- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
gülmek istiyorum serbest mi??? :)
Yorumlara cevap yazmayacaksanız ne diye bi daha konu açtınız
Hukuki işlem başlatacağım diyerek korkutmak için mi,öyleyse gider paşa paşa şikayetçi olurdun o kişilerde bu durumdan duruşma kağıdı gelince haberdar olurdu
madem bu kadar güzel dille anlatmayı biliyorsun
dünkü konuda niye bu şekilde derdini anlatmadın
adamların ne cahilliği kaldı ne de şive yüzünden hor görülmediği
dünkü konuda ailesini resmen küçümseyip kendi aileni göklere çıkardın
başka şekilde de anlatabilirdin o yüzden bu kadar tepki aldın zaten
'Yorumlara cevap yazmayacaksanız ne diye bi daha konu açtınız'
Başlığı okuduysanız cevabı açık.. Konu kapanmış ve AÇIKLAMA amaçlı açtım..
Kimseyi korkutmak gibi bir hobim ya da arzum yok..Ailemin yarısı hukukçu ve kendilerine danıştım, onlar da bunların hukuki olarak hakarete gireceğini söylediler, dava açıp açmamak bana kalmış o ayrı..Ayrıca kimin ne yazdığına bile bakmadım, 28 sayfa hakaret küfür kumayı anca bitirdim, buradaki kimseyi de tanımıyorum. Ama annem babamdan sevgilime hatta doğmamış çouklarıma kadar akıl almaz hakaretler var! Hem de hiç haketmediğim, yargısız infaza uğradığım!
gülebilirsin
izin verdim
diğer konunuzu okumadım ama anladığım kadarıyla konunuzun başında değilmişsiniz.burada konuyu açıpgitmek hiç sevilmeyen,hoş karşılanmayan bir durum..keşke konunuzun başında olsaymışsınız,yanlış anlaşılmalara mahal vermemiş olurdunuz..Geçmiş olsun..
'Yorumlara cevap yazmayacaksanız ne diye bi daha konu açtınız'
Başlığı okuduysanız cevabı açık.. Konu kapanmış ve AÇIKLAMA amaçlı açtım..
Kimseyi korkutmak gibi bir hobim ya da arzum yok..Ailemin yarısı hukukçu ve kendilerine danıştım, onlar da bunların hukuki olarak hakarete gireceğini söylediler, dava açıp açmamak bana kalmış o ayrı..Ayrıca kimin ne yazdığına bile bakmadım, 28 sayfa hakaret küfür kumayı anca bitirdim, buradaki kimseyi de tanımıyorum. Ama annem babamdan sevgilime hatta doğmamış çouklarıma kadar akıl almaz hakaretler var! Hem de hiç haketmediğim, yargısız infaza uğradığım!
teşekkür ederim. hani aylin bak git esprisi bile suç olacak bir hukuk devletinde yaşıyoruz ya. şimdi gülersem mahkeme kağıdı gelmesin bana :18: korkuyorum. bir cesaret güldüm ama :18:
umarım o kadar kişiye tazminat davası açabilmek için yeterli paran vardır
Bakın pekala cevap yazabiliyormuşsunuz
Şunu da söylemek istiyorum önemli açıklama yazmışsınız ya başlığa sanki bi devlet kurumunun sitesindeyim,kamuoyuna duyuru
Herkese merhaba,
Sevgilimle 8,5 senedir çıkıyoruz. İkimizin kültürel ve sosyal yapısı şahsi düzeyde uyumlu, iyi anlaşıyoruz. Ama maalesef aileler arasında fark var ancak bizim durumumuzdaki yöresel kültür farkı değil..Şöyle ki, onun ailesi ilkokul mezunu benimkiler üniversite ve çok kültürlü insanlar..Adet ve örflerimiz benzer ama tabii onun ailesi biraz daha mütevazi..Geçtiğimiz hafta beni istemeye geldiler, babasıyla ilk defa tanışmış oldum (anne, abi vs tanıyordum) ve gerçekten benim ailemden kültürel olarak -aşağılamak için söylemiyorum ama- bana batacak seviyede düşük düzeyde ve şiveli ve cahil konuşmaları vardı..Ailem sen bilirsin diyor, karşı çıkma durumu yok çok içlerine sinmese de ama ne kayınvalidem ne kayınpederim ne kayınbiraderim ve eşi oturup sohbet edebileceğim, sevgi duyup özleyebileceğim, sık görüşmek isteyeceğim insanlar değiller...Gerçekten anne-baba demek istemiyorum, mesafeli kalmak istiyorum, sevgilim de buna çok bozulmuyor ve anlayışla karşılıyor..Sizce bu durum beni mutsuz eder mi sorun yaratır mı? Moralim çok bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?