Öncü Biber Salçası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
kızlar ben çok salça kullanan biriyim anne biraz yollar ev yapımı ama bana 1 ay dayanmaz, marketten tüüm bilindik kaliteli markaları denedim, en küçük cam kavanozlarla aldığım halde hep küflendi, şimdi diceksiniz ki yağ koysana koydum canım, yağ koydum kavurdum vs.. ama hep küflendi, dışında az küf göresem iğriti oluyordum ve koca kavanozu atıyordum çünkü o küf diğer kısımlarındada görünmeyen küf oluştuğunun belirtisiydi, ve küf bir numaralı kansorejenlerden
kendin yap diceksiniz ama oturduğumuz yer buna müsait değil doğru düzgün domates ve güneş bulmakta zorlandığım bi şehir

bi gün markette eşim öncü biber salçası için ısrar etti, istemeyerek aldım ünlü marka değil ya
ve hiç küflenmedi, iki kavanoz aldım biri acı biri tatlı, birinin üstüne yağ döktüm birine dökmedim 2. side küflenmedi, tadıda diğer hazır salçalara göre çok güzel

siizinle paylaşmak istedim benim gibi salça sıkıntısı çeken varsa diye
a.s.

ben de olca kullanıyorum hem de böyle 5 kiloluk. eşime hediye olark gelmiş firmadan napcam bu kadar salçayı diye düşünüyodum ama ne küflendi ne bozuldu 1 ayı geçti. ama bimin salçaları da güzel onda da küflenme olmuyo

saol canım onlarıda deniyima.s.

bende olca marka kullanıyorum..
taş gibi ev yapımı hiç bişey olmuyor salçalarıma

bende öncü domates salçası aldım açık satılıyordu.ve kaç aydır bişey olmadı.5 kilo alıp biberle karıştırmıştım.

katılıyorum ve kesinlikle bu markanın biber salçası diyorum bende...
annemle 3-4 yıl önce keşfettik tesadüf aldığımız bu ürünü ama çok memnun kaldık...
yalnız ambalajlı ve kutu içinde olanları almaya dikkat edin arkadaşlar açıklarda malum hile olayları
dönebiliyor...

Bende öncü salça kullanıyorum.Dediğiniz gibi çok güzel ve kesinlikle küflenmiyor.:lepi:

Kızlar ben de öncü ve bim'in salçalarını kullanıyorum,hem de buzdolabına koymadığım halde küflenme yapmıyor,acaba katkı maddesi çok da ondan olabilir mi?Çünkü katkı maddeli ürünler uzun süre dayanıyor.

anaaa.hiç böyle düşünmemiştim.huylandım şimdi.ama eskiden yapılan salçalarda çok uzun süre dururdu ya.öyle bişeymi acaba.ama senin dediğinde mantıklı.fisfisfis

katkı maddesi ile değilde içindeki su miktarıyla alakalı.çünkü küfler sulu ortamlarda daha çok gelişirler.

gerçektenmi yaa benimde çok küfleniyooo yağ döküyorum ama yine küfleniyo deniyecem öncüyü
bikaç kez bende öle attım yazık günahh teşekkürler chescim bilgin için

öncüyü bende kullanıyorum,hem küflenmiyor hemde uzun sürede kalsa tadı bozulmuyor.yine ayni marka cevizli çemen çıkardı.ekmek üzerine sürmek için birebir,çokta lezzetli ben tost yaparken yağ yerine onu kullanıyorum.....

evet bizde öncü kullanıyoz. gerçekten çok güzel. hatta en büyüklerinden alıyoz. bişey olmuyo ne küf ne başka bişey

öncü markalı salçalar çok ğüzel yemek harici ekmeğin üzerine sürerekte yiyebilirsiniz ben çok seviyorum öle

sadece biber salçasını kullanıyorum,çok güzel.oda tamammen denmek amaçlı aldık standdaki kız çok mettetti,iyiki almışız.çok lezzet veriyo yemeklere özellikle kuru fasulye ve nohutta kullanıyorum.tabii tek olarak değil!hem domates hem biber karışık .1 kaşık domates salçası koyuyosam 3 te 1 kadar da öncü biber salçası koyuyorum.muntazam tat veriyo.bakalım şu evdeki domates bitsin de bide domates salçasını deniyelim.

en pahalılarını aldıkta ne oldu ki
birde oncu yu deneyeyım dıye aldım gercekten dıgerlerınden farkı barız
arkadasların dedıği gibi ne kuflenıyor nede bozuluyor. bundan sonrakı tercıhımde o alacak :)
bende memnunum

biz yıllardır olca kullanıyoruz,ama her markette bulunmuyor ben de öncüyü aldım hem de büyüğünden,ne küf,ne koku.merak ettim araştırdım bu marka tokatın kendi markasıymış ve domatesleri de kendi tarla domateslerinden yapılıyomuş,hiçbir katkı maddesi de yokmuş,gönül rahatlığıyla kullanıyorum artık.

ya arkadaşlar ben farklı çeşitlerde salça alırım hiç küflenmedi..ya sizler küfletmeyi nasıl başarıyorsunuz:)hani tek markadan alsam o yüzden diyeceğimde bimdeki salçayıda aldım sorun olmadı tamekte aldım tatda aldım.hiç sorun olmadı
birde siz salçayı nerede saklıyorsunuz
mesela ben buzdolabında saklıyorum..üzerinede yağ vs dökmüyorum

valla nesrin, ben en küçük kavanozu alıp üstünü tamamen yağla kapattığım, ağzınıda sıkıca kapattığım, içine asla yemekli kaşık sokmadığım hep sıfır kaşıkla aldığım ve dolapta sakladığım halde küfleniyodu, ben az kullanıyorum salçayı haftalarca kalıyo dolapta o yüzden küfleniyo sanırım, sen bol kullanıyosan küflenmeye vakti olmuyodur
şimdi bu öncüyü büyük boy aldığım üstüne yağlamadığım halde küflenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…