Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

nihancım tedavi sürecin nasıl geçti biraz anlatabilir misin?transferden sonra neler yaptın?kaç gün yattın canım?

merhaba ben ankarada anatolia klınikte yaptım prof.dr.bülent traş ve ekibi...tavsiye edrim umarım bir dahaki sefer ikizim olur diğer ikizi kaybettimd e:gitme:

nihancım tedavi sürecin nasıl geçti biraz anlatabilir misin?transferden sonra neler yaptın?kaç gün yattın canım?

valla ben pek yatmadım 2 gün dinlendim okadar zaten öğle sürekli hasta mua.görmek beni sıkar ............................................. bence herkes rahat olsunnn

evoevo ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokummmm uzun süredir bir türlü denk gelemedikkk....

evet canım işyerinde olunca her zaman giremiyorum ama arada bakıyorum.yazdıklarını okuyorum ben sonradan.kaç embriyo transfer ettiler canım?bide transfer olduktan sonra kaç saat dinlendin?

evet canım işyerinde olunca her zaman giremiyorum ama arada bakıyorum.yazdıklarını okuyorum ben sonradan.kaç embriyo transfer ettiler canım?bide transfer olduktan sonra kaç saat dinlendin?

3 tane transfer şutarafagittiettiler 5 tane embriyo dondurdularşutarafagitti dondurdular CADIARZU2-3 saat filan galiba dinlendim

nihancım transferin olmuş hayırlı olsun bu mübarek günlerde inşallah rabbim muradını verir hayırlı haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

nihancım transferin olmuş hayırlı olsun bu mübarek günlerde inşallah rabbim muradını verir hayırlı haberlerini bekliyorum :Saruboceq:

aaaaaaaaaa hamileymişsin zatennnn kaydirigubbakcemile2 yeni gördüm
tebriklerrrrrr allah tamamına erdirsinnnn darısı başımızaaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…