Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

:teytey::teytey::teytey: burdayım hesap kitapla uğraşmaktan sıyırdım biraz :teytey::teytey::teytey:

akannehir yine yoksundelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

merhaba arkadaşlar size özel ankara tüp bebek merkezini öneriyorum çok ilgililer 3 denememide orda yaptım ilkinde tuttu benden kaynaklanan sebeplerden kaybettik ikincisi negatifti üçüncüsü çok şükür 10 haftalık hamileyim bence çok iyi bir ekip

selaam geçmiş bayramınız kutlu olsun.ben grip olduğum için bu aralar giremiyorum arkadaşlar.sanırım bayramda üşütmüşüm :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
selam bende erkez arıyorum balıkesrde oturuyorum fakat burda yaan yok bursa veya izmir de iyi bir merkez arastırıyorum benıde aranıza alırmısınız.

konyadaki kızılay hastanesi çok başarılı yenilikçi tabi hastalar için rahatlıkta önemlidir.. orada rahat oldugum kadar başka yerde olamıyorum.. tavsiye ederim..

Tüp bebeği PGT ile mi yaptırdınız, öyle olduğu halde mi down sendromlu çıktı.

istanbul NıSA HASTANESı tüp bebek merkezini öneriyorum ,ben yaptırmadım ama arkadaşım orada yaptırdı ikizleri var şimdi 2 yaşında ,ben ise gebelik takiplerimi ve doğumumu orada yaptım
ayrıca yenidoğan yoğun bakım ünitesi var erken doğum gibi bir durumda başka yere gitmeye gerek kalmıyor..

ANKARA ANATOLıAYI KESıNLıKLE TAVSıYE ETMıYORUM.ÇOK TıCARıLER VE SERı ıMALAT ÇALIŞIYORLAR.ilgide tamamen yapay.hiç unutmuyorum biz odadan çıkarken ikinci tüp bebeği garantilemek için suratımıza bile bakmayan yumurta toplamama bile girmeyen doktor sizi seviyorum diye seslendi.adama baktım suratında sıfır duygu ifadesi(hakan yaralı).idrara sıkışamadım diye 5-10 dak bekletmek yerine altımdan sondayı acılar içinde takmaları.ben çığlıklar atarken transfere girmem o moralle.hatırlamak bile istemiyorum....

önerdiğim yer ise genart.orda da tutmadı ama en azından insan gibi muamele gördüm ve yolunmadım.ikisindede raporum vardı anatoliaya raporla 3.200 e genarta ise raporla 840 a oldum.

xolix06 geçmiş olsun canım yaşadıklarının aynısını bende gürganda yaşadım hatta olumsuzlukların daha fazlasını gördüm diyebilirim ve bende raporlu olduğum halde 4000 tl ödedim.şimdi 2.hakkım için bede genartı düşünüyorum.sen 2.için rapor işini nasıl hallettin canım?biraz açıklayabilir misin?tekrardan rapor çıkarılıyomuş sanırım.genartta bu konuda yardımcı oluyolar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…