- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Genelde böyle sadece bana karşı da değil hatta bir arkadaşım kocam da gözün mü var onu niye arıyorsun demiştiTakmamaya devam et
Nisanlina sikayet etse ona ne? Bu sizin is yerinizle.ilgili mevzu
Kadin senden buyuk ama kafa ergenlikte kalmis
Genelde böyle sadece bana karşı da değil hatta bir arkadaşım kocam da gözün mü var onu niye arıyorsun demişti
Herkesin derdi kendine büyüktür abartığımı flaan da düşünmüyorum bir yalancı pislik yüzünden iş hayatım tehlikede benim için öncelikle iş hayatım gelir orası kötüyse özel hayatımı da etkiler neresini abartmışım ne olacak yanı illa dert olması için evlenip boşanmam veya aldatılmam mı lazım ?
Evet şuan için bu siz ne olmasını isterdiniz mesela ?
Zaman'ında çok beynimi yordum o konulara üzülüp ağladığım çok oldu lakin benim üzüldüğüm bana kaldı benim üzülmemle hiç bir şey düzülmedi keşke herkes benim gibi duyarlı olabilseHer zaman inşallah bu kadar mutlu olursunuz en büyük derdiniz bu olsun inşallah sadece sizin adınıza çok sevindim şaşkınlıkla onu yazdım çünkü dünyada bu kadar açlık, savaş, yoksuzluk, acı varken.. terör diye bir şey varken sizin en büyük dert diye bunu anlatmanız bana bencilce geldi, iyi geceler.
Terör keşke benim mücadelemle bitse açlık yoksulluktan önce onun bitmesini isterdimZaman'ında çok beynimi yordum o konulara üzülüp ağladığım çok oldu lakin benim üzüldüğüm bana kaldı benim üzülmemle hiç bir şey düzülmedi keşke herkes benim gibi duyarlı olabilse
Saygı çerçevesinde atlatmayı düşünüyorum ama sonuç ne olur bilemiyorumBence varya tehdit et , bi güzel sıkıştlr , ağz burun gir , duyarsam bidaha daha beteri olur diye korkut gözünü bak bakalım bidah yapabiliyo mu , bu ne ya , adam olmayanlara bildir haddini güzelim
Bunu idare şef sorumlu diye görevlendirdi ama resmiyette bişey yok biz gruplar halinde çalışıyoruz bizim iş grubunda on kişi var bunlsrın bende dahil 4 ü kadrolu memur diğerleri şirket elemanı benim memur arkadaşlar muhattap olmuyorlar ama bu sürekli amir. Edasında bize karşı idare görevlendirdiği için beni idareye gsiip şikayet etti ve yoğun bir yerde işe başladım bunun yüzünden o günden snrada tek kelime konuşmayınca iyice tavır aldı bnaNasıl o değiştiriyor görevini ?
Sevmek zorunda değilsiniz. .
Sadece iş arkadaşı . .
Mesafeli devam . .
Galiba bu saatten sonra öyle olmam lazımAnlıycanı sanmam , kıskanç insanlar anlamaz tatlım , dişinni göster azıcık,
Yapıcak başka bi çözümün varsa yap , bu hayatta kimseye ezdirme kendini, sen güzel yoldan denemişsin , anlamamış şimdi dişini göster az bak bakalım nasılda anlıyoGaliba bu saatten sonra öyle olmam lazım
Anlar inşallahYapıcak başka bi çözümün varsa yap , bu hayatta kimseye ezdirme kendini, sen güzel yoldan denemişsin , anlamamış şimdi dişini göster az bak bakalım nasılda anlıyo
Yapıcak mısın öyleAnlar inşallah
Bundn sonra evetYapıcak mısın öyle
Öyle yapıyorum son zAmnalardaHic umursamasan olmaz mi kime ne derse desin sevgilini arasin.muhattap olma yuzune bakma
Kadın mudur değil kadrolu bile değil. Ne cekiniyorsun. Git müdürün ile konuş bu kadın benim dedikodumu yapıyor. Şikayetçiyim lütfen uyarır misiniz de.Çekememezlik bıktım resmen işe gelmek istemiyorum onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?