- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
Kıııız onu ben söylemiştim. "Bak git", noluyormuş ki öyle söyleyince.
gülebilirsin
izin verdim
aylin, eğer konunun başında dursaydın böyle olmazdı
ama sen taşı atıp kaçtın
ben çıkıyorum, rahatsızım bile demedin
çok zor birşey değildi bu sanırım
İnternete giremedim, olmayan bir internetten, acil bir durum sonrası böyle bir şey yazamazdım. Evet bu anlamda hatalıyım, fakat hayır bu durum hakaret yememi gerektirmezdi. İyi günler
İşte bakın hor görülme kısmı sizin yorumunuz!! Neyse halen çok hastayım, ve açıklamamın gayet net olduğunu düşünüyorum..Seviyeli yorumunuza teşekkürler.
umarım o kadar kişiye tazminat davası açabilmek için yeterli paran vardır
Su yukarda ki yazinizi iyice bir okuyun özellikle kirmizi ile isaretli bölümleri.
Siz yukarda ki cümleleri yazacaksiniz, suclu bu cümlelere yorum yapan üyeler mi olacak?
Simdi söylemlerinizi degistirmeyin. Kirmizi ile isaretli yerlerde neden anne, baba demek istemediginizi acik net ifade etmissiniz.
Bu kadar kücük gördügünüz ve "size batacak kadar düsük seviyede" gördügünüz insanlarin hakkini savunmakta bize düstü.
Madem okumamis olmalari, siveli konusmalari size batacak kadar rahatsiz edici.
Lütfen sizde o insanlari rahat birakin.
Ayrica buraya gelip hukuki islemle tehdit etmeyin insalari cünkü siz sordunuz insanlar düsüncelerini yazdi.
Ayrica dün yaptigim yorum asagida ve aynen tekrar ediyorum.
Bence hemen ayrilin.
Mümkünse arkaniza bile bakmayin.
Birdaha dönmemek üzere terkedin lütfen.
Kimse sizin kadar kibirli, kendini begenmis, egitimle adam olunacagini zannedecek kadar cahil ve insanlari dis görünüsü, sivesi vb. seylerine bakip yargilayack kadar kendini bilmez gelin istemez.
Lütfen insanlarin basini yakmayin.
Gidin size uygun! okumus, egitimli, sivesiz bir es ve aile bulun.
Bu arada sizin o Üni mezunu diye kibirlene kibirlene bahsettiginiz insanlar arasindan tecavüzcüler bile ciktigi hatirlatiyor ve uslubum agir olduysa kusura bakmayin, kibirlilere karsi aslinda daha sert tutum icerisindeyimdir ama kendimi tutuyorum diyerek uzaklasiyorum.
Ne diyeyim ki ben size? Gayet seviyeli bir cevap yazıyorum, hala dalgadasınız, hala bu üslüptasınız..Hayatınızda başarılar..
yağmur yağdı deyince sen bana ördek dedin anlayışı doğrultusunda şöyle oluyor;
aylin bak git demek ağır tehdit. sen yandın kuzum. 10 yıldan aşağısı kurtarmaz
Ben ne böyle bir şey söyledim, ne böyle bir şey iddia ettim.Halen olayı saptırıyor ve kendinize göre yorumluyorsunuz..Ben sadece hukuki düzeyde bile hakaret sayılacak sözler geldi dedim..
açıklamanızı yapmışsınız..madem yorum yapmayacaksanız konunuz artık kapatılabilir..lütfen,boşuna meşgul edilmesin,kk..
Ben ne böyle bir şey söyledim, ne böyle bir şey iddia ettim.Halen olayı saptırıyor ve kendinize göre yorumluyorsunuz..Ben sadece hukuki düzeyde bile hakaret sayılacak sözler geldi dedim..
Herkese merhaba,
Hakaretler gelmeye devam ederse kendilerine de gerekli hukuki işlemlere eklenecektir. Yorumlara da cevap yazmayacağım, çünkü dersimi aldım, hayatımda yemediğim hakaretleri yedim. Anlamadan, dinlemeden, tanımadan son derece saldırgan (Aylin bak git diyenler hani, o videoyu Türkiye biliyor, altındaki 'seni döverim' tehditini de, avukatlara danışılmıştır) tavırlarla hakaret edenleri herşeyden önce ALLAH'a havale ediyorum, o benim gönlümü biliyor..Dinden imandan bahsedenlereyse, ön yargı ve hakaret sevap mıydı pardon?
Saygılarla,
Aylin
işte burda kendi yazdıklarınız. aylin bak git hoş bir espriydi. eğer tehditse, olaki dava ve ceza sebebi ise mümkünse ben hukuksuz bir ülkeye gitmek isterim. hukuğun böle işleyebileceği hiç bir yerde duramam yani.
Herkese merhaba,
Dün burada bir konu açtım: Aileler arası eğitim farkı..Fakat bir rahatsızlığımdan dolayı internete bir gün giremedim ve biraz önce cevapları okurken kanım dondu!!! Ne e*ekliğim kalmıştı, ne sevgilimin şerefi! Burası bir hukuk devleti ve insanlara takma isimler arkasından küfür etmek o kadar kolay değil..Neyse ki ailemin yarısı hukukçu, öncelikle bu noktaya değineyim..
Sevgilim dünyanın en şerefli insanıdır, kendisinin de evlatlığına ve şerefine yapılan hakaretler hakkında gereken hukuki işlem yapmayı planlıyorum.
Hakaretler gelmeye devam ederse kendilerine de gerekli hukuki işlemlere eklenecektir.
Saygılarla,
Aylin
Aylin hanim az önce yazdiklarinizdan bile dönüyorsunuz.
Ben öyle birsey demedim diyorsunuz.
Insanlar hakkinda hukuki islem baslatacaginizi söylediginiz cümleler asagida.
Ayrica buraya gelip hem evlenecegi insanin ailesini asagilayip, hemde buna tepki gösteren insanlara hukuki islem tehdidi savuramazsiniz.
Elinizden geleni arkaniza koymayiniz.
Bakalim kim suclu bulunacakmis.
O insanlar hakkinda ki düsünceleriniz vicdani bir suctur zaten anlayana.
Espri anlayışına göre değişir..Sadece yazılanlar içinde çok ağır şeyler olduğuna dikkat çekmek istedim..Her zaman ki gibi konudan sapılıyor, ben diyorum aileye hakaret etmedim aşağılamadım, burada tek tek cümlelerimi incelemeye vardı iş..İyi günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?