alman hastanesinin anlaşması yok ben ssk kurumuna bağlıyım rapora istinaden tedavi göreceğim için umut tüp bebek merkezini tercih ettim yoksa alman hastanesinde dr. halit beye gidecektim birçok arkadaşım dr. halit beyden çok memnun kalmışlardı ama ssk olunca umut tüp bebek merkezine yöneldim oradaki doktorumda dr.enver bey çok iyi bir doktor ayrıca eşimin doktoruda dr. emre beydi oda çok iyi kısacası ben merkezden çok memnun kaldım daha önce kötü deneyimlerden sonra burası bana :sm_cool:ilaç gibi
geldi bence kesinlikle bahceci grubunda tedavini gör.Umut tüp bebek merkezinde ssk )raporlu} 804 TL. ayrıca uyguladıkları paket bir fiyat var 4500 TL ilaç dahil ve embriyo dondurma ve saklmada dahil kısacası herşey dahil..................................................:teytey:
Selam,herkes umut tüp b.in anlaşması var yazmış ama az önce telefon ettim memurlara anlaşmamız yok dediler ,ben de bu işten birşey anlamadım..galiba sadece üniversitelerde tüp bebek yaptırırsak sigortadan yararlanabiliyoruz öyle mi ama özelled r mi daha iyi olur????
burdayım geldim yoğundum bugün biraz.
dr.su hayırlı olsun tedavin canım.bildiğim kadarıyla umut tüp bebekte memurların değil sadece ssk ve bağkurluların raporu geçerli.sen memur musun peki?eğer ssk lı isen,tüp bebek raporu çıkarabilirsin üniversite hastanelerinden.ama rapor çıkarmak içinde bazı şartlar aranıyo canım.aldığın raporla sgk ile anlaşması olan herhangi bir özel merkezde 804 tl ye tüp bebek yaptırabiliyosun..
mEMORİALİ NEDEN ÖNERMİYORSUN ACEBA ÖĞRENEBİLİR MİYİM?
dr.su hayırlı olsun tedavin canım.bildiğim kadarıyla umut tüp bebekte memurların değil sadece ssk ve bağkurluların raporu geçerli.sen memur musun peki?eğer ssk lı isen,tüp bebek raporu çıkarabilirsin üniversite hastanelerinden.ama rapor çıkarmak içinde bazı şartlar aranıyo canım.aldığın raporla sgk ile anlaşması olan herhangi bir özel merkezde 804 tl ye tüp bebek yaptırabiliyosun..[/QUOT
delikafaduldenyokluğun belli oluyordelikafadulden
dr.su hayırlı olsun tedavin canım.bildiğim kadarıyla umut tüp bebekte memurların değil sadece ssk ve bağkurluların raporu geçerli.sen memur musun peki?eğer ssk lı isen,tüp bebek raporu çıkarabilirsin üniversite hastanelerinden.ama rapor çıkarmak içinde bazı şartlar aranıyo canım.aldığın raporla sgk ile anlaşması olan herhangi bir özel merkezde 804 tl ye tüp bebek yaptırabiliyosun..[/QUOT
delikafaduldenyokluğun belli oluyordelikafadulden
saol şeker opuyorumnanaktan
Canım çok sağol ben daha hiçbir yere başvurmadım araştırıyorum..ben daha işe başlamadım ama doktorum memur sayılıyor yani,emekli sandığı olacağım...çok zormuş bu işler seçmek zor gerçekten hastaneyi seçsem bir de doktor sayıyorlar birsürü hangisini istersin diye...sen ne yaptın kendinden bahseder misin tüp bebek denedin mi tuttu mu sorunun neydi?
ben 3 sene kadar önce çikolata kisti ameliyatı geçirdim.2 aşılama ve 1 tüp bebek denemem var canım.malesef hiçbiri olmadı şimdiye kadar.laporoskopi sonrası yumurta rezervimde düşüş oldu tabi ama maşallah ona rağmen 11 tane embriyom vardı microda.3 tane blastokist aşamasında transferim olmuştu.ama tutmadı işte kısmet.tedavi olana kadar bilmediğim çok şey vardı benimde.araştırıp öğrendim çoğu şeyi.tüp bebek raporumu gürganda çıkardılar benim.merkezin doktoru aynı zamanda üniv.hastanesi doktoru o yüzden.ama yeni yasadan sonradan haberim oldu malesef.yani tüp bebek raporuyla 804 tl ödemem gerekirken ben 4000 tl ödedim.merkezi arayıp söylediğimde biz size sözleşme imzalattık dediler saolsunlar.o yüzden de kimseye tavsiye etmiyorum orayı.biraz uzun oldu ama başka soracağın bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım yerimseniben
bence karar vermeden önce 2-3 merkezle görüş derim.önemli olan senin rahat edebileceğin ve güvenebileceğin bir merkez olması...
Yok canım uzun olmadı ben de uzun yazarım mesajları falan....çok ilgilisin çok sağol,şimdi daha iyi anlıyorum Nihan 1979'un ''evoevo nerdesin '' diye neden seni aradığını:)
Ben bir de üniversite hastaneleri ile özeller arasında başarı farkı çok mudur onu merak ediyorum,üniv.ler anlaşmalı ya ondan,ilerde ben de bayaa bi deneme yaparım gibi geliyor inşallah yumurta bulunur da!Yaa bu arada ''yerimseniben'' yazmışsın yeni farkettim,çok tatlısın yaaa..çok sağol..bak ben de uzun yazdım,elim kısaya gitmiyo uzatırım hep böyle:)
yerimseniben aslında gülen surat resmiymiş,ama bu bilgisayarda cevap yazarken onlar ''yerim seni ben'' yazısı olarak çıkıyormuş...ben de baktım cevap yazarken yerim seni ben yazıyor, cevap yazdıktan sonra yolladım, tekrar okudum yazı yok yerinde gülen surat resmi var,komik duruma düştüm yani:)yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?