Öncü Biber Salçası

öncü ve olca ikiside çok iyi öncünün reklamları yeni dönmeye başladı...biber salçasını kullanıyorum ikisininde ve kokusu muhteşem...ha bu arada "olca" tercihim..minik parçalarıyla pul biber kullanmanıza gerek kalmıyor yemekte...

Öncü domates salçasından memnunum bayağı...

Kesinlikle süper bir salça hem kıvamı hem yemeğe verdiği lezzet aynı ev salçası gibi diğer hazır salçalardan kaç kaşık koysanda bir lezzet renk olmuyor. öncüden bir kaşık yemeğe rengini veriyor kısır yapıyorum harika oluyor salça çok seven ve kullanan biri olarak dolabımdan eksik etmeyeceğim bir ürün.

bir tek benimki küflenmiş anlaşılan,,,tadı güzeldi ama iğrenç oldu bi süre sonra

kızlar ben de kızım 1 yaşına gelene kadar öncünün acısını,yaşından beri de acısız biberini kullanıyorum ve onsuz bir yemek yapsam kesin tadı kaçar bence de.Yalnız kafama bişey takıldı herkes ya domates kullanıyorum demiş ya da domatesle biberi karıştırıyorum demiş.benim eve hiç domates salçası girmez,sanki biber lezzetliymiş gibi geliyo.Acaba domates biber karışımı daha mı iyi,kaçırıyor muyum

Bende cok memnunum oncu biber salcasindan esim sebze yemegi yemez ama onla yapinca bayiliyor. Kuflenme gercekten olmuyor domates salcasini kullanan varmi domates daha cabuk kufleniyor cunku?

ya bu öncüyü hiçbir yerde bulamıorum merkezden bir koli isteyecğm artık kargo ile getrsnler acaip güzel bir salça bimde falan bakmadm varmıdr acaba

benim de salçalarım hep küflenir annem de hayret eder onunkilere bi şey olmuyor. buzdolabında saklıyorum tuz ve yağ karıştırıyorum. yine de küfleniyor. sanırım çabuk tüketmediğimiz için.bi arkadaş kavonozun yanlarını sıyırdığını söylemiş bence doğru olabilir çünkü küflenme kavonozun yanlarında başlıyor. kayınvalidem de buzlukta saklar o da sertleştiği için çıkarmakta zorlanıyoru

öncü markayı deniycem. bi de biber salçası da geç bozuluyor

Kızlar ben de çoook salçalar attım.Üzerine yağda koyuyorum yine de küfleniyor.Çok kullanmayınca küfleniyor haliyle,ama ben dolapla alakalı diye düşünüyorum.Dolabım kötü çünkü öğrenci buzdolabı ne kadar olursa artık :90:

Ben de Öncü yü 3-4 sene önce keşfetmiştim ama o zamanlar marketlerde bulamıyordum. Şimdi neyse ki yaygınlaştı.

Öncü de hiç küflenme sorunu yaşamadım.

Eve temizliğe gelen kadınlarımdan biri salçayı tahta kaşıkla almak gerektiğini söylemişti. Öncü almaya başlamadan önce, tahta kaşık sayesinde küflenme olayını sıfıra değilse bile minimum düzeye indirebilmiştim.

Son düzenleme:
tek kelimeyle harika bir salça kızlar birşey soracağım size ben 1 ay önce aldığımda 1850 grını 11 tl ye almıştım bugün 17.5 tl olmuş acaba kazıklandım mı ? siz kaça aldınız ha bu arada biber salçası 17.5 olmuş domates aynı 11 tl

bu bahsettiğiniz öncü ve olca marka salçaların ya da bütün salçaların arkalarındaki içindekiler kısmına hiç dikkat ettniz mi arkadaşlar? eğer E ile başlayan rakamlar varsa bunlar katkı maddeleri oluyor ve de çoğu insan sağlığını bozan kanser yapıcı katkı maddeleridir.. bence en iyisi ev de yapmak ya da yapan birinden satın almak..öncü ve olca da bu maddeler var mı ki hiç dikkat edip baktınız mı?

evet.. biraz önce netten bir araştırma yaptım.. katkısız salça olarak doğuş bahçe salça, naturamaks ve olca geçiyor..

Bende öncüyü kesvettigimden beri onu kullanırım 3 4 senedır fılan evet dıgerlerı gıbı kuflenmıyor cokta guzel bır kıvamı ve lezzetı var bayılıyorum salçada öncü derim başkada bisey demem domates salcasıda super bıberıde

el yapımı bıber salcası alıp markettekı domates salcasıyla karıstırdım..ıkısının de tadı bırbırını dengelıyor bana gore..

uzerıne ne tuz ne yag bısey koymadım,aylarca durdu küf olmadı..dolaptada degıl ayrıca mardınde yasıyorum 45 derece sıcaktan bahsedıyorum..el yapımı yapan bulabılıyorsanız kesınlıkle deneyın ve bim de satılan yurdum domates salcasınıda tavsıye ederım 2 aya yakın dayanıyor hıcte bısey olmuyorr..akfadan uzak durun kesınlıkle ne yaparsanız yapın küflenıyor..

öncü ve olca ıyı urunler yalnız pahalı lar ne yazıkkı..el yapımı bıber salcasının kılosu 5 lıra markettekı 2.5 ıkısını karıstırınca 2 ay gıdıyor hesabını sız yapın..

Ben tokatliyim ve tokat yöresine ait Olcay salça Türkiye'de dağıtımı yokken kullanmaya basladik tokattan hususi getirttirirdik şimdi neyse marketlerede geldi çok şükür:))) herkez yemeklerimin süper olduğunu soler sırrı burda:))) Olcay salça:))) başka salçadan yemek yapamam yapsamda o lezzeti asla alamam... Bu salça asla bozulmaz arkadaslar dolapta 1 sene kalır açılmamış halde.... acilanada merak etmeyin hiç bisey olmuyor...ben kuflenme nedir asla bilmem... Bu arada olca bu ay yeni üretimini yolladı marketlere bulamadım mecbur öncü aldim yok hiç beğenmedim...tadı asla olcaya benzemiyor... Biberi öncünün belki olabilir ama asla olca bulursanız almamasımı etmeyin su an yeni üretimi marketlerdeki ... Pişman olmazsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…