evoevo yok yine evoevoooooooooooooo delikafadulden evoevooooooooooooooooooooooooodelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey: burdayım hesap kitapla uğraşmaktan sıyırdım biraz :teytey::teytey::teytey:
selaam geçmiş bayramınız kutlu olsun.ben grip olduğum için bu aralar giremiyorum arkadaşlar.sanırım bayramda üşütmüşüm :çok üzgünüm:
istanbul tüp bebek merekezini ,Acıbadem hastanesini,medicana tüp bebek merkezini bun ları hiçbirini kesinlikle önermiyorummlmaz:
acıbadem de nasıl bir olumsuzluk yaşadınız yazarsanız sevinirim
Ankara MAYA Tüp bebek merkezi ni kimseye tavsiye etmiyorum çünkü benim canım yandı başkasının yanmasın kesin likle genetik yapısına bakılmıyor bizim tuttu fakat bebek down sendrumlu olduğu anlaşıldı.Kesinlikle önermiyorum.
ANKARA ANATOLİAYI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM.ÇOK TİCARİLER VE SERİ İMALAT ÇALIŞIYORLAR.ilgide tamamen yapay.hiç unutmuyorum biz odadan çıkarken ikinci tüp bebeği garantilemek için suratımıza bile bakmayan yumurta toplamama bile girmeyen doktor sizi seviyorum diye seslendi.adama baktım suratında sıfır duygu ifadesi(hakan yaralı).idrara sıkışamadım diye 5-10 dak bekletmek yerine altımdan sondayı acılar içinde takmaları.ben çığlıklar atarken transfere girmem o moralle.hatırlamak bile istemiyorum....
önerdiğim yer ise genart.orda da tutmadı ama en azından insan gibi muamele gördüm ve yolunmadım.ikisindede raporum vardı anatoliaya raporla 3.200 e genarta ise raporla 840 a oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?