kızlar,bende deçikolata kisti vardı tekrarladı,şimdi tüp bebeğe başvuracağım...Alman hastanesini (Aytül hanım) mi yoksa Memorial hast.ni (Erman bey) tavsiye edersiniz?
kızlar,bende deçikolata kisti vardı tekrarladı,şimdi tüp bebeğe başvuracağım...alman hastanesini (aytül hanım) mi yoksa memorial hast.ni (erman bey) tavsiye edersiniz?
ben ilk tüp bebeği almanda yaptırdım 2. için memorial a gittim çok daha beğendim. üstelik fiyatlar almandan daha ucuz. ekip çok çok iyi. keşke ilkini de orada yaptırsaydım dedim. güvenç beyi ve hale hn ı tavsiye ederim.
deniz arkadaşımın tersine bahceci grubunu kesinlikle tavsiye ederim alman hastanesine gideceksen halit bey gruba bağlı umut tüp bebek merkezinegitmek istersen dr.enver bey bence her konuda çok iyiler ayrıca umut tüp bebeğin fiyatları daha uygun toplama baktığında yani içinde neler var dediğinde alman hastaneside okadar pahalı değil
Çok teşekkür ederim...
Önermediğim merkezler
-Memorial
-istanbul tüp bebek merkezi
-Eurofertil
deniz arkadaşımın tersine bahceci grubunu kesinlikle tavsiye ederim alman hastanesine gideceksen halit bey gruba bağlı umut tüp bebek merkezinegitmek istersen dr.enver bey bence her konuda çok iyiler ayrıca umut tüp bebeğin fiyatları daha uygun toplama baktığında yani içinde neler var dediğinde alman hastaneside okadar pahalı değil
IMCI almaya veren merkezler zaten isin laboratuar kismini onemseyen yerler ve bu merkezlerdeki embiryologlarda Turkiye nin sayili embririyologlari calisiyor.IMCI mikroskopu zaten siradan bir embiriyolog kullanamaz..)
Alman hastanesi ya da memorialin devletle anlaşması var mı sigortadan faydalanabiliyor muyuz,bilginiz var mı?Ya da nerelerde sigorta geçerli?
teşekkür ederim canım.
2 kez açık ameliyat geçirdim.7,5-8 cm 3 kist alındı ilkinde.daha sonra yapılan rahım fılmınde acık cıktı tupler.sonra 2 sene olmadı bebek.sanırım eşimin morfolojısınden ötürü de olmamış olabılır.çünkü endonun salgıları da zaten spermlerı kotu etkılıyor.daha sonra kendı dr uma gıttım,tup bebek artık dedi.çünkü yeniden kisti 7 cm olmuştu.benı enver beye yonlendırdı.ıkısının ortak kararıyla ahmet bey tekrar amelıyat ettı.tıkanmıs olan tüpüm alındı.7 cm lık kıst alındı.küçük olanların içi boşaltıldı.şansım yumurtalık rezervımın etkılenmeden amelıyatımın basarılı gecmesı.enver beydende cok memnun kaldım.kaçıncı evre bılmıyorum ama en ılerılerındenım sanırım.
alman hastanesinin anlaşması yok ben ssk kurumuna bağlıyım rapora istinaden tedavi göreceğim için umut tüp bebek merkezini tercih ettim yoksa alman hastanesinde dr. halit beye gidecektim birçok arkadaşım dr. halit beyden çok memnun kalmışlardı ama ssk olunca umut tüp bebek merkezine yöneldim oradaki doktorumda dr.enver bey çok iyi bir doktor ayrıca eşimin doktoruda dr. emre beydi oda çok iyi kısacası ben merkezden çok memnun kaldım daha önce kötü deneyimlerden sonra burası bana :sm_cool:ilaç gibi
geldi bence kesinlikle bahceci grubunda tedavini gör.Umut tüp bebek merkezinde ssk )raporlu} 804 TL. ayrıca uyguladıkları paket bir fiyat var 4500 TL ilaç dahil ve embriyo dondurma ve saklmada dahil kısacası herşey dahil..................................................:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?