bu olsun inşallah sadece sizin adınıza çok sevindim şaşkınlıkla onu yazdım çünkü dünyada bu kadar açlık, savaş, yoksuzluk, acı varken.. terör diye bir şey varken sizin en büyük dert diye bunu anlatmanız bana bencilce geldi, iyi geceler.

Takmayın, takılmayın
Çok da üstelerse, fikrinizi söylersiniz yüzüne, olur biter

Bence varya tehdit et , bi güzel sıkıştlr , ağz burun gir , duyarsam bidaha daha beteri olur diye korkut gözünü bak bakalım bidah yapabiliyo mu , bu ne ya , adam olmayanlara bildir haddini güzelim

Zaman'ında çok beynimi yordum o konulara üzülüp ağladığım çok oldu lakin benim üzüldüğüm bana kaldı benim üzülmemle hiç bir şey düzülmedi keşke herkes benim gibi duyarlı olabilse

Zaman'ında çok beynimi yordum o konulara üzülüp ağladığım çok oldu lakin benim üzüldüğüm bana kaldı benim üzülmemle hiç bir şey düzülmedi keşke herkes benim gibi duyarlı olabilse
Terör keşke benim mücadelemle bitse açlık yoksulluktan önce onun bitmesini isterdim

Bence varya tehdit et , bi güzel sıkıştlr , ağz burun gir , duyarsam bidaha daha beteri olur diye korkut gözünü bak bakalım bidah yapabiliyo mu , bu ne ya , adam olmayanlara bildir haddini güzelim
Saygı çerçevesinde atlatmayı düşünüyorum ama sonuç ne olur bilemiyorum

Anlıycanı sanmam , kıskanç insanlar anlamaz tatlım , dişinni göster azıcık,

Nasıl o değiştiriyor görevini ?
Sevmek zorunda değilsiniz. .
Sadece iş arkadaşı . .
Mesafeli devam . .

Nasıl o değiştiriyor görevini ?
Sevmek zorunda değilsiniz. .
Sadece iş arkadaşı . .
Mesafeli devam . .
Bunu idare şef sorumlu diye görevlendirdi ama resmiyette bişey yok biz gruplar halinde çalışıyoruz bizim iş grubunda on kişi var bunlsrın bende dahil 4 ü kadrolu memur diğerleri şirket elemanı benim memur arkadaşlar muhattap olmuyorlar ama bu sürekli amir. Edasında bize karşı idare görevlendirdiği için beni idareye gsiip şikayet etti ve yoğun bir yerde işe başladım bunun yüzünden o günden snrada tek kelime konuşmayınca iyice tavır aldı bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…