- 13 Ekim 2009
- 1.834
- 702
- 163
- Konu Sahibi Aylinnnnnnn
-
bence seni düğün evlilik stresi sarmış. ciddi korkuların var galiba evlilikle ilgili. senn k.peder ve k. validenle ilgili söylediklerin hakaret olmuyor ama onları savunan cümleler senin doğmamış çocuğuna bile hakaret oluyor. anlamadım bu işi ben. yazdıklarını sakince bir daha oku istersen.
Bence de acilen ayrıl yazık etme gençliğine.
Hem sen ki eğitimli, elit, asil, soylu zengin bir muhitte yaşıyorsun; bırak şu köylüleri sana koca mı yok ?
En kötüsünden hukukçu yakınlarının hukukçu dostları yeter ayol
Evlilik korkusu yaşamayan kimse görmemiştim etrafımda, bu da suç değil herhalde..
Kayınvalidemle ilgili haydi diyelim hakaret yazdım, bu insanlar burada tamamen anonim, kimdir belli değil..Ama hakaret bana, adıma, yazdıklarımın altına yapılıyor..İkisi çok ayrı..Neyse konu gerçekte yine bağlatısız yerler uzadı..İyi akşamlar
Ah çok naziksiniz! Aydınlandım mesajınızla, çok teşekkürler, iyi akşamlar..
seni kesinlikle destekliyorum aylincim,gerçekten aileler çok önemli ben de istemem öyle cahil şiveli aileyi,çok haklısın,ne kültür düzeyi ne yaşam tarzı uymuyorsa mesafe koyacaksın tabii...ya ne olacaktı...
kayınvalidem benimle birlikte starbucksa gelemeyecekse,benimle oturup bir tim burton bir lars von trier eleştiremeyecekse niye görüşeyim ki onunla?
kayınpederimle leonardo da vinci den picasso dan dem vuramayacaksam,bir brahms dinlerken kendimizden geçemeyeceksek ne yapayım ben o kayınpederi?üstelik bir de hastaymış böööğk geldi yaaani...
yüzde yüz katılıyorum,eş olduğu kadar eşin ailesi de önemli,bence sen hasta yatağından kalkıp seni istemeye gelmiş olsa bile o kayınpederle kayınvalideyle alakadar olma,sevgilinle evlen ama evlenmeden önce mümkünse "eternal sunshine of the spotless mind" filmindeki gibi hafızasını sildir,hiç bir emare kalmasın o cahil ailesinden,tamamen unutsun onları,sen de sok sevgilini yarısı hukukçu olan ailenin içine...en güzeli bence budur.
yüzde yüz katılıyorum hatta
bir tim burton bir lars von trier eleştiremeyecekse niye görüşeyim ki onunla?
dünkü konunu sonradan okudum, endişelerin vs. düşüncelerinde haksız değilsin ama yaptığın tanımlar çok sivri geldiğinden insanlara bu yüzden tepki aldığını düşünüyorum. bunun haricinde herkesin evlilikten beklentileri, istekleri değişkenlik gösterebilir çekincelerin de normal aslında.
dünkü konunu sonradan okudum, endişelerin vs. düşüncelerinde haksız değilsin ama yaptığın tanımlar çok sivri geldiğinden insanlara bu yüzden tepki aldığını düşünüyorum. bunun haricinde herkesin evlilikten beklentileri, istekleri değişkenlik gösterebilir çekincelerin de normal aslında.
Evde kalırsın bak demedi deme
Bir insanın doğmamış çocuklarına kadar yapılan hakaret sizin için çok makul bir şeyse bu da sizin vicdanınız..Daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum. Acilen ayrılmamla ilgili verdiğiniz ulvi tavsiye içinse sonsuz teşekkürler, iyi günler.
daha bu dediklerini ben bilmiyorum kayınvalidem nerden bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?