Tüp Bebek Merkezleri önemli lütfen katılın önerdiğiniz ve önermediğiniz tüp bebek merkezleri

evet olabılır bakalım sonuç ne olur..............ama hanı tedavıye baslıcaklar burdakı fıkırden dolyıda bı umutsuzluga kapılırda tedavıye mutsuz endışelı gırerse oda hoş olmaz gıbı..............bakalım en cok hangı merkez...............

kızlar,bende deçikolata kisti vardı tekrarladı,şimdi tüp bebeğe başvuracağım...Alman hastanesini (Aytül hanım) mi yoksa Memorial hast.ni (Erman bey) tavsiye edersiniz?

kızlar,bende deçikolata kisti vardı tekrarladı,şimdi tüp bebeğe başvuracağım...Alman hastanesini (Aytül hanım) mi yoksa Memorial hast.ni (Erman bey) tavsiye edersiniz?

ben ilk tüp bebeği almanda yaptırdım 2. için memorial a gittim çok daha beğendim. üstelik fiyatlar almandan daha ucuz. ekip çok çok iyi. keşke ilkini de orada yaptırsaydım dedim. güvenç beyi ve hale hn ı tavsiye ederim.

çamlıca medicana ömer faruk vanlıoğluna 2. tüp bebeği yaptırıyorum. çok memnunum. negatif olsa sonuç 3. yü düşünsem gözüm kapalı yine ona giderim.

kızlar,bende deçikolata kisti vardı tekrarladı,şimdi tüp bebeğe başvuracağım...alman hastanesini (aytül hanım) mi yoksa memorial hast.ni (erman bey) tavsiye edersiniz?

deniz arkadaşımın tersine bahceci grubunu kesinlikle tavsiye ederim alman hastanesine gideceksen halit bey gruba bağlı umut tüp bebek merkezinegitmek istersen dr.enver bey bence her konuda çok iyiler ayrıca umut tüp bebeğin fiyatları daha uygun toplama baktığında yani içinde neler var dediğinde alman hastaneside okadar pahalı değil

çok teşekkür ederim,Alman hastanesinde ilk randevu ücretsiz olunca insanı çekiyor ama demek ki sonra çıkarıyorlar acısını...

Çok teşekkür ederim...

Alman hastanesi ya da memorialin devletle anlaşması var mı sigortadan faydalanabiliyor muyuz,bilginiz var mı?Ya da nerelerde sigorta geçerli?

Ben tüp bebek merkezlerine telefon ediyordum,Alman hastanesinin sekreteri ilgili davrandı ilk muayene ücretsiz dedi ben de randevu aldım,Aytün Hanım'a randevu verdi ,nasıldır bilmiyorum...Alman hastanesi,umut tüp b.,bahçeci hepsi aynı biliyorum fiatları da aynı değil mi?Bir de Alman hastanesi pahalı diyorlar öyle mi,bilginiz var mı?

IMCI almaya veren merkezler zaten isin laboratuar kismini onemseyen yerler ve bu merkezlerdeki embiryologlarda Turkiye nin sayili embririyologlari calisiyor.IMCI mikroskopu zaten siradan bir embiriyolog kullanamaz..)

Ben ilk kez gideceğim tüp ebek merkezine...IMCI ne demek ve hangi hastanelerde var aceba?

Alman hastanesi ya da memorialin devletle anlaşması var mı sigortadan faydalanabiliyor muyuz,bilginiz var mı?Ya da nerelerde sigorta geçerli?

alman hastanesinin anlaşması yok ben ssk kurumuna bağlıyım rapora istinaden tedavi göreceğim için umut tüp bebek merkezini tercih ettim yoksa alman hastanesinde dr. halit beye gidecektim birçok arkadaşım dr. halit beyden çok memnun kalmışlardı ama ssk olunca umut tüp bebek merkezine yöneldim oradaki doktorumda dr.enver bey çok iyi bir doktor ayrıca eşimin doktoruda dr. emre beydi oda çok iyi kısacası ben merkezden çok memnun kaldım daha önce kötü deneyimlerden sonra burası bana :sm_cool:ilaç gibi
geldi bence kesinlikle bahceci grubunda tedavini gör.Umut tüp bebek merkezinde ssk )raporlu} 804 TL. ayrıca uyguladıkları paket bir fiyat var 4500 TL ilaç dahil ve embriyo dondurma ve saklmada dahil kısacası herşey dahil..................................................:teytey:

Merhaba ben de en ileri ve en agresif endometrioması olanlardanım...son evre endometriomam vardı yani 2 ovrde de 6-7 cm kistler yapışıklıklar(kissing over), üstelik ameliyattan 1,5 ay sonra sol overde kist tekrarlamış dediler 4cm'e yakındı şu an şikayetlerim tekrar başladı ağrı falan...tekrar laparaskopi olmadan tüp bebek denemek istiyorum,yaparlar mı bilmiyorum memorial mi yoksa alman hastanesi mi iyidir birini seçip gideceğim...seninle aynı sorunları yaşıyoruz ikimizin de kistleri inatçı ve ileri evre..sen neler yaşadın,bana neler tavsiye edersin?Yol gösterirsen çok sevinirim..teşekkürler..

çok sağol..

istanbul tüp bebeği ne kadar çok önermeyen var...
ben 1 aşılama yaptırdım orda...ama açıkcası bu konudan sonra 2. ye orda devm edermıyım bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…