onceliklerin boylesi

Ego okşamayla millet dönüp baksınla ne alakası var herkesin kendine değer verme şımartma özen gösterme bakım şekli farklıdır hemen hemen her zaman öyle olan biri olarak diyorum ki
1 o çorapla üşümüyoruz zaten kuzey kutbunda da yaşamıyoruz biraz soğuk dinç tutar
2 evet sabah o makyaj saç için erkenden kalkıyoruz derdimiz kimse baksın değil sadece biz böyle mutluyuz (kahvaltıdan önce benim için gelen şey giyim , saç ve makyaj çünkü böyle mutluyum farklı bir açıklaması yok )
3 topuklularla düz ayakkabıdan daha rahatız topukluyla koşarım ama düz ayakkabıyla paytak gibi bir yürüyüşüm var
4 insan kendini mutlu eden şeye üşenmez saatlerce yatıp yuvarlanmanın anlamı yok uykumuzu alınca kalkıyoruz işte
5 çevreni bu kadar kıskanıp buraya konu açacak kadar dert edeceğine özeniyorsan sende yap diyeceğim ama insanın fikri neyse zikri o olur hesabı sen sadece egon okşansın millet baksın diye yaparsın şimdi ama inan bizim aklımıza bile gelmiyor öyle şeyler

helal kadina kendini salmamis hamilelige engel degil suslenmek

butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi.
Gerçekten kendine özen gösteren insanların tek derdi bu diye mi düşünüyorsunuz?

Kızım atak haftasında yarım saat önce uyudu; işten döndükten sonra bu saate kadar hiç dinlenme fırsatım olmadı. Ama şuan size yazarken ojelerimin kurumasını bekliyorum. Sabah en gec 7 de uyanıp saçımı şekillendirip makyaj yapacağım. Çünkü "önceliğim" kendimi iyi hissetmek. Muhtemelen gördüğünüz kadın da kendini öyle iyi hissediyordu ve çevresinde ona bakan kimse umrunda değildi.

Bu ne ya? Ne BDV'lik bir konu, ne de sizi ilgilendiren bir konu... Biraz kendi hayatınızla ilgilenmeyi deneyin; başka insanları düşüne düşüne ömrünüz bitecek elinizde hiçbir şey olmadan. Kendinize bir şeyler katın, hayatınızı yaşayın yahu.

Hamilelik bir hastalik mi neden bakim yapacak durumda olmasin insan?

Siz kendinize yaptığınız her şeyi millet dönüp baksın diye mi yapıyorsunuz? Şu düşüncenin, dünyanın pipileri etrafında döndüğünü sanan erkeklerin zihniyetinden ne farkı var?
Yaptığım her bakımı ve süsü kendim için yapıyorum. Sevgilim için bile değil, kaldı ki başka insanları düşüneceğim. Yapma süreci de, bittikten sonraki hal de hoşuma gidiyor. Kadın hamile diye çuvalla mı gezsin?

Şu "elbiseyle çorapla üşümüyor musun" sorusunu da hiç anlamıyorum. Hayatımda benim kadar çok üşüyen birini daha tanımadım. Beni alıp Erzurum'a falan koysalar maksimum 2 saat sonra kristalleşmiş cesedimi bulurlar ama kışın çok sık elbise/etek giyiyorum ve üşümüyorum. Çünkü o çoraplar üşümeyelim diye üretiliyor.

Kk da her konu açana sanane demek moda oldu...
Kız zaten konuyu açarken dert degil demiş fikir sormuş,
Yok kıskandın yok bilmem ne..
Kız belliki merak etmiş kendinide sorgulamış yani amma üstüne gitmişsiniz.

Herkes sizin gibi üşengeç olmak zorunda mı? Yok efendim Kadın şunu yapmış bunu yapmış Hamile haliyle nasıl yapmış. Size ne ki? Takılmayın bu kadar

Soguk havada ince kiyafetleri garipsemis olabilirsin, bunu anlarim ama bu kadar anlam cikarmak nedir? Yok egosu oksansin diye mi, yok millet dönüp baksin diye mi, nerden biliyorsun yani? Kadinin o kadar erken saatte bile bakımlı olmasina sasirmaktan ziyade elestirip gömmek bu zihniyette..

Sonuna kadar katılıyorum...

O kadin demekki o sekilde mutlu hissediyor kendini.ben makyaj yapmasam kiyafetlerime ozensiz ciksam kendimi berbat hissederim mesela.icten gelen birsey.
Kimse baksin diye yapmamistir kendini oyle iyi hissettigi icin hazirlanmistir ve buyuk ihtimalle herzamanda oyledir.
Calismiyorum ama okul zamanlarimda hep 1 saat onceden kalkar hazirlanirdim.cok gec yatsam bile ne olursa olsun mutlaka guzelce hazirlanip giderdim.dedigim gibi icten gelen bir durum

Evet, kadınlar süsü püsü mutlaka başkaları bana baksın diye yaparlar. Hemcinsleriniz hakkında bu kadar fesat düşünmeyin. Kadın nasıl mutluysa öyle yaşıyor, hamile ama hala bunları yapacak enerjiyi kendinde buluyor diye takdir edin hatta. Üşüyor mu üşümüyor mu, o da onun bileceği iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…